kaido leesmann
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kaido leesmann
MemberKõigepealt ma oleksin 60 kilo juures võtnud tööraskuseks 47,5. 70 puhul oleks in võtnud 55 kilo. Ümardada tuleb alati väiksema raskuse poole.
Minu viga oli see, et ma tegin kaks jõutsüklit järjest (nädala puhkasin vahepeal). Keha vajab arenguks ka teistsugust koormust, kui jõutsükkel.
kaido leesmann
MemberKaks jõutsüklit järjest oli viga, aga tahe tulemust kasvatada oli nii suur.
Peale tsüklit tuleb uus algnumber paika panna. Kordused ja seeriad jäävad samaks.
Igal juhul kasutaksin tõmbel ja kükis vööd (on olemas ka väiksemaid, naisedki kannavad seda).
Tõmbe puhul jälgi kindalt tehnikat . Pole mõtet teha seeriaid kõvera seljaga. Vigastuste oht on alati, mida puhtamalt teed, seda vähem.
kaido leesmann
MemberSaada oma meiliaadress, ma saadan sulle kavad.
jaanuar 2, 2009 at 4:58 p.l. in reply to: SK SPARTA lahtised meistrivõisltused lamades surumises korduste peale #177488kaido leesmann
MemberLubatakse põrkega surumist. Tagumikku ei jälgi ka keegi.
Küll aga on olulised käte lukustamine ja ja rinna puutumine.
kaido leesmann
MemberTeeksin 8-12 nädalat, sõltuvalt sellest, millised on eesmärgid.
kaido leesmann
MemberPalju õnne Inna!
Paku meile jätkuvalt päikest!
kaido leesmann
Membernigas@hot ei lähe meil läbi!
kaido leesmann
MemberKuidagi väga ettekujuteldamatu ja võõras tundub, et lähen 5X järjest kangi juurde, ja tõmban sipsti üles, lasen alla, ja lähen puhkan.
Tõmbaks siis juba ikka 3X kiirelt järjest.
Loomulikult on võõras tunne, kui ennem ei ole teinud seda.
Sulle saadeti jõutõstjate kava. Alusta sellest, et loed kava pealkirja uuesti läbi.
Ja kui sul tekib mingi küsimus, siis kirjuta mulle meilile.
kaido leesmann
Membersaadan päeva-paari jooksul kõigile.
kaido leesmann
MemberSõber Buldooser ütles kohe, et see on fake.
Teist korda vaatad, siis näed kohe, et käsi ei lähe ju pingesse. Veel vähem räägid sa juttu, kui sellist raskust surud.
kaido leesmann
Membersaadan ainult neile, kes meili juurde panevad.
kaido leesmann
MemberPalju õnne Inge!!
Kes veel ei tea, Inge Vestrik on viimasel 5. aastal olnud kõigil tähtsamatel jõutõstmise võistlustel peasekretär!
Ja teeb oma tööd väga hästi!
kaido leesmann
Memberrait222-le ei läinud meil läbi.
Hilisematele saadan mõne päeva pärast.
detsember 8, 2008 at 6:19 p.l. in reply to: Reval – Sport lamades surumise võistlus 05.12. Kes osalevad ja kui palju suruda plaanite? #174095kaido leesmann
MemberParandasime vea ära (homme tehakse lehel ka muudatus) – surusid tõesti 75 ja protokollis oli 70.
detsember 8, 2008 at 10:06 e.l. in reply to: Reval – Sport lamades surumise võistlus 05.12. Kes osalevad ja kui palju suruda plaanite? #173986kaido leesmann
MemberVäga mõnus üritus oli.
Mul on hea meel, et Rait Otto võitis resis kahele Stockholmi (ta kahtles viimase hetkeni kas võistleda võii mitte).
Pildid on täitsa olemas, saab ehk lähiajal nad ülesse ka.
-
AutorPostitused