kaido leesmann
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kaido leesmann
MemberMis viga oli surumisel?
kaido leesmann
MemberHoidke keegi toimuvaga kursis, mul ei ava LIVE.
kaido leesmann
MemberPalju õnne Aimar!
kaido leesmann
MemberMe otsustasime, et kirjutan iga kahe nädala tagant blogi.
Siis saab süsteemsema pildi ettevalmistusest. Reedel teen 3.sissekande.
kaido leesmann
MemberPalju õnne Rait!
kaido leesmann
MemberPalju õnne Indrek!
kaido leesmann
MemberPalju õnne Arnold!
kaido leesmann
MemberKui on aega ja viitsimist teha sooviks ka kava,olen 85kg ,praegu max ~105 kg. kristian21@hot.ee
Meil tuli tagasi. Sul on postkast vist täis!
kaido leesmann
MemberKüsimus veel Kaidole, et kui palju sooja teha tühja kangiga, ja natuke väiksema raskusega enne tööseeriat? Kohe kangi alla minnes hakata n-ö tööseeriat tegema on natuke ebamugav, mõistad seda ju isegi. Et palju ma tühja kangi ja tööseeria raskusest väiksema raskusega sooja peaksin tegema?
Ette tänades,
Indrek
Tee tunde järgi. Kui tööraskus on 80 kilo (näit 5-6-sed kordused), siis tee: tühja kangiga 10-12x; 50×6-8.
Võta vabalt ja tee see vahepealne seeria sinna tühja ja tööseeria vahele.
kaido leesmann
MemberKaido, saatsin sulle PMi.
Loodan, et said vastuse. Ma ei tea kes sa oled, aga vastan pidevalt JT teemalistele meilidele:)
kaido leesmann
MemberMul on küsimus selle surmis kalkulaatori kohta siin fitnessi lehel, kas kerge päeva 5×5 on apsukas, sest teie saadetud kavas seda 5×5 kergel päeval pole.
2 korda olen juba kergel päeval selle 5×5 teinud, aga esmaspäeval oli tunne väga kahtlane.
Fitnessi lehel on see 5×5 vigane. Kerge päev on ikka 6×3 esimene nädal (et kiirendada kava), ülejäänud on 6×2.
kaido leesmann
MemberKohe kui Helari saadab, paneme välja.
Absoluudi võitis Vladimir Borissov 43 kordusega.
Seekord olid reeglid veelgi rangemad, tagumik pidi olema pingil, käed korralikult fikseerima, kang korralikult vastu rinda.
Tahtsime alguses teha jalad kõverdatult õhus (nagu sõdurisurumine on originaalis), aga tehniliselt on see paljudele liiga keeruline.
41 võistlejat, korralik auhinnafond, üle 10000.-
kaido leesmann
MemberEilse päeva seisuga oli 35 võistlejat registreerunud.
Elu on näidanud, et osa rahvast registreerib sama päev võistluspaigas.
Võib-olla teeme meestele ühe kaaluklassi lisaks, kuidagi kitsaks läheb neil seal.
Aga edu kõikidele võistlejatele!
kaido leesmann
MemberPalju õnne Rebane!! Hoia oma joont!!
kaido leesmann
MemberÜhel mehel ei andnud jälle rahu, et tema absoluutne rekord üle suruti. Tundub, et praegu on selline aeg, kus “eruväelased” tulevad tegevsporti jälle tagasi, ei tea kas ei anna rahu kui noored teevad rekordeid? Aga mina olen realist ja olen enam kui kindel, et see projekt jääb realiseerimatta.
Ma ei saa aru kas on mõtet pritsida tatti, kui sa infot ei valda. Aga selline sa juba kord oled.
Minu rahu ei sõltu teiste kordaminekutest vaid minu enda saavutatud eesmärkidest!
Niisama võib ju koduõuel ka haukuda, selleks ei pea netti tulema.
-
AutorPostitused