kaido leesmann
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kaido leesmann
MemberPalju õnne Janar!! Oled tõsine spordimees!!
kaido leesmann
MemberSee küsimus on 2010 aasta Kongressi Agendas sees.
Seda on proovitud ammu läbi suruda, aga siiamaani on vastu just suurriigid (Venemaa, Ukraina, Poola, USA).
Väikestel pole suurt probleemi ära mahtuda 8-sse kategooriasse, aga suurtel riikidel läheb kitsaks.
Ei oska prognoosida kas see läheb läbi või mitte.
Sellisel kujul ei näe ise küll selles muutuses erilist võitu.
november 5, 2010 at 9:30 p.l. in reply to: BB MEN WORLD CC 2010, BAKU -tulemused peale dopingukontrolle! #281516kaido leesmann
MemberHoiame sulle kõvasti pöialt homme!! Ole tugev!!
kaido leesmann
MemberTere, sooviksin samuti 80% kava.Ette tänades!
Saada oma meil!
kaido leesmann
MemberPalju õnne, Ain!!
kaido leesmann
MemberTere kaido,Sooviks ka surumiskava, jõusaalis olen käinud mitmeid aastaid, aga ilma konkreetse kavata. max hetkel 110kg ja kaal 85.
Ette tänades,
Siim
Saatsin sulle meili, see tuli tagasi (postkast on vist täis).
Olen nüüd mingi aeg meilist eemal!
kaido leesmann
Memberkaido leesmann
MemberSellised asjad teevad ainult rõõmu!
Palju õnne!!
kaido leesmann
MemberVisad mehed on!
Mind on hämmastanud nende stabiilsus ja järjekindlus.
Ma ausalt öelda algul kohe ei uskunudki, et nad püsima jäävad
kaido leesmann
MemberTulen kindlasti võistlema
kaido leesmann
MemberSaadan päeva-paari jooksul kavad!
september 13, 2010 at 8:58 p.l. in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #276089kaido leesmann
MemberVäga meeldiv inimene tundub. Mul tekkis selline küsimus, et kas selline ülekaal on taotluslik või lihtsalt tegu toekama poisiga?Loogiliselt võttes peab ta ju kükkides ka selle 20-30kg lisaraskust kaasa vedama…?
Siim ongi väga meeldiv inimene
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks see kehakaal ole tekkinud aastatega ja kui seda targalt kaotada, siis peaks tõesti idee järgi kang kergem olema.
september 13, 2010 at 6:01 p.l. in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #276049kaido leesmann
MemberSiia lõppu oleks hästi sobinud veel Siimu 360 kükk, mille ta tegi Pilzenis
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga tubli oled Siim!!
september 12, 2010 at 6:15 e.l. in reply to: Projekt Kaido Leesmann alla 100kilo! LÕPETATUD – EESMÄRK TÄIDETUD, VIIMASED PILDID! #275927kaido leesmann
MemberOlen siin foorumis ilmselt Kaidole parajalt tuska teinud ja vaielnud erinevatel j6ut6stmise teemadel nagu n2iteks s2rk jne…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Igaljuhul v2ga tubli t66 Kaido poolt. Minu poolt myts maha ja 6nnitlused.
Iga 99,8kg mees ikka 20 l6uga ei t6mba ja 185 rinnalt ei suru.
Kuidas nyyd vorm on…???
Huvitav oleks teada millised numbrid on selle ajaga suurenenud ja millised v2henenud???
Tänud!
Praegu töötan projekti kallal suruda 300kilo võistlusreeglite päraselt. Kaalun 120 kilo ja olen taastanud kõik oma jõunäitajad.
Tahaks särgita surumise viia üle 230 kilo, aga kardan õlgade pärast.
Kükis/tõmbes olen isiklike markide juures ilma varustuseta.
Lõuatõmbed on vähenenud 3-4kordust. Vastupidavus on vähenenud.
Ergomeeter on kindlasti paranenud.
september 12, 2010 at 6:10 e.l. in reply to: Projekt Kaido Leesmann alla 100kilo! LÕPETATUD – EESMÄRK TÄIDETUD, VIIMASED PILDID! #275925kaido leesmann
Memberrinnalt puhtalt 185 LIKE WTF – Imre Vähi surunud 195kg kuigi klassikaline kulturist
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis sa noormees nüüd öelda proovid?
Projekti eesmärk oli kaalust alla võtta mitte surumise numbreid säilitada. Numbrid olid kõrval võrdluseks minu enda tulemustega.
Oleks eesmärk olnud jõud säilitada, siis oleks 23 kilo võtnud maha aastaga mitte 6 kuuga.
AutorPostitused