kaido leesmann
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kaido leesmann
MemberTegelikult noored ahistavad, tahtsin juba jõuludeks valmistuma hakata, aga ei saa.
ausalt öelda olen juba paras piparkook, vaatab mis homme saab!
kaido leesmann
MemberTervist, sooviks ka seda surumis kava.Kehakaal 95 ja rinnalt max 95 saalis käin 4-5 korda nädalas , just lõpetasin 80% venejõutõstjate kava kus ainult rinnalt surumine oli nii öelda kava järgi lisa harjutusi tegin lampi, sellega tuli juurde 15kilo maxile.
email: dsg01@hot.ee
Aitäh.
Täpsusta millist kava sa tahad!
kaido leesmann
Member280-st alustan
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kaido leesmann
MemberÜritan saata päeva-paari jooksul kõigile!
kaido leesmann
MemberPalju õnne Taavi!!
kaido leesmann
MemberKõigepealt on mul hea meel, et üks veteranide võistlus keerab niipalju tolmu ülesse

Kusjuures võistluste võitjast praktiliselt ei räägitagi (Peep Päll)! Aga võiks!
Aga minu soovitus kõigile internetisõdalastele on järgmine – ärme aja neid asju interneti teel!
Läbi neti tekib niipalju vääritimõistmist…
Kui midagi teeb haiget või segab, siis võib teinekord rääkida näost-näkku.
Jõutõstmine on ala kus loeb konkreetne tulemus, see palju kellegil sees on või palju keegi trennis tegi – see ei ole reaalsus (see on kõik oletus).
Loeb võistlus, loeb kohtunike otsus. Mis puutub antud katsetesse, siis polnud mingit tunnet ka, et katsed ei peaks lugema. Kang oli kerge ja tagumik oli pingil.
Lõpetuseks – konkurents on tõesti edasiviiv jõud (nagu siin mitmel korral mainitud)!
Poleks Raigo wilks’e mul ees olnud, poleks ma sinna võistlema läinudki.
Lähemalt kirjutan oma blogis.
kaido leesmann
MemberÕnnitlused suurepärase tulemuse eest! Kodusaalis seinad ikka toetavad….
Tänud! Kodusaali seinad kajavad korralikult
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olge seal mõnusad!
kaido leesmann
MemberTänud kõigile kes aitasid kaasa headele tulemustele!
Kirjutan mõne aja jooksul blogi ja paneme ka videod ülesse.
kaido leesmann
MemberTegemist on ikka kolmevõistlusega!
Palun parandage viga ära.
kaido leesmann
MemberKaido, sinu trennitulemuste järgi, mida ise olen näinud, ootasin ikka hoopis teisi tulemusi. 290 oli see, mida ootasin. ausalt. See on sul sees.Mina arvan, et soojenduse hullutamine oli liigne- miks on vaja suruda soojendusel 210, mind sa sellega ei hirmuta, aga ennast väsitad küll. Kas on vaja lasta soojendusel särgiga 265 päris rinnale ja sealt üles, läheb ju energiat kõvasti ära.
Mul läheks. Mina laseks rinnale küll ja abilisel laseks ära tõsta, no tegelt mina lasen 4 cm pakule aint soojenduse viimase katse

Selline on mu tavaline soojendus. Viimane särgita 210 oli niigi alla võetud. Ma ei tee seda kellgagi hirmutamiseks, mul on vaja lihtsalt raskust tunnetada.
Sellest oli laupäeval tegelikult juba näha, et särtsu pole. Raw surumisega näen ma täpselt, kus ma asun särgiga surumisel.
Rinnani lasen sellepärast, et surun 50 särgiga ja alati lihtsalt kang ei tule rinnani (oleks võinud lasta muidugi selle ära tõsta).
Mind see ei väsita, tavaliselt surun särgiga oma parimad tulemused 5-6 katsel.
kaido leesmann
MemberNonii võistlus läbi, afterparty ka läbi.
Nüüd tuleb analüüs teha, kuhu jäi jõud
kaido leesmann
MemberEesti koondise dresse tegime juurde viimati 2006.
Tänase seisuga on koondise dress 25-30 inimesel.
Sel aastal lubas Rain Karu samuti juurde teha, sest sini-must-valgeid dresse tehakse just Tartus.
Kättevõtmise asi. Rääkige Peebuga, peale on tulnud palju uusi nooremaid tegijaid.
kaido leesmann
MemberPalju õnne Margus!!
kaido leesmann
MemberTuleb välja nii et kui oled üle 85-e kilo tarvitad kohe roide… Millal see totrus küll ükskord lõppeb? ……..Ega enne kui Kiivikas lõpetab.Kas sind painab mingi isiklik valu? Milleks sellised laused?!
kaido leesmann
MemberPalju õnne sulle Mikk kogu Reval-Sport PL Team’i poolt!!
AutorPostitused