kaido leesmann
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jaanuar 3, 2013 at 8:41 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #333572
kaido leesmann
MemberEks seal oli all ka juba seeriaid.
kaido leesmann
MemberVäga tublid! Oleme uhked teie saavutuse üle!
Kindlasti on see suur väljakutse kogu raskejõustikule tuleviku jõuproovideks.
detsember 22, 2012 at 10:17 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #333005kaido leesmann
MemberVaatasin, et Man City võitis täna viimase hetke väravast – jube tigedaks tegi
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga siis mõtlesin, et mul on ikkagi uued kindad, kohe hakkas parem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma lähen nüüd magama nende kinnastega, need on nagu uus surumissärk mis töötab, heh kui lihtne on elu!
detsember 22, 2012 at 8:28 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #332999kaido leesmann
MemberViimase peal kindad on.
Me Tarmoga arendame siin vb kick’i plaane, vähemalt offseasonil
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .detsember 22, 2012 at 3:58 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #332971kaido leesmann
MemberMa olen siiani eufoorias. Olin täna trennis, poksisime Tarmoga.
Sisse tuli sõber Samakas koos Karliga ja andis mulle jõulukingituse – uued poksikindad!
Olin just plaaninud minna uue nädala alguses ja osta endale uued kindad. Hea kui on sõpru
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ühesõnaga nüüd ei tohi keegi Samakat puutuda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kindad olid sellised:
kaido leesmann
MemberSee tulemus kaunistab kindlasti sportlase CV-d!
detsember 16, 2012 at 12:41 p.l. in reply to: 64 aastane vanameister Raul Randmäe tuli Läti meistriks #332519kaido leesmann
MemberTubli Raul! Su entusiasm on imetlemisväärt!
detsember 15, 2012 at 4:30 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #332434kaido leesmann
MemberTublid poisid olete!
Tulin just Ukrainast tagasi, näen et trenn käib. Julgen teinekord vb isegi pikemaks ajaks ära sõita
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 11, 2012 at 6:38 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #332153kaido leesmann
MemberEhh Kaido, sa ei tunne ära või? Sinu enda pilt- siis kui sa olid 99 kilo

Ma ei olnud 99-sena lähedale ka sellele
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Ma peale Breakersit uduselt mäletan, et sa olid kuiv.
Aga see on muidugi üliterav. Võiksid paksudele motivatsioonipaketi kokku panna – enne (143-sena) ja peale!
detsember 11, 2012 at 5:40 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #332142kaido leesmann
MemberSöö rohkem rasva ja koos kalorite suurenemisega suureneb ka kehakaal.
Renku, kelle pildi sa enda nime alla oled pannud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 11, 2012 at 1:49 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #332134kaido leesmann
MemberSiimule sobiks see amet hästi.
Natukene häbelik ta on, aga eks tal on omad vahendid kuidas sellest üle olla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 10, 2012 at 8:01 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #332075kaido leesmann
MemberTänud, ma arvan et ma teen surumises liiga palju seeriaid suutlikuse piiril ja see on põhjus miks see edasi ei lähe. Kui ma vaatan mitmel seerial ma jalal või seljal suutlikuseni lähen ,siis neid seeriaid on üksikuid ehk 4 seeriast 1, surumises on sellist piiri peal punnimist rohkem, seega proovin teha pauku teistmoodi esimesed varuga ja viimases suutlikuseni.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Loomulikult surujate nõuanded on ka teretulnud….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> muidugi kohandatuna kulturistidele…Ma niisama nöögin selle surumisega
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma arvan, et sinu esmane ülesanne surumises on ikkagi oma õlad ja küünarnukid terved hoida!
detsember 10, 2012 at 6:03 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #332064kaido leesmann
MemberVäga kõva see 30kordust. Pikk seeria juba iseenesest nõuab suurt keskendumist.
Kui nüüd selle surumise ka veel natukene suuremaks saaks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 8, 2012 at 9:17 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #331890kaido leesmann
MemberNo tore kui rahulik oli.
Kuigi ma vist tean mis teie “rahulik” võib tähendada.
detsember 8, 2012 at 8:48 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #331878kaido leesmann
MemberMeil oli eile hooaja lõpetamine. Surusime ja pärast istusime, kes kui kaua.
Pole siin midagi segast
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused