kaido leesmann
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
veebruar 7, 2013 at 8:54 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #336644
kaido leesmann
MemberVäga hea Siim.
Peaasi et põhi on korralik, sinna peale annab ehitada ilusa numbri.
veebruar 5, 2013 at 2:52 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #269467kaido leesmann
MemberEsmaspäeval, reedel ja laupäeval Revalis. Teisipäev ja neljapäev poksin Idakeskuses. Profisportlaste värk
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii et reedel on jälle kontroll majas.
veebruar 3, 2013 at 8:57 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #336425kaido leesmann
MemberKohe huvitav lugeda kes millega tegeleb
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Homme 12.00 kontrollime asjad üle.
jaanuar 30, 2013 at 7:26 e.l. in reply to: 1. Eesti Meistrivõistlused klassikalises jõutõstmises – VAATA LIVE-S! #329417kaido leesmann
MemberNeed ei ole eraldi MV noortele ja juunioritele. Võistleme kõik OPEN klassis.
Eraldi autasustame 3 paremat noort-juuniorit (noored on abs arvestusklassis koos juunioritega) nii meeste, kui ka ka naiste seas.
Autasustaksime muidu 3 parimat noort ja 3 parimat juuniorit, aga kuna nii mehi kui naisi on ülesse antud ainult üks, siis me seda teha ei saa.
jaanuar 26, 2013 at 10:10 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #335948kaido leesmann
MemberNo sul oli ka väga selge eesmärk mida see kehakaal pidi aitama teha ja sa tegid selle ära, ma ei usu, et sa sama oleksid teinud 117 sena, seega selles kontekstis ongi arusaadav, et suurem kehakaal võimaldab ka rohkem suruda. Olen enam kui veendunud, et kui näiteks Raigo sööta 110 kiloseks (kui see üldse õnnestub
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ), siis surub ta ka rohkem kui 250 kilo…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kindlasti teeks Raigo ka 90-sena suuremaid numbreid.
117-sena 300 määrustepäaselt teha mul ei õnnestunud, vb olin ka ise natukene kehv varustuse kasutamise osas. Kaal mängib kindalsti suurt rolli jõunäitajates.
jaanuar 26, 2013 at 9:28 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #335942kaido leesmann
MemberInimesed hindavadki asju erinevalt. Vahest aja möödudes muudetakse ka oma seisukohti ja hinnatakase asju ümber.
Vaatasin täna (117 kilosena) oma pilte suvest ja mõtlesin siiralt, et miks inimesed söövad ennast nii suureks (olin seal 133 kilo). Kole ja paha on ju.
Aga suvel tundus see ainuõige tee olevat…
jaanuar 26, 2013 at 9:18 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #335941kaido leesmann
MemberTublid poisid kõik!
Esmaspäeval on kontroll majas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 23, 2013 at 1:14 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #335506kaido leesmann
MemberMinu postituse tagasihoidlik eesmärk oli lihtsalt tähelepanu juhtida Arturi ja Laura heale koostööle ning sellele, et Laura viimase aja head tulemused ei ole tulnud nii öelda lambist, vaid on mõtestatud töö tulemus. Pole väitnudki, et enne midagi viga oleks olnud treeningul, vaid et muutused on märgatavad. Eks igaüks tõlgendab seda, kuidas soovib.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Alguses on kõigil areng kõige kiirem, olgu tegemist üliandeka või täiesti keskpärase sportlasega. Kõige olulisem on seda arengut ka järgnevate aastate jooksul jätkata ja mitte paigal seista. Sportlase tehnika aastatega ei parane vaid see kinnistub, see tähendab, et kui tehnika on vigane, siis see ainult süveneb. Tehnikas edasiminek toimub ainult siis kui selle kallal süstemaatiliselt tööd teha.
Elan minagi kaasa erinevate sportlaste edukale koostööle (eriti kui asi puudutab mu oma team’i) Laura-Artur, Tarmo-Eli, Anna-Liisa-Raul.
Ma proovin teha seda selgelt ja ühemõtteliselt.
Mis puutub sportlase tehnika arengusse või (väärtehnika) kinnistumisse, siis on minu sportlase ja treeneri praktika jooksul olnud väga erinevaid juhtumeid.
Reegel oleks siin pigem see, et kui sportlane harjutab kogenud keskkonnas, siis on tal väga raske mitte areneda tehniliselt ja teadmiste poolest (kuigi ka selliseid juhtumeid on piisavalt). Tavaliselt on selline inimene lihtsalt sisemiselt jonnaks või muidu väga kõva peaga.
Kogenud keskkonnas saad sa ju pidevalt tagasisidet oma tehnika kohta ja ka metoodika kohta.
jaanuar 23, 2013 at 12:55 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #335502kaido leesmann
MemberPalju õnne Ott, oled selle täiega ära teeninud!
jaanuar 20, 2013 at 6:59 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #335268kaido leesmann
MemberTäpsustus:
Artur on see, kes Lauraga nüüd tegelenud on üle aasta ja muutused on selgelt näha treeningu ülesehituses, tehnikas ja tänu selle ka tulemustes.
Kuni 2011 märtsi EMV-ni tegi Laura meie kavade järgi trenni. Areng oli eriti kiire perioodil kui ta tuli trenni ning sai koos meiega päeval koos trenni teha.
Ma tegelikult ei saa aru et treeningu ülesehitusel ja progresseeruvatel tulemustel oleks siis midagi viga olnud. Neid muutusi arengus me nägime ka siis. 2011 EMV tehti 74 kilosena 140/82,5/145.
On loomulik et sportlane läheb aastatega treenides ka tehniliselt paremaks.
jaanuar 19, 2013 at 9:30 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #335108kaido leesmann
MemberAitäh Ott, et mu paksude nimekirjast maha võtsid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma teen selle oma nimekirja nõrkadest kulturistidest ka kindlasti ümber
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga tegelikult oli hea istumine, tänud kõigile!
jaanuar 18, 2013 at 7:28 e.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #335010kaido leesmann
MemberVahelduseks enda tegemistest ka natuke, teisipäeval tegin raskema selja trenni ja tänagi oli veel ülaselg korralikult valus, mis küll natuke surumist häiris, aga numbrid mida lootsin sai ära tehtud. Tegin täna baasharjutusena maas kummidega surumist tööseeriad olid 170×5, 180×5, 190×5, 200×5 ja 210×5. Peale veel kaldpingil surumist, pec tec, kitsalt pakule surumine ja plokil triitsale üks harjutus. Ka kitsalt pakule surumine on edasi läinud, kannatas täna juba 150x3x6 teha ja seda ehk isegi väikse varuga.
Video ka tänasest parimast surumisest.
Siimul on võimu kõvasti juurde tulnud!
Kevadel saame loodetavasti uusi numbreid näha kõikidel aladel.
jaanuar 17, 2013 at 9:16 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #334992kaido leesmann
MemberTegin ühe pildi viimasel dieedi päeval
ehk siis 2 aastat ja mõni päev peale ning – 49,8 kg:-)No kuhu seal veel minna on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 5, 2013 at 7:30 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #333855kaido leesmann
MemberLaura teeb juba täna pooltele poistele ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 3, 2013 at 9:48 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #333693kaido leesmann
MemberVäga kõva Ott!
Aastavahetusega natukene juurde ka tulnud. 2.märtsiks mahud ilusti -93-e
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused