kaido leesmann
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
märts 12, 2013 at 7:33 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #338451
kaido leesmann
MemberEi olnud üldse võimatu raskus.
Taastuvad sul organid, küll sa siis ülesse tõmbad!
märts 11, 2013 at 8:59 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #338411kaido leesmann
MemberÜks saal, kuid sisustasin selle seal 2 aastat tagasi ,läksin nüüd sisse ja nagu uus. St.kohalikud on väga hästi seda korras hoidnud. Miks mitte seal midagi korralda – kohalikud toetavad igati seal spordi aktiviseerimist. Kui kokku saame arutame. Seal oli mehi kes seal 120 seeriaid teevad, seega ei saa öelda, et seal poistel jõudu ei oleks.
Arutame!
märts 11, 2013 at 6:53 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #338397kaido leesmann
MemberMitu saali seal Hiiumaal on?
Äkki teha seal teinekord mingi surumise võistlus kohalikele, RAW?
märts 11, 2013 at 6:30 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #338391kaido leesmann
MemberTegite lätlastega ühissauna pärast koos?
Ma ei julge trenni tullagi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kaido leesmann
MemberNagu ikka…
Aga mulle meeldivad need nimed ja pildid all. Pole kunagi ühtegi sellist inimest kohanud/tundnud…
Kõik postitused on uute nimedega, keegi ei kirjuta 2x.
Tekstist ma ei räägigi, suurendasin lihasmassi 5 nädalaga 6,5kg…
märts 10, 2013 at 2:52 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #338332kaido leesmann
MemberTublid olete kõik!
Vähemalt saime järjekordselt aru, mis seal Lätis toimub. Ma loodan, et me Eestis ei pea kunagi sellist tsirkust nägema.
Kui siin vahest keegi hingab liiga raskelt, a’la et EJTL teeb kontrolle, ei lase igasugustel võistelda jne, siis alternatiivi te nägite seal Jelgavas.
märts 10, 2013 at 6:22 e.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #338320kaido leesmann
MemberKuulsin eile kell 22.30 tulemustest, selleks ajaks ei olnud võistlus ikka läbi.
Samakas kirjutab täna pikemalt! Aga hästi läks poistel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 9, 2013 at 7:32 e.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #332802kaido leesmann
MemberEdu teile kõigile seal!!
märts 6, 2013 at 9:43 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #338149kaido leesmann
MemberPole paha!
märts 2, 2013 at 7:35 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #337788kaido leesmann
MemberPalju õnne kõikidele võistlejatele!
Mul on siiralt hea meel, et saite realiseerida tulemuseks need rasked teeeningud, mis on nõudnud teilt kõikidelt palju ohverdamist ja enesepiitsutamist.
Nautige oma hetke!
Samuti suur tänu abilistele, assistentidele, kaadritagustele jõududele. Teie aitasite, et need tulemused saaksid tulemusteks vormistatud!!
veebruar 28, 2013 at 9:58 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #337616kaido leesmann
MemberTubli! Igasugused tõmbed sulle kohe sobivad.
veebruar 26, 2013 at 4:03 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #337433kaido leesmann
MemberTeen väise sisestuse.
Aastavahetusel sain kaalule numbrid 105,… kätte, aga peale seda olen sisuliselt 2 kuud end nuumanud, pigem teinud ja söönud kõike seda, mis pähe tulnud. Pole olnud motti jälgida söömist, ka trenne üksjagu ära jäänud. Omajagu aitas kaasa sellele ka jan hakul puhkus 2 nädalat, rütm kadus täielikult.
Õnneks jõunubrid on säilinud või siis isegi veidi kasvanud. Suvel sai üritatud teha rinnalt 170×6, siis viimasele kordusele lõi abiline käed külge. Täna tuli jälle mõte seda proovida ja ütleme, et nüüd küll kirjas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tarmo, su söömised kannavad nüüd vaikselt vilja. Kõva edasiminek võrreldes viimase nädalaga.
veebruar 26, 2013 at 4:01 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #337432kaido leesmann
MemberKaids kas sa reedel oled 12 kohal? Mul vaja reedel särk ära teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Reedel kell 12.00
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kaido leesmann
MemberSee mis seal Paides toimus oli tavaline saalisurumine nagu neid on ka tehtud KA REVAL SPORDIS-kus ei ole paikapandud mingeid reegleid ja mina arvan et kui need numbrid ei lahe joutosteliidu lehele ulesse,ei ole seadusepoolt oigust nouda mingeid dopinguproove.raha olex ka kuhugi mujale panna.kui see toesti kellegi au riivas,siis tuleb asju teistmoodi korraldada ja alguses panna paika oiged reeglid nagu voistlustel kohane.Ja pole siin midagi vinguda-ega viriseda.Kui edaspidi mingeid voistlusi teha tuleb enne kokkuleppida kuidas.Muidugi kui teha nii kulavoistlustel on teine hada lihtsalt inimesi ei tulegi kohale.
Kuule tee endale asjad selgeks enne kui sa siin anonüümselt nii tarka juttu räägid.
Need võistlused mis seal Paides toimusid olid EJTL kalendrivõistlused ja nendel võistlustel tehakse dopingukontrolle millal tahetakse ja kellele tahetakse. Antud testi eest ei pidanud alaliit midagi maksma.
Küll tulevad ka tulevikus kohale need kellel midagi karta pole. Selline on olnud alaliidu poliitika 11 aastat!
veebruar 19, 2013 at 8:44 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #337082kaido leesmann
MemberTäna siis tegin selle nädala esimese trenni, eile oli tervis väheke kehva ja otsustasin mitte riskida ja pigem puhata ühe päeva rohkem, et vältida haigestumist, sest hetkel paistab see gripiperiood eriti aktiivne.
Täna siis oli plaanis proovida tõmbes paar võistluskatest, et saada aimu kus ma enamvähem asun. Kuna eelmine nädal tegin sumo tõmmet, siis seekord oli plaan, et teen kitsalt ja vaatan mis välja tuleb.
Võib öelda, et oli täitsa enamvähem, natuke tuleb veel tehnika kallal vaeva näha, aga jõudu paistab hetkel olema. Lisaks tõmbele tegin trenni alustuseks kiirusliku küki ning peale tõmmet 2 harjutust ülaseljale ja lisaks veel ühe harjutuse alaseljale.
Peale trenni käisin massaažis Raul Köstri juures, kes käis kogu keha üle ja kindlasti sai üldist seisundit oluliselt paremaks.
Parimast tõmbest ka video.
Tubli Siim!
Kui pühendumisega on kõik korras, siis tulevad muud asjad ka järgi.
-
AutorPostitused