kaido leesmann
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kaido leesmann
MemberMingil hetkel lugesin inimesed saalis üle – ca 300-310 inimest +/- 20 in.
Ma poleks uskunud, te see saal niipalju mahutab…
Vaatan protokollist, et üks keelduja oli ka.
Igal juhul tubli töö Ott ja meeskond!!
kaido leesmann
MemberKuniks sinu info pärineb kusagilt netikanalitest ja on mitteametlik, siis palun lõpeta see Revali Team’i nime kasutamine!
Kui sul on konkreetselt midagi kellegi vastu võid pöörduda tema poole isiklikult.
Eks ole mu anonüümne sõber
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 12, 2014 at 4:21 p.l. in reply to: European Sub-Junior & Junior Championships Saint-Petersburg / Russia #364058kaido leesmann
MemberPalju õnne, väga ülekaalukas võit!! Treeneritele ja abilistele samuti palju õnne!!
kaido leesmann
MemberSellepärast ma teda Reval Cup’il ei näinudki. Igale poole ei jõuagi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 12, 2014 at 1:57 p.l. in reply to: European Sub-Junior & Junior Championships Saint-Petersburg / Russia #364036kaido leesmann
Member401,5 kahjuks ei tulnud… Alt hakkas tulema küll endale omaselt!
Ma väga loodan, et ta endale viga ei teinud!
aprill 12, 2014 at 1:39 p.l. in reply to: European Sub-Junior & Junior Championships Saint-Petersburg / Russia #364030kaido leesmann
MemberAlex tegi uue Eesti abs rekordi kükis 390kilo!!!!
Väga kõva!!! Kolmandaks 401,5
kaido leesmann
MemberParandasin oma kirjavea ära. Aitäh!
Kirjutage oma reaalnimede alt ja proovige teha seda adekvaatselt.
Tänaseks ei ole mingeid fakte, et keegi oleks kaevatud kohtusse… Kes konkreetselt kaevati kohtusse? Mille eest? Mille alusel?
See et üks anonüümne hull kusagil haugub, ei tähenda veel fakte.
kaido leesmann
MemberPealkiri on teemal üks, küsimus on teine.
Vastuseks – ei, ükski Reval-Sport Team’i liige ei ole andnud ei positiivsetset proovi ega ole ka keeldunud proovist!
aprill 10, 2014 at 5:43 p.l. in reply to: European Sub-Junior & Junior Championships Saint-Petersburg / Russia #363909kaido leesmann
MemberAndri oli 5-s! Väga tubli, pingutas korralikult. Tema ajad veel tulevad, 15-aastane ja alla aasta trenni teinud. 220/132,5/220
Harri liikus medali kursil ja tundus et sai selle, siin juba sooviti õnne:-)
Hotelli saabusid just Alex ja Renku!
aprill 9, 2014 at 2:21 p.l. in reply to: European Sub-Junior & Junior Championships Saint-Petersburg / Russia #363795kaido leesmann
MemberSelge arvestame siis!
Ma täna suhtlesin Külaviiriga, nad ütlesid et sõidavad võistluspaika?!
Mõtlesin, et no kuhu seal sõida on, aga näe siis…
aprill 9, 2014 at 1:43 p.l. in reply to: European Sub-Junior & Junior Championships Saint-Petersburg / Russia #363787kaido leesmann
MemberAitäh Laura
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 9, 2014 at 1:31 p.l. in reply to: European Sub-Junior & Junior Championships Saint-Petersburg / Russia #363784kaido leesmann
MemberÜtleb keegi kui pikk on seal vahemaa hotellist (St.Perersburg) võistluspaika?
Saan aru, et need ei ole samas hoones.
aprill 3, 2014 at 2:25 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #363212kaido leesmann
MemberLoodame, et Siim laseb nüüd lähajal looma välja!!
Üks Team’i liige tegi mul täna tuju nii heaks, küsis: kust ma selle Rebecca Revali team’i leidsin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vastus on mudugi youtube’st.
kaido leesmann
MemberAa, ma olen ka nõus. Keegi poistest rääkis, et oli piisavalt sügav küll.
No siis piisab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 1, 2014 at 1:59 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #358824kaido leesmann
MemberRebeccast veel niipalju, et tegemist on väga heasüdamliku tüdrukuga!
Aga jah, igasugustele käsklustele, varustusele ja reeglitele ta väga ei allu. Tal pole neid lihtsalt siiamaani väga vaja läinud.
Selline iseseisev tüdruk tundub!
-
AutorPostitused