kaido leesmann
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mai 22, 2014 at 10:54 e.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #366633
kaido leesmann
Memberkaido leesmann
MemberNo väga kõva tulemus!! Palju õnne poistele!!
mai 13, 2014 at 9:44 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #366164kaido leesmann
MemberIgal juhul tubli töö Tarmo! Paljud poisid tegid rekordi: sina, Aless, Henry, Karl. Mul on kõigi üle väga hea meel!
“Kava töötab” tavaliselt neil, kes on ise valmis pühenduma. Sa oled hea näide sellest.
Pole just palju neid Eestis kes suruksid 260! Tee oma RAW ka ära ja mine kaalu jälgima
mai 13, 2014 at 6:39 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #366154kaido leesmann
MemberMasters on möödas (16.04).
Nüüd tuleb Openil mees olla
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 13, 2014 at 2:40 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #366140kaido leesmann
MemberNatukene spordijuttu.
1,5 nädalat tagasi Pärnus Eesti MV-l surumises kahjuks tulemust kirja ei saanud. Vorm oli eelnevalt küll hea, aga vigastus ja valuvaigistid võtsid ära teravuse. Ei hullu, õpime sellest ja realiseerime siis vormi loodetavasti 24.05 Taanis MM Openil.
Nädal hiljem kannatas juba mingil määral suruda, kuigi peab ütlema, et kang oli käes ikka raske. Väike video ka sellest, tehtud siis 10.05.
Nädalavahetusel käisin kabet mängimas, Eesti MV 100 ruudulises. Jäin jagama esikohta oma hea sõbraga ja konkurendi Urmo Ilvesega.
Järgmisel päeval oli järelmatsh, mis õnnestus lisapartiidega võita. No vähemalt kabes siis tuleb
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kaido leesmann
MemberEdu omadele!!!
kaido leesmann
MemberGunnar meeste abs võitja, palju õnne talle! Tarmo Pärna 2.koht ja Siim kolmas!
Naistest võitis Johanna Laura ees! Mina sain 0, pärast kirjutan pikemalt.
kaido leesmann
MemberKui tähele panid, ma lisasin sulgu kommentaari, et märkus ei ole seotud konkreetse juhtumiga. Ma olen puudujääke, millele viitasin, pannud tähele teisteski tiimides, mida palju paremini tunnen. See on mu meelest nii tähtis asi, et pole patt üle korrata.
Minul pole selles küsimuses vaja seisukohta võtta ja ühe poole selgituste põhjal ei tee ma seda ammugi. Tahangi öelda, et teie, jõutõstjate, kohus on asi rääkida selgeks esmalt ja eelkõige omas ringis. Aga vaata praegu seda teemat: iga teine post teeb kaassportlast maha. See ei ole ilus, ei ole sportlik. Näib, et asi on veel teie endi jaoks ka segane.
Jah, ma olen sinuga nõus, et asjad tuleks rääkida selgeks esmalt ikka omavahel.
Kuna me ei ela ideaalses ühiskonnas, siis pole see alati õnnetunud. Nii tuuaksegi sisse foorumid, blogid jm.
kaido leesmann
MemberEhk ei peaks kõrvalseisjana teemat torkima, kuid kuna Eli Viielo blogi oli avalik ja ma seda juhtumisi lugesin (vähemalt teatud postitusi), siis kasutan kommenteerimisvõimalust. Mida ma tahan öelda: vahet ei ole, kas poliitika või sport või muu – kui on probleem, rääkige asi selgeks. Praegu jätavad asjameeste postitused tõepoolest üsna halva mulje. Nagu poliitikud oleks kokku sattunud… Kui asi on juba avalikuks saanud, viige see lõpuni. Poolikud ja segased asjad külvavad segadust, tekitavad mõttetuid pingeid, heidavad varje jne. Äärmiselt ebasportlik.
Teine üldine kommentaar (ei ole seotud selle väga segase looga): on vaja aru saada, et tiim, treeneritöö jms ei seisne üksnes õpetamises, kuidas tõsta raskusi. Treenerid ja vanemad tiimikaaslased võiksid nooremaid psühholoogiliselt toetada. Me kõik eksime aeg-ajalt. Eksinu üle parda heitmine võib olla lahendus, kuid kas parim? Kui meeeskonnas on jama, siis on see kõikide liikmete jama, küsimusi peaks endale aga esitama ka treener.
Kindlasti ei hakka ma team’i liikmete tehtud vigu analüüsima kusagil foorumis. Neid juhtub suure team’i puhul ju pidevalt ning selliseid asju tehakse näost-näkku kohtudes.
Kas eksinu heideti üle parda või hüppas ta sealt ise üle, seda sa ju ei tea. Koostööd tehakse ikkagi inimesega, kes tahab ise olla team’is ja alluda mingitele reeglitele ja korrapärasusele.
Kui sa ei tea mida teevad meie team’i treenerid või vanemad teamikaaslased (seda kui palju kedagi toetatakse või aidatakse), siis palun ära tee järeldusi ühe poole blogi lugedes.
kaido leesmann
MemberA.K võiks endale selgeks teha, et see siin on eelkõige spordifoorum. Sinu kommentaarid ja alustatud teemad külvavad palju vaenu ja negatiivsust ning nõuavad teinekord lihtsalt reageerimist. Ma pigem küsiks kas selline suhtumine sobib EV Kaitseväe ohvitserile, riigiteenistujale?
kaido leesmann
MemberTeema alustaja ei saa ise ka aru mida ta taotleb või kellena ta esineb.
Ma saan aru, et tal on mingi isiklik kibedus sees, aga seda tuleks kuidagi teistmoodi ravida.
aprill 26, 2014 at 8:42 p.l. in reply to: Sweden Grand Prix 2014 // Ott OVER ALL! (VIDEO added!) #365119kaido leesmann
MemberVäga kõva Ott!!! Palju, palju õnne!!!
kaido leesmann
MemberTubli Ott, palju õnne!!!
aprill 18, 2014 at 9:29 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #364540kaido leesmann
MemberNo edu sulle!!
kaido leesmann
MemberPalju õnne Rain!!
AutorPostitused