Kaevur
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kaevur
MemberArvasin ära ;o, mõttes ütlesin – “Tahtis kohata uuesti seda meest.”
Kaevur
MemberOlgu, aitäh sulle
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>))Kaevur
MemberEi hakka uut teemat tegema, aga olen lugenud, et kodujuust ja kohupiim on toitumisel väga hea. Nimelt ei olegi ma varem kodujuustu söönud ja nüüd hakkasin sööma aga tekkisid küsimused – palju ühesöögikorra juures seda tuleb umbes süüa? Tervet potsikust ju ära ei söö ja kas seda süüakse paljalt või pannakse näiteks kuhugi peale ka vms
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?Alma tavaline kodujuust on.
Kaevur
Member
Cameron Diaz siis paremal, piltidel ei tundu väga kena ja üsna vana tundub kuid filmis “What Happens In Vegas” oli ka meeletult ilus.Kaevur
MemberMa ikka jõusaalis räägin sõpradega koolist ja küsin näiteks kas neil seda tööd on olnud jne, ei pea olema ju ülini tõsine seal koguaeg , et oioi olen rambo ja tõsine nägu ees. Ju ma siis ei lähe enam jõusaali rääkima,
16 saan varsti.
Kaevur
MemberOlgu, siis ma tõesti võtan. Aga sõbraga mõtlesime, et võtaks pmst. kahepeale? Sest me kaalume täpselt samapalju, sama pikad oleme. Samadel aegadel külastame jõusaali ja no ma ei oska öelda, väga paljud asjad on samad. Aga ei ole soovitatav siis kahepeale võtta? Ja meil ei ole mõlemal mingid erisoovid selle toitumisenimel.
EDIT:// Võite öelda ka kellelt kõigeenam toitumiskava tellida :PP
Kaevur
Memberhttp://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=326 Mõtlesite seda siis muidu? Hetkel mõtlengi kas proovin seda või siis võtan toitumiskava. Aga äkki kellegil minuga sarnasel inimesel on ka toitumiskava, siis pole seda vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Arvutis mul endal on ka mingi toitumiskava muiduKaevur
Member
selline on minu lemmi, Nicole Scherzinger see siis. Väikese meigi koorma all aga väga kena ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kaevur
MemberSuured tänud teile nende vastuste eest, tegelikult ma kõigerohkem olengi enda toitumise pärast mures, sest tihti jäävad mul näiteks hommikusöögid vahele jne. Ning hetkel olengi mõtlemas osta toitumiskava
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)E:// Ma ei leia “Pood” alt sellist toodet nagu Mass2 ka
, otsingus leiab aga siis ütleb, et Toodet ei leitud.Kaevur
MemberTere, ei hakka teisi teemasid lugema aga küsin ruttu siit ära kas tavaline Eesti pannkook isetehtud kuulub ka rämpstoidu alla? Ma arvan, et ju kuulub kuna ta ikkagi üsna rasvane ju.
Kaevur
MemberAga kuidas üldse saab neid alumisi kahte kõhulihase gruppi treenida? Mingi oli, et jalad taevapoole ja siiis nagu tõstad jalgu vm
Kaevur
MemberKuidas seda rasvaprotsenti alla saada siis? Pean aind muru sööm avä?
Kaevur
MemberArvatavasti nüüd olen ma teada saanud, miks mul lihas ei arenenud. Kuna ma olen kannatanud mituaastat selle all et ma lihtsalt ei saa palju süüa. Söön 2 võileiba ära ja kõht väga täis. Ning varem on ka nii olnud- et hommikul ei söögi pmst. midagi vahest kohukest , lõunal söön kellogseid ja midagi niisama näksin ka vbl teen putru. ja õhtuti ka näksin oma kõhu täis.
Aga kuna väga sisukad postitused on olnud siis, olen teada saanud milleks on midagi vaja – valke ja kust neid saada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Hetkel just sai mõnusalt suur taldrikutäis kartulit hakklihaga söödud + 3 tassitäit piima ja 4 leivaviilu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Ehk nüüd hakkan normaalselt toituma.Aga kes on nendest treeningkavadest seal kõige parem kellelt küsida seda treeningkava? Ott Kiivikas , Marek Kalmus , või kes?
Kaevur
MemberPikkust on mul kuskil 170cm ja kaalun 55kg. Soov ongi saada lihastesse rohkem, hetkel ma olen kõhn ja kondine suhteliselt.
Kaevur
MemberOi, kohe kui pangakontole raha jõuab peaks vist ära tellima.
Või mis teie arvate? Tuleb väga kasuks? Või ei olegi mul mõtet kohe?
-
AutorPostitused