kadri21
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kadri21
Membersuur-suutr aitähh teil!
Sain palju head ja positiivset eriti positiine oli lugeda,et saan 2,5-3 kuuga nendest 10kg lahti.
Jah peab leidma selle aja,et hommikut süüa. Tegelt on asi nii,et ubes 2 aastat tagasi tegin bodypumpi väga regulaarselt nii 3 korda nädalas käisin trennis,et see tundus mulle sobivat.
Ok dieetidele ütlen ei. Loodan, siis saavutada enda sooitud tulemuse:) Ja veel kord aitäh,kes nõu andsid:)
kadri21
MemberOkei tore!
Ütlen ausalt ,et tihti on nii,et hommikust väga ei jõua süüa.
püüan kõigest väest hoiduda karastusjookidest ja muust rämpsust.
Hommikuti püüan süüa putru, siis kui tööl olen söön lõunaks ja õhtuks võileibu(sest eriti pole muud kaasa teha) kuigi olen mõelnud,et peaks ehk mingit salatit tegema ja puuvilju?mis arvate? ja õhtul tulen koju suhteliselt hilja enamasti jõuan nii 9 ja siis püüan süüa midagi kerget.
PLaanis on ka pidada keefiri dieeti,lugesin selle kohta et pid olema tõhus, mis teie arvate, kas tasuks?
Ühesõnaga kõige parem oleks kui saaksin nõu,mida peaksin sööma ja kuidas. Usun ise,et se ongi kõige suurem probleem.?
Ja ega mul selle kaalu langetamisega nii kiire ka pole..mõtlesin,et panen nii igaksjuhuks sinna pealkirja selle sõna,et äkki on mingeid erilisi soovitusi.
Tänan neid,kes aitavad:)
kadri21
MemberVabandan,olen esimest korda siin ja ei oska nagu kuidagi kirjutada.
jah unustasin mainida toitumist.
Aga arvan,et targem oleks kuskilt mujalt küsida,sest vastajad siin on kuidagi õelad.ma pole varem pidanud sellise probleemiga,kellegi juurde pörduma ja sellepärast ka kehv sõnastus oma mures.
söön ma iga 4 h agant ja portsjonid on väiksed,kas ten õigesti.
Vabandan kui tülitasin oma murega!
-
AutorPostitused