Skip to main content

Kadri

Forum Replies Created

Viewing 14 posts - 16 through 29 (of 29 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #30268
    Kadri
    Member

Kuidas siis jääb?Kas on võimalik omale vend vähja plakateid ja postkaarte soetada?Toimetus!Palju teil neid vähi pilte on?

in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #30252
    Kadri
    Member

Mina tahan ka endale seda kalendrit!Kahjuks tulen Tallinnasse alles homme.Äkki saab keegi mulle ühe kalendri kõrvale panna?Ette tänades.

in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #30243
    Kadri
    Member

Ei tea,palju siin teemas rahvast käib?Sellise dopingujutu peale oleks ju Oti ja Kalmuse leheküljel juba päid lennanud.Jah,see dopingujutt on paljudele pinnuks silmas.Ma ise ei julge sellel teemal midagi öelda-ei ole spetsialist.Vend vähi üleskutse on asjalik.kes kahtleb,sellel on ju reaalne võimalus uurida,et mis värk on.

in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #30224
    Kadri
    Member

Hea vend

in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #30219
    Kadri
    Member

Arnold võiks vend vähki nats rohkem seepida,plakat on hea idee.

in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #30207
    Kadri
    Member

Avaldage galeriis veel vend vähi pilte ja andke siin ka teada.

in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #30197
    Kadri
    Member

on tegelikult suured sõbrad ja õnnitlevad vend vähki ja kulturismiga tegelevad noormehed on ikka seksikad ja amen(by muskel)!

in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #30180
    Kadri
    Member

Naisõiguslased on kõva sõna ja Viljar on loll joodik maalt ja kulturismiga tegelevad musklis poisid on veel rohkem seksikad.

in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #30173
    Kadri
    Member

Keegi ei ole loll Marko ja kõik on väga korras ja kulturismiga tegelevad noormehed on väga seksikad!

in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #30156
    Kadri
    Member

Tänaseni pidasin vend vähjalt küsimuste esitamist suht lootusetuks.Mis nüüd viga!Vend vähk!Soovin tutvuda sinu treeningprogrammiga,kas sa oleksid nii hea ja trükiksid selle siin ära?Teretulnud oleksid ka mõned kommentaarid ühe või teise harjutuse kohta.Tänan.

in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #30145
    Kadri
    Member

Tänud headele inimestele!Sain aru,et nädala sees käib just õhtuti Revalis palju rahvast.Isegi vend vähk käib.Kuidas on lood nädalavahetuste õhtutega?Nädalavahetustel peaks ju enamus ikka päeval ära käima.

in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #30142
    Kadri
    Member

Tere.Nendest Suckatinidest ei ole mõtet välja teha.Nad on lihtsalt kadedad.Mõtle sellele,miks nad siis sellisel teemal käivad,mis nendele ei meeldi?Minul on tegelt küsimus:Siin käub palju Revali rahvast.Seal käib praegu kindlasti hästi palju rahvast.Tahaksin seal samuti treenida,aga mulle ei meeldi,kui saal on liiga ülerahvastatud.Kas hommikuti käib vähem inimesi?AIDAKE,head inimesed!

in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #30109
    Kadri
    Member

Ägedad võistlused ja ilusad poisid!Kahju,et televaatajani jõudis info ainult ühest kulturistist Eestis.

in reply to: Treenerid Reval-Spordis. #27981
    Kadri
    Member

Olen nüüd jälle Reval-Spordis käima hakanud.Heausksena läksin peale aeroobikatreeningut sõbrannaga jõusaali.Tunnistan ausalt,lootsin sealt uut treenerit eest leida,aga minu suureks kurvastuseks oli seal jälle see kevadine”ilus” paks poiss,kes ennast treeneriks peab.Õnneks “tegeles” ta parasjagu teiste ,uute tüdrukutega ja meil ei olnud vaja tema keelekõrvaajamist taluda.Kas oleks võimalik Reval-Spordi juhtkonnal ka naistele eraldi mingi pädev treener organiseerida?Kasvõi 2 korda nädalas,mingitel kindlatel kellaaegadel.Selle paksu poisi sõpradel ei ole mõtet siin esinema hakata,naiste treeneriks see inimene küll ei sobi!Probleemi lahendust ootama jäädes.

Viewing 14 posts - 16 through 29 (of 29 total)