Skip to main content

Kadri

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 29 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #30452
    Kadri
    Member

Lp punamtsike! Mis Teie siis siia üldse uurima ja õiendama tulete, kui ei mõika midagi???Mõelge sellele, et uus juubel tuleb tal siis juba vähem kui 3-e aasta pärst, sest eelmine oli üldse 25!

HATEBREEDILE: Kuidas saate järeldada, et hr Viljar on Teie ütluse kohaselt seotud seksuaalvähemustega? On ta Teile siis kuidagi liiga teinud, Teid füüsiliselt alandanud?

Vaevalt…Ma arvan, et tegemist on Teie ebaterve maailmakäsitlusega!

Hr Vähile: Hilinenud õnnesoovid!

in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #30439
    Kadri
    Member

efekti mõttes õnnitlejatega ja soovin õnne ja tervist meie lemmikule! Päikest!

in reply to: DOPINGUPROOVIDE TULEMUSED? #38080
    Kadri
    Member

tõesti patustas, siis see vene mees tuli hoopis esimeseks? Ma väga kahtlen, et selle mehe dopinguproovi tulemus negatiivne oleks olnud, aga võitjate üle kohut ei mõisteta ju? Marekit ei näe me nüüd siis lavalaudadel kaks aastat? See on ju ikka päris pikk aeg!

in reply to: DOPINGUPROOVIDE TULEMUSED? #38072
    Kadri
    Member

Kas sa mõtled viimaseid EKV dopingutulemusi?

in reply to: Mis parim tee maha võtmiseks? #37250
    Kadri
    Member

Minu arust oli vendv jutt üle keskmise ja seda, et juurikaid süües ja vähe magusat tarbides kaalu alandatakse, teab igaüks, aga kuidas need rasvata produktid natukenegi maitsvamaks teha, peab palju fantaasiat olema! Sa siin soovitad spetsialistidega rääkida… Tead, neid spetsialiste on ka igasugusei ja on olnud küllalt näiteid, kus kaks spetsialisti oma teadmistega ühes ja samas küsimuses vastuollu lähevad. Kui see saladus ei ole, siis mis kaalus Vitali 3. aprillil kulturismis võistleb? Palun ärme ajame segamini kulturismi ja jõutõstmist!

Edu kaalu vähendamisel ja rasva põletamisel!

in reply to: VEND VÄHI MURE-VÕISTLUSGRIMM!!! #36861
    Kadri
    Member

Sa ise ka aru saad, kui nõme sa oled? See ei peaks küll minu asi olema, aga selle muki tegevusest siin loen välja ainult nahaalsust. Parandage mind, kui ma eksin.

in reply to: Mis asi on steroid #29724
    Kadri
    Member

Milline on teie arvates siis see nn pedevälimus? Kas Miki on teile külge löönud, et rääkida teate?

in reply to: eesti ron #36331
    Kadri
    Member

Naljamehed!!! Mida teema!!! Ah-ahhh-aaaaa!!!!!

in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #30390
    Kadri
    Member

Sina oled vist ikka ka vend vähki armunud.

in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #30364
    Kadri
    Member

Loodan, et mitte. Kuidas selle esimese kohaga siis on? Kas vv sai sügisel esimese või teise koha? Sama küsimus selle viimas võistluse kohta, aga seda saame teada alles peale paarinädala pikkust ootamist. Loodan, et seekordne võidumees ei tule siia toksima, et isvinite, jaa ne snal…(eesti keeles: vabandage, ma ei teadnud…)

in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #30352
    Kadri
    Member

Siin oli vist mingi aeg tõsiseid probleeme sisselogimisega,aga nüüd tundub kõik jälle korras olevat!Igatahes homme on siis see tore päev Võrus ja saame näha-kaasa elada,kuidas meie lemmikul seekord läheb?Kas on jälle mõni üllataja tulemas?Edu vend vähjale!

in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #30335
    Kadri
    Member

Õnne pikkadeks aastateks!

in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #30297
    Kadri
    Member

Kohe pikalt naersin ja arendasin seda mõtet.Teeks hoopis kohe mängufilmi:”Hantlite isand”.Sellele saaks ju ka järje teha.

in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #30242
    Kadri
    Member

… et siin igasugused hullud ikka toimetuse poolt ära kustutatakse,asi läks juba ropuks.Võistlusteni on jäänud veel alla kahe kuu,ei tea,paljud seekord üldse võistlevad?Kas on võimalik ka nendel võistlustel vend vähki näha?

in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #30269
    Kadri
    Member

parandan,vend vähi avaldamatta pilte

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 29 total)