Skip to main content

kadri k

Forum Replies Created

Viewing 8 posts - 121 through 128 (of 128 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Lgp.spordihuvilised! #34936
    kadri k
    Member

Usinake, sa pead tõesti toitumisele hakkama rohkem tähele panu pöörama, nagu Marek sulle on soovitanud, see on täiesti 100% tõsi.Treening koormus võiks ka kätele tugevam olla, ainuüksi body trennist ei piisa, et käed trimmi saaksid!

in reply to: Lgp.spordihuvilised! #34939
    kadri k
    Member

Minu arvates oleks sinu ideaalkaal 168 cm juures 52 kg.See tähendab seda et selle kaalu moodustavad lihased mitte rasv.Aga rasva peab ka olema aga mitte palju. Jõutrenni juurde tuleb kindlasti teha ka aeroobset trenni. Kui midagi täpsemat tahad teada siis kirjuta minu E-mailile.

in reply to: Kysimus #35023
    kadri k
    Member

TUBLI!Kui kõvasti veel pingutad ja järjepidevalt trenni teed siis varsti surud rohkem!Igal juhul pane edasi

in reply to: Lgp.spordihuvilised! #34933
    kadri k
    Member

See nõuab tõesti suurt pingutust ja tahtejõudu aga olen sellega juba vaikselt harjunud.Treenida tuleb kõvasti ja arenguruumi on veel küll.

in reply to: Lgp.spordihuvilised! #34930
    kadri k
    Member

Kui see neiu soovib oma peput pringimaks saada siis ma koostaksin talle toitumis ja treening programmi!Anna talle minu e-mail(lora.ilus@mail.ee) ja las ta kirjutab mulle endast üldiselt (kaal, toit, millega tegeleb jne.)Siis saan ka aidata!

in reply to: Lgp.spordihuvilised! #34929
    kadri k
    Member

Jõusaalis hakkasin käima 3 aastat tagasi, aga tõsist trenni olen teinud 2 aastat!

in reply to: Lgp.spordihuvilised! #34926
    kadri k
    Member

Fitness-kujutab endast keha proportsioonide hindamist.Näitab treenitus taset ja keha üldpilti.Sinna alla kuulub jõutrenn ja ka aeroobneosa.Võistlustel hinnatakse kellel on paremad proportsioonid,parem keha üldine pilt ja vaadatakse ka lihaste kuivust.Hinnatakse ka vabakava mis koosneb tantsulistest elementidest,akrobaatilistest elementidest.See kõik on suhteliselt subjektiivne.Keha üldpilt peab olema hea ja treenitud.

in reply to: Lgp.spordihuvilised! #34924
    kadri k
    Member

Nädala lõpus annan täpsema vastuse, praegusel hetkel on kaal tõusnud.

Järgmiseks eesmärgiks on edukalt esineda kevadel toimuvatel Eesti Meistrivõistlustel.

Viewing 8 posts - 121 through 128 (of 128 total)