kadri k
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kadri k
MemberVeepäev on pigem organismi puhastamiseks kui kaalulangetamiseks mõeldud!See kui sa võtad selle kilokese alla tuleb sul nii või naa tagasi!
kadri k
MemberKreatiini pole tõesti mõtet kohe alguses tarbima hakata,enne võiks ikka oma jõunäitajaid tõsta omal loomulikul jõul!ja kui tunne on ,et enam mitte kuidagi ei lähe,siis võtta kasutusele valgu,kreatiini pulbrid!
kadri k
MemberTegelikult on asi nii,et kui süüa korralikult ja olla piisavas liikumises,siis võid süüa ka enne magama minekut!Süüa võiks siis rohkem valku kui süsivesikuid,kuna süsivesikud muutuvad rasvadeks,kui me neid ära ei kuluta!Kui aga sinu päevades puudub igasugune kehaline aktiivsus ja soovid ikkagi kaalu langetada siis võid proovida küll nii,et ei söö peale kella 8 õhtul!Peale trenni peab sööma!
kadri k
MemberArvan,et see 1x nädalas on max mida teha võib.Veepäev on väga kasulik organismi puhastamiseks sinna kogunenud jääkainetest.Ei tea küll mingeid vastukajasid veepäevale.Kunagi tegin ka ise ja mõjus väga hästi nii kehale kui vaimule.Aga ära ülepinguta,kui üks siis üks!EDU
kadri k
MemberKui lood nii,et sööd,mis kätte juhtub siis ma ei imestagi,et sul tselluliiti ja kaalu jurde tuleb!Toit peab erilise kontrolli all olema ja mis puutub magusasse siis seda soovitan harvem süüa,või siis mett selle asemel.
kadri k
MemberSaada minu mailie oma senine toitumine ja treening siis saan sind ka aidata!
kadri k
MemberSinu asemel ainult aeroobika peale lootma ei jääks!Selleks,et mingeid lihaseid kunagi ka näha oleks, tuleks natukene raskustega jõutrenni punnitada!Aja kohta ei oska midagi komenteerida,kuna kõik sõltub sinust enesest,kui palju , õigesti treenid end ja kuidas toitud!EDU
kadri k
MemberJah,hormoontablettidega on tõesti kerge juurde võtta,põhjus on selles,et nad tekitavad söögi isu ja selle tagajärjel hoivad ka üleliigset vett organismis kinni!Siin kohal soovitan sul tugevat närvi liigasöömise kohapealt või hoopiski proovi mõnda nõrgema hormooniga pilli!
kadri k
MemberKui sa oled juba piisavalt kaua treeninud,siis oleks õige aeg toidulisandeid kasutama hakata!Mina kasutan valku M-100+kreatiin+glutamiin+L-karnitiin,mis on looduslik rasvapõletaja!EDU proovimisel
kadri k
MemberKurb võib olla tõesti,aga midagi pole ju teha kui inimene on otsustanud minna õnne otsima teise kohta!Aga ega kaugus inimesi lahuta,pigem liidab veel rohkem,olgugi,et inimesed ei näe üksteist enam igapäev.Head sõbrad ei unusta üksteist!
kadri k
MemberRaamatust pole kahjuks midagi kuulnud,kuid tõesti ega see algus lihtinimesele,kes soovib muuta oma toidumenüüd kuigi kerge pole!Aga kui on soov midagi saavutada,siis tuleb ka halbu toitumis harjumisi muuta.Endal kulus tükk aega,et arusaada kui tähtis on edu saavutamisel õige toit! Inimene harjub kõigega!
kadri k
Membersoovitan soojalt alguses omal jõul edasi areneda ja alles aasta pärast proteiini kasutama hakata!Söögi kordi võiks sul olla 4-6,kus on siis piisavalt valke ja süsivesikuid.
kadri k
MemberMida ilusat siis sinu sõbrannadel 170cm pikkuse 50 kg juures on?Kipun arvama,et nad on ära näljutatud piitspeenikesd ja veel peale kauba alakaalus tüdrukud!Lihasest pole neil kindlasti haisugi.Soovitan sul oma rasvaprotsent kehas ära mõõta,siis on näha kui palju on sul lihast ja kui palju rasva!Rasv kaalub vähem kui lihased!
Mina kaalun võistlus välisel perioodil 58kg ,pikk olen 165cm,rasvaprotsent on 11;võistluste ajal kaalun aga 52kg,rasva % on siis 6-7,sel ajal on mul siis tõesti ainult lihased ja luud.Mõõdud on mul järgmised:talje-66,puus-90,reis-53cm.Ära neist mõõtudest mingeid järeldusi enda kohta tee,kuna minu keha on hoopis teistsugune kui sinu oma!
kadri k
MemberMassi võib tulla mitmel moel :rasva arvelt ja lihas arvelt!Kui sinu eesmärgiks on võtta juurde lihas arvelt siis ühestkorrast nädalas aeroobsest trennist jääb väheks!Kui saa sööd korralikult -teed nii öelda massi siis on väga suur oht paksuks põrsaks minna!Soovitan sul igapäev natukene higistada ja põletada,piisab 20-30 min.Aeroobset trenni ei pea tegema üksnes põletamise eesmärgil,vaid ka südame jõudluse arendamiseks!
kadri k
MemberNii ja naa on lood nende rasvapõletajatega!Oleneb täielikult rasvapõletajast endast,millest ta koosneb jne.On olemas selliseid ,mis lihtasalt teevad erksaks,kuumaks.Siinkohal aga soovitaksin looduslike rasvap.goelbeli L-karnitiin.See mõjub siis kui pulss on umbes 130-140 vahel.Kõige parem on ise ära proovida ja tunda nende mõju,kuna inimesed on nii erinevad,siis ei saa ma kindlalt öelda nende kuidas nad sul toimivad!
-
AutorPostitused