kaarup
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kaarup
MemberSoovitan kreatiini, kuigi ise kasutan proteiine, kuid mingiaeg proovin kreatiini omapeal ka ära.
kaarup
MemberSoovitaks kasutada Proteiine mis kiirendavad lihaste taastumist rasketest treeningutest, kui ka kiirendavad nende kasvu ja vastupidavust. Ja kui sa oled juba pikaajaliselt jõusaaliga tegelenud, siis ei tohiks need treeningjärgsed lihasvalud ka kõige rängemad. KÕIK MIS EI TAPA TEEB TUGEVAKS.
kaarup
MemberSoovitaks kasutada Proteiine mis kiirendavad lihaste taastumist rasketest treeningutest, kui ka kiirendavad nende kasvu ja vastupidavust. Ja kui sa oled juba pikaajaliselt jõusaaliga tegelenud, siis ei tohiks need treeningjärgsed lihasvalud ka kõige rängemad. KÕIK MIS EI TAPA TEEB TUGEVAKS.
kaarup
MemberIse soovitaks vähemalt 3 seeriat milles peaks olema vähemalt 8 kordust, kui korduseid tuleb juba üle 12 ,siis soovitan raskust suurendada.
kaarup
MemberBiitsa päeval tee vähemalt 3 harjutust biitsepsile, et saavutada vajalik koormus. Ise teen ka 3harjutust.
kaarup
Member182cm, 75kg, 17a
kaarup
Membersurusin 65kg kunagi, hakkasin intensiivsemalt trenni tegema ja 8 kuuga tuli surumis raskust 20kg juurde, ehk siis 85kg tollel hetkel, Olen enamvähem rahul.
kaarup
MemberMitte paha pärast aga kas enne toidulisandite endale soetamist mitte ei peaks asju selgeks tegema.Mina sinu asemel oleks need asjad siit foorumist välja juurinud ja siis poodi läinud.
(Minu eriala õpetaja ütles: Eestlane on tüüpiline, saab uue asja, näpib, krutib, timmib ja kui aru ei saa siis alles loab kasutusjuhendit)
Toote peal on kindlasti juhend millest lähtudes. Kui tõesti on inglise keelne siis on sulle abiks http://translate.google.com/ , trüki tekst sisse ja tõlgi!
Jõudu ja jaksu.
Ott soovitas mulle seda toodet, aga kasutamine jäi mulle segaseks.
kaarup
MemberMm. Ma surusin 85kg ja kaalusin ise 70kg. Puhta jõuga ,ilma sillata, ega põrketa
kaarup
MemberMassi lisatakse süsivesikutega, kuid tähtsad on ka valgud ning menüüst ei saa unustada ka rasvasid.Aitähh. Kuid milline “Fast”-i toodest oleks sinu arvates tõhusaim?
AutorPostitused