kaarup
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kaarup
MemberEesti SAW film
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kaarup
MemberLoodan, et tabasid mu irooniamaigu selles lauses. Teema algatajale: Miks sa tahad endale igasugust pahna (mitte halvas mõttes) sisse juua/süüa/süstida/misiganes. Mind näiteks rõõmustaks palju rohkem, kui ma näeksin tulemusi enda kehas tänu tervislikule ja tasakaalustatud toitumisele kasutades minimaalselt toidulisandeid (loe: süütuke proteiinishake). Ehk peaksid ka sina selle peale mõtlema – mida naturaalsemalt, seda parem, või ei? Usun, et ka mu organism nõustub minuga sajaprotsendiliselt.Aitähh nõuande eest:!
MemberKommenteerige palun
Memberkamoon rannahooaeg ukse taga, kõik tahavad kiiresti põkiks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda ka jah
Memberhakkab juba muret tegema, et vasak rinnalihas kasvab, aga parem ei taha kuidagi kasvada, et mida tegema peaks ? :S suht hirmutav on juba :S nt. mis harjutusi peaks tegema vms ? !Krt , mul biitsepsiga sama probleem, kuigi olen 2 aastat teinud mõlemale käele samade raskustega , sama arv kordi trenni.
MemberSellisel juhul oled lihtsalt reklaami ohver.Võimalik , aga kumba sina soovitaksid kasutada. Kumb se effektiivsem siis ikkagi sinu poolest
kaarup
MemberTere!! Kas kellelgi on äkki kogemusi selle tootega?? Kunagi oli seda siin poes ka müüa. Keegi võiks rääkida.Täpselt sama küsimus mul:D?
kaarup
MemberMis on su eesmärk tarbides neid tooteid ? Mida sa tahaksid saavutada ?Tahaksin saavutada kõike mis seal lubatud on -suurendada lihaste töövõimet, kasvu ja vastupidavust.
kaarup
MemberTänud
MemberVähemalt kord nädalas ikka, maksimaalselt 3 korda, eemale ei sa jätta ka Tatart mis on samuti väga süsivesiku rikas
kaarup
MemberMissugused proteiinid kiirenavad lihaste taastumist? Jutt ei ole kasvust ja vastupidavusest.http://shop.fitness.ee/index.php?cPath=21
Vaata, need kõik tooted aitavad taastuda treeningutest. Leevendades sellega lihasvalu , millega küsitleja mures oli.
kaarup
MemberKindlapeale tee kätekõverdusi. Võid kasutada sangpommi lisaraskusena
Isegi seda 8kg hantlit saab väga intensiivselt kasutada Biitsepsi treenimisel ,kuna kui sa teed seeriat väga aeglase tempoga(mis on hea) siis tekib väga suur koormus biitsepsile ja ma usun et se 8 kg on piisavalt raske biitsepsi treenimisel . Usun et paljud spetsialistid on selle biitsepsijutuga minuga päri. Kuna aeglane tempo seeria tegemisel mängib suurt rolli ,et tagada maksimaalne koormus ja pinge.
hantlit võid kasutada ka lisaraskusena lõuatõmbamisel . Kui oled tugevam poiss siis võid seda 35kg sangpommi kasutada ka õla treenimiseks , surudes seda õla pealt ülesse, soovitatavalt istudes.
kaarup
MemberIse soovitan ka Mass2 edasi võtta . kuna se suhteliselt hea kraam , soovitan toitumisel silma peal hoida, ja jõukas õigel kogusel lihased koormata, kuid ka mitte üle pingutada
kaarup
MemberPeale Jõukat pane sõudeergomeetrit, kuni veremaitse suus, siis peaks piisama. Olen ise nii teinud. Koormav, kuid tõhus.
kaarup
MemberKätekate tegemine aitab siis intensiivselt rinda treenida ja keskmisel määral treenib ta ka triitsepsit. Kui jõusaalis ei viitsi käija, siis te rasket tööd ja toitu korralikult, küll siis su käed ka jämedamaks lähevad.
-
AutorPostitused