kaabel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kaabel
Memberpanen ka mõned valitud naljad siia (:
Saksa tolliametist saabus Eesti tollile järelpärimine:
“Saksamaa piiril on kinni peetud kaks salakaubavedajast eestlast, palume kontrollida, kas sellenimelised elavad Eestis ja kas Eesti võimudel on nende suhtes pretensioone. Kinnipeetute nimed: Hunt Kriimsilm ja Mõmmi Aabits.”
Uksekell. Mees tõuseb, avab ukse ja näeb koridoris sebrat, kaelkirjakut ja elevanti. Sebra teeb äkki suu lahti:
“Meile tuli info, et siin korteris tarvitatakse narkootikume…”
Politseinik kõnnib mööda tänavat oma tavapärasel patrullkäigul. Näeb väikest poissi liivakastis mängimas. Poisilt pärima:
“Mis sa teed seal liivakastis?”
“Politseiniku,” vastab poiss.
Politseinik jällegi küsima:
“Millest sa teda teed?”
Poiss vastu:
“Liivast ja sitast.”
Politseinik noomib poissi ja kaebab vanematelegi kui ebakultuurselt nende poeg käitub. Järgmisel päeval ringkäigul märkab politseinik jälle sama poissi liivakastis mängimas. Jälle pärima: “Mis sa teed seal liivakastis?”
“Tuletõrjujat”, vastab poiss.
“Millest sa teda teed?” küsib politseinik.
Poiss vastu:
“Liivast ja savist.”
Politseinik hämmeldudes:
“Kas sa sitta ei panegi?”
“Ei, siis tuleks ju politseinik,” vastab poiss.
“Proua, Teid ei tunne äragi!”
“Hmm, näen ma siis parem või halvem välja kui tavaliselt?”
“Ei tea – kes Te olete?”
Hommik. Pohmas mees pargipingil. Tuleb väike tüdruk hüppenööriga ja palub:
“Onu, ütle palun üks”.
Onu: “Noh, üks”.
Tüdruk: “kakapüks, kakapüks…” ja eemaldub hüpeldes ja itsidades. Vähe aja pärast tagasi:
“Onu, ütle kaks”, onu vihaselt: “Kaks”, tüdruk :”Hale laks, hale laks…” ja taas kilgates penni.
Kolmas lähenemine: “Onu, ütle kolm”, pika vaidlemise peale mees lõpuks nõustubki. “Pepus tolm …” irvitab taas tüdrukutirts. Möödub 5 min ja onu koriseb pingilt:
“Tüdruk, tule siia!”
Tüdruk tuleb kahtleval ilmel ja küsib: “Mis?”, mees: “Ütle seitse”, tüdruk :”Noo…seitse”, mees: “Tõmba uttu, rsk”
Arst küsib patsiendilt: “Kuidas teil õnnestus lõualuu kolmest kohast
korraga ära murda?”
“Vaadake, asi on selles, et ma olen ekskavaatorijuht. Noh reedel, kui tööd objektil lõpetasin, märkasin, et kanalisatsiooni auk oli lahti. Mõtlesin, et panen kopa nädalavahetuseks peale, muidu tulevad poisikesed objektile mängima ja äkki kukkuvad sisse. Lähen siis esmaspäeval tööle, tõstan kopa ära ja
mis ma näen – kolm torumeest ronivad august välja.”
Politseikoolis, õpetaja:
“Näete, see on siin pöial. See on nimetissõrm. See on keskmine sõrm. See on nimeta sõrm ja see on Väike Ats! Nüüd segame, segame, veel segame….”
Surub kätt rusikasse, lahti, rusikasse ja lahti:
“…nii! Kes ütleb, kus on mis?”
Kooliekskursioon Hipodroomile. Seal vaja kõik I klassi põnnid ära pissitada. WCd nigu igalpool,- tüdrukud vasakule ja poisid paremale. Tüdrukud saavad kenasti hakkama, vaid poiste ruumidest on kosta nurinat. Tüsedapoolne prillidega naisterahvas emakeeleõpetaja, kes lastega kaasas on siis küsima:
“Mis teil siis seal?”
Poisid vastu, et pissuaarid on nii kõrgel, et me ei ulata! Õpetaja siis kohmetub, aga pole midagi parata. Siseneb siis tormakalt tualetti ja võtab kõik poisid järgemooda sülle seal. Avab püksilukud ja suunab joa otse pissuaari ka veel,- muidu ju pissitakse mööda ka äkki.
Viimaks võtab veel ühe poisi kiirelt sülle ja kui siis juga suunab, ei suuda ta oma muhelust varjata ja küsib: “Sina oled meil küll vist juba neljanda klassi poiss?!”
“Ei,” vastab see “olen dzoki ja kohe lähen oma hobusega võistlema… aga tänud sellegipoolest!”
Väikemees astub liikluspolitseiniku juurde uurima:
“Onu, milleks teil on see pael, mis mütsi küljest lõua alla jookseb?”
“See on selleks pojake, et tuul mütsi peast ära ei viiks!”
“Ahaa…! Muidu isa ütleb, et lõusta lõhki ei rebiks, kui te vilet puhute!”
Kuhu keegi end joob:
vutimees – auti
korstnapühkija – tahma
Mati Kaal – loomaks (pole veel juhtunud ega ilmselt juhtugi)
santehnik – umbe
tanklatöötaja – täis
talumees – seaks
seatalitaja – ämbrisse
Sõbrad omavahel:
“Täna ma andsin ülemusele ultimaatumi: kas tõstate mul palka või ma panen ameti maha!”
“Ja millega see lõppes?”
“Kompromissiga: ta mul palka ei tõstnud ja mina ei pannud ametit maha…”
Otsustab piloot maandumise eel dispetšerit õrritada ja tavaliste kutsungite asemel lausub raadiosse:
“Arva ära, kes ja kust..”
Mispeale dispetšer lülitab välja maandumisradade tuled:
“Arva ära, kuhu ja kuidas…”
“Kop-kop. Avage, politsei!!!”
“No ja mida kuradit te ennast sinna lukustasite!”
Mees viib naise hotellituppa. Naine kohe küsib
“Kas tahad mind kallistada?”
Mees kallistab.
“Kas tahad mind suudelda?”
Mees suudleb.
“.. ja nüüd tuleb 1000 kroonine küsimus …”
kaabel
Member1min. jooksul mingi 110-115 korda,täpselt ei mäleta aga üle saja oli veic!njamh, mul oli 2 minutiga selline aeg
kaabel
Membernii proovisin nii zelluloosi ja revali ära. Ei oskagi eriti muud öelda kui et Zelluloosis ilusamad naised, viisakam teenindus, sõbralikumad näod. Kuigi jah, treenida annab mõlemas.
kaabel
Memberterve “toru” kohupiima kohe ? minuteada on 100 g.lahjas kohupiimas 15 g valku. Piisaks kui sa sööd 200 grammi seda kohupiima ehk siis pool toru, teine pool jäta õhtuks enne magama minemist. Keha suudab 30 grammi valku korraga vastu võtta nagu ma kuulnud olen
kaabel
Memberpraegu siis kaks odavamat mis olen leidnud on reval sport – 450 krooni ja zelluloos 550 Reval sport oleks väga halb valik ?
kaabel
Memberoleneb jah selle toru paksusest, ketlerist võiksid vaadata. Sealt ostsin omale hantlitele 15 kg lisaraskust läks mingi 500 krooni maksma.
kaabel
Memberjah, järgmisest kuust saan endale valgupulbrit lubada siis saan seda valku rohkem.
ja rosinate mõte on hea
kaabel
Memberandeks, eelmine nädal just tegin bioloogias täpselt sama vea, süsivesikud siis
kaabel
Memberee, tegelikult oli päevane see
“>kaabel
MemberKartul keedu (värske) (250 g):
– 187.5 Kcal, 5 g valku, 45 g süsivesikuid, 0 g rasva
Muna keedu (250 g):
– 367.5 Kcal, 30 g valku, 0 g süsivesikuid, 25 g rasva
Kaerapuder (keedetud) (250 g):
– 290 Kcal, 10 g valku, 32.5 g süsivesikuid, 12.5 g rasva
Keefir (rasvata) (800 g):
– 224 Kcal, 24 g valku, 24 g süsivesikuid, 0 g rasva
kohupiim lahja (250 g):
– 205 Kcal, 45 g valku, 2.5 g süsivesikuid, 0 g rasva
Leib (täistera “Terve”) (150 g):
– 285 Kcal, 6 g valku, 52.5 g süsivesikuid, 1.5 g rasva
Kaloreid kokku: 1559 Kcal
Valgud kokku: 120 g.
Süsivesikuid: 156.5 g.
Rasva: 39 g.
selline on mu päevane toidukava, küsimus on et kas niimoodi saavutaks ma ka midagi ?
vaatasin et süsivesinikest jääb mul kõvasti vajaka, kui tahan arendaa lihasmassi, et neid peaks saama vähemalt 400 g päevas ? tõsi see ?
kaabel
Membertänx baracus et lohutad
“>jah kaalun 5 kilo vähem kui sa … no egas midagi, loodan et hakkan ka kasvama siis…
kaabel
Memberküpsetatud räimed, no eks ma pean kunagi ka selle selgeks õppima, niiet miks mitte. Proovin. Pett on jah, niisamagi mul 1 pakk päevas arvestatud toidu kõrvale.
a marek, kasvamine võimatu ? mida siis vaja oleks selleks kasvamiseks ?
kaabel
MemberOlgu sealt tabelist sain ma sellised andmed (4 x päevas söömise juures)
süsivesik. – 108, valgud – 41, rasvad – 14
mõtlesin et teen endale sellise toitumiskava :
07.30 – kaerahelbepuder (odav
“>)15.00 keededan kartulit ja praen muna/ keedan makaroni ja praen hakkliha
18.00 valgukokteil
21.00 teed ja musta leiba (mmhm)
kaabel
Memberet milliste harjutustega saaks need harjutused asendadaLendamine küljele trenazööril-mul pole sellist masinat
lõuatõmbamine-lihtsalt ei jõua teha:D
lõuatõmbeid ei jõua ? siis tuleb kätekõverdusi teha ja koguaeg proovida lõuga tõmmata, kuni ükskord juba jõuad
kaabel
Membermillegi pärast arvan et sulle vastatakse niimoodi et “noormees, minge näidake ennast mingile kogenenud mehele kuskil spordisaalis ja küsige tema käest”
-
AutorPostitused