k88
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
k88
MemberTa ei küsinud selle kohta kas on vaja kasutada vaid kas tohib. Oma raha, teeb mis tahab sellega.
k88
MemberSee toitumise jälgimine jne on kõik õige jah, aga ega see valgu pulber midagi halba ei tee. Ma ka 16 aastaselt, kui jõusaalis olin mõned kuud käinud ostsin valgu pulbri. Palju huvitavam oli trennis käia kohe
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.k88
MemberMul on ka öösel käsi nn ära surnud aga ainult siis kui kätt magades pea all olen hoidnud. Ise arvan, et asi lihtsalt selles, et pea surub verevarustuse osaliselt kinni. Sõrmed lähevad külmaks ka. Või on asi millsekis muus?
k88
Membertänaseks, siis ongi rekord 150KG2007 on läbi, kuid 3kuud hilinemist pole ju paha
ehk siis täpselt 12kuud ja areng 25kg
aga kusti kui palju nyyd kaal on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?k88
Memberkrt, kui inimesed tahavad juua las joovad. probleem on see nende jaoks kes ise ei joo ja siis joomist teistele pahaks panevad
k88
Memberoot, mida värki? trenni ei saagi siis sel ajal teha ju
. Kas peab siis sissepääsu eest juurde kh maksma w?k88
Memberkui hästi see nitrix üldse mõjub? kas on tõesti nii kõva tulemus nagu kirjelduses kirjas on?
k88
Memberslle kohat ütlen, et TURISTID KOJU!!! Venemaa on idas.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>k88
MemberKalmus
k88
Memberei kao see rebend kuhugile, m6ne aja pärast läheb heledaks aga alles jääb, endal on ka, olen proovind igasugu kreeme aga erilist abi pole
k88
Memberumbes 2 n2dala p2rast n2ed tulemusi
k88
Memberrind – 16 selg – 13 õlg – 12 triitseps – 12 biitseps – 14 jalgadele kokku – 12 (säär – 0)
k88
Membermulle meeldib see rinna treening rohkem http://bodybuilding.com/fun/fitshow23.htm eriti pullover ja lamadessurumine koos on hea
k88
Memberpärm võib kasulik jne. olla aga proovige see ära süüa, lihtsalt ei lähe kurgust alla kleepub suhu ja maitse on kah halb
-
AutorPostitused