k3nt
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
k3nt
MemberTäpselt nii ongi.Olen teinud tööd nii vahetustega kui 8-17,olen istunud koolipingis,aga alati on toitumine olnud enam-vähem raamides.Nii et kui keegi väidab et “hea öelda et söö rohkem” toitumise juures kus peaaegu ei söödagi(eriti hommikul),siis võtab muigama küll.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis moodi on võimalik toitumist sellise elutempo juures kontrolli all hoida, ning regulaarseid toidukordi nn jälgida? Saan tõesti aru, et koolis, saab, nii hommikuti kui lõunati midagi hamba alla, kuid tööl, 8-17….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ise istuksin arvatavasti nälgas…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Paljudes kohtades, sellist lõbu ei leidu vast.k3nt
Memberolen kuulnud ka, et rohkem füüsilist tööd? spetsialist ei peagi alati esmane variant olema?
k3nt
MemberVõi näiteks igapäev on kolm söögikorda, aga minul on vahest neli või viis toidukorda ja kaal tõuseb nii, et hirmus kohe
Söö seda mis sa sööd ja siis söö igakord natuke rohkem, ei ole ju midagi keerulist. Sööma pead muidugi korralikku sooja toitu.
paljudel eiole lihtsalt võimalik, niimodi toituda päevas, nagu sinul või kellelgi teisel, hommikuti ei söö, kui siis, midagi lihtsat ja kiiret, lõunal ja õhtul tavaliselt. (korralik portsjon) aga toidu lisandid, need ei aita?
k3nt
Memberhea on rääkida, et hakka rohkem sööma.
k3nt
Membertäpselt sama mure ka minul, olen 19a 179cm pikk, ning kaalun ca 55kg, kuu kaks tagasi oli kaal 56kg kanti. täiesti üksi oma murega, see juures, koguaeg räägitakse, et kuidas kaalust alla saada?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> sitt on kuulata, kuidas kõik inisevad, et too on nii kodine.
söön rohkem kui teised.k3nt
Membertoidulisandid aitavad? või eriti rasvased toidud? kui toidulisandid tulevad kasuks, siis, millistes kogustes neid tarbida tuleks? ning kus kohast neid saada oleks?
k3nt
Membertäpselt sama mure ka minul endal, olen 19a. 179cm pikk, ning kaalun alla 55kg….masendav on kuulata, kuidas kõik inisevad kõrval, et too on nii kondine
??:”> täiesti üksi oma murega, paljud räägivad, et tee rohkem füüsilist tööd, kuid ka see pole mingit tulemust andnud. kuu- kaks tagasi oli kaal 56kg kanti. loodan, et siinne teema pole ununend.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused