k2tre
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
k2tre
MemberPõhikoolide arvestuses eelmine aasta Tartumaa 4 tõmbaja 3 kohast jäi lahutama ainult sajandikud. Aeg oli siis 1.32
k2tre
MemberPaljud inimesed jah, aga väga suur osa neist lihtsalt kulutavad oma raha.Parem räägi millise treeninguga tegeled ja mis on su eesmärgiks.
juba 4,5 aastat on jõusaalis jamatud. Siiamaani olen olnud täiesti puhas, mitte midagi pole tarbinud. Mõtlesin, et prooviks midagi ja paljud sõbrad soovitasid toodet nim. nitrix. Seega uuringi asja, et kas on selle kasutamise järel tekkinud ka tervisehäireid aga seda kiidavad väga paljud!!!!
Kui võtta, et milliseks tahan saada siis ütleks, et sellist kasvu nagu on Vin Diesel. Hetkel olen 17 muidu. Mingit plaani pole ka hakkata tippsportlaseks. Trenni teen, et endal oleks hea olla. Kui alustasin treeninmist siis oli kuskil 15 kilone ülekaal ja rasvaprotesent oli üle 30 aga präegu kuskil 10-15 pole viimasel ajal lasknud mõõta.
k2tre
MemberMilleks need “erinevad tooted” vajalikud on? Arvatavsti sa ei ole tipptasemel sportlane?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Paljud inimesed tarbivad mitmeid tooteid korraga!! segavad või siis hommikul midagi õhtul ja päeval aga midagi muud!! Lihtsalt küsin, et kuidas mõjuvad erinevad tooted. Mõtetu oleks küsida kah, et kas kellegil on tekkinud nt Fast muscle+ tarvitamise tagajärjel mingeid tervisega seonduvaid probleeme seega küsisingi, et erinevate toodete puhul. Ja ma ei ole tippsportlane!!!!
k2tre
Memberk2tre
Memberaga kas seal müüakse pm kõiki tooteid mis on olemas siin poe all olevaid tooteid????
k2tre
MemberMüüakse
k2tre
MemberTervist!!
Kas on olemas sellist toodet mille põhi eesmärk on anda tarbijale selline powereffekt- jõudu mitte just otsestelt lihast kasvatada, ega rasva põletada vaid just jõudu???
k2tre
MemberKui vana sa oled?17 just sain
k2tre
MemberNoorte klassis?Arvesta veel seda, et võistlustel on kindlad reeglid, mille järgi surutakse. Kang võetakse pukkidelt sirgetele lukustatud kätele, oodatakse ära kohtuniku käsklus, lastakse rinnale ja hoitakse rinnal liikumatult, kuni kohtunik ütleb “press”. Siis surutaks kang üles sirgetele kätele ja lukustatakse. Kohtunik ütleb “pukkidele” ja siis paned kangi pukkidele. Kui sa varem pausiga surunud ei ole, siis arvesta sellega, et pausiga surud sa ilmselt vähem.
Trennis ma teengi lukustuse ja rinnal hoidmisega.!
k2tre
MemberSild, vöö ja surumissärk ei ole kohustuslikud. Sild annab surumisele väga palju juurde. Parem õpi seda, kui normaalselt suruda tahad. Vöö võib ka vajalik olla – eriti, kui sillaga surud. Surumissärk ei ole kohustuslik, aga annab surumisele juurde ja hoiab vigastuste eest.Ühesõnaga – varustus on kasulik, kuid ei ole kohustuslik.
Võid minna maikaga, keegi ei keela. Aga konkureerida maikaga on väga raske.
Vaatasin eelmise aasta tulemuste järgi, et -75 kg oleksin tulnud 2 ja -82,5 kg oleksin vist kah tulnud 2 vähemalt tulemused näitavad seda aga kõike oleks võinud juhtuda.
k2tre
Memberaga tekkis selline küsimus, et vaatasin pilte eelmistest võistlustest ja kõik kasutasid silda, vööd ja surumissärki või trikood kas need on siis kohustuslikud???
Ma muidu oleksin lihtsalt maikaga läinud. aga kas see on siis üldse lubatud???
AutorPostitusedViewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)