Skip to main content

K-star

Forum Replies Created

Viewing 5 posts - 16 through 20 (of 20 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Abi kavaga. #286990
    K-star
    Member

Kasutada on ravim/toidulisand milles on 100g kohta puhast valku ekvalienti 39g ja pmts terve mendelejevi tabel.

Olen kuulnud et loomne valk nagu kõigeparem? Kuid kas ta mitte seepärast pole parim, et temas kõige rohkem just seda nn puhast valku?

in reply to: Fatburn #286558
    K-star
    Member

Aga praegu võiksid alustada suusatamisega. Ülepäeviti näiteks 5km läbi sõita. Tegelt see on individuaalne, aga nii ikka, et korralikult läbi võtaks.

in reply to: Fatburn #286461
    K-star
    Member

Ma võin sulle öelda et nädal aega on 20 30km otsad paras teha, aga varsti on nii et see ei väsitagi sind pmts.

Ise alustasin ka 20km otsadega siis vaikselt 30- 40 paari nädala pärast sõitsin juba 60km otsasi.

Mingi 70km ots tuli 2h ja 15min. Mis ajapoolest on ju normaalne trennipikkus.

in reply to: Abi kavaga. #286401
    K-star
    Member

Kavatsen siis kavasse lisada kükid, jala ettesirutuse asemel.

Ning hakkan ja jõutõmmet tegema vaikselt.

Siis peaks nagu hea saama, esialgu.

in reply to: Abi kavaga. #286236
    K-star
    Member

Jala sirutus ette trenazööril asendaks jalapressiga. Treeneri või mõne tegijama juuresolekul võid küki tehnikat õppida ja jõutõmbega sama lugu. Kuid selle kavaga kuu aega sissejuhatust teha on OK kui jalapressi sisse paned sirutuse asemel. Vähemalt mina arvan nii.

Ise teeks ka parema meelega jalapressi, kuna kevadel plaanis ka ratast jälle rohkem sõita.

Kuid treenin kooli saalis ja seal pole sellist asja võtta. Samuti puudub seal ka treener.

Kükki ma niiväga ei kardagi, seda ma teinud aga just jõutõmbega ei tahaks selga ära rikkuda.

Viewing 5 posts - 16 through 20 (of 20 total)