K-star
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
K-star
MemberIlus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sang ei pea vastu
K-star
MemberAsi rohkem selles, et nüüd hakkavadki reedesed päevad vahele jääma.
K-star
MemberNii, praegune kava töötab päris hästi rinna kohapealt, kehakaal ja peale jõuan suruda.
Jõutõmbe osas olen jäänud toppama, ei julge eriti lapata peale raskusi 100kg on 5×5 normaalne teha, kolm nädalat juba teinud, aga kui rohkem juba panen on tunne nagu tahaks juba vaikselt pooleks minna. Eks see tehnika ole ka nagu ta on, aga olen ka hullemat näinud.
Jalgadega on räbalasti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> pole enam viimasel ajal reedesel päeval saali jõudnud.Siit ka küsimus et kuidas jalad esmaspäeva teisipäeva peale ärajaotada?
Või peaks sootuks uue kava valima?
K-star
MemberMul oli lihtsalt igav istuda iga päev kodus, hea vaheldus kui saab saali, füüsilist ka vaja ju.
Ja praegu võid sa nõrk olla. Alguses tuleb areng väga kiirelt kui raskusi liigutada, niiet varsti sul enesehinnang tõuseb ja siis lähed veel parema meelega saali.
K-star
MemberTäna oli surumise päev, panin tähele, et 5 kordust tuleb üpriski lihtsasti surudes, peale selle väga raske ja kohe järsku läheb raskeks, vahetpole kas kangiga või hantlitega kaldpingil. Peaks vist midagi muutma, mingi 4×7 tegema hakkama vahelduseks?
K-star
MemberAga kas toimida pigem nii, et teha kükk küllaltki suure raskusega, ilmselt kaotaks tehnikas, või siis võtta mingi 60% maxist ja teha pigem korralikud kükid reis vastu säärt pmts?
K-star
MemberEsmaspäev on mul jõutõmbe ja seda abistavate harjutuste päev.
Kolmapäeval teen rinnalt surumist ja harjutusi mis peaks rinnalt surumist edasi viima.
Ja Reede on kükkimise päev.
Kastilt kükki pole ju tegelikult eriti kuskile viia, sest sellest ma ei taastu Reedeks ära. Ja jõutõmbega samal päeval pole ka ju eriti kaval seda teha?
K-star
MemberNo nüüd olen mingi aeg ikka teinud ja ei saaks öelda, et mingit arengut olnud pole.
Jõutõmbes ja surumises ikka mingi areng olnud aga kükk nagu seisaks.
Jalgades mul muidu eriti jõudu pole. Mõtlesin, et seda peaks küll muutma.
Valitud sellised harjutused.
Reede (kükk)
Kükk 5×4-8
Kastilt kükk 3×6-10
Good Morning´s 3×6-10
Ülesirutused/läbitõmbed (Pullthroughs) 3×6-10
Sääred 3×6-10
Kõht 3xmax
Et siit ka küsimus, kas toimida pigem nii, et teha täiskükk küllaltki suure raskusega kohe alguses, ilmselt kaotaks tehnikas. Või siis võtta mingi 60% maxist ja teha pigem korralikud kükid reis vastu säärt pmts? Ise mõtlen, et pole vist mõtet nii sügavat kükki teha, kui kavas niigi kastilt kükk?
K-star
Memberomastkäest tean, et kui juba varustus on piiratud, siis pole treenerit kohe kindlasti.
K-star
MemberMis tavaliselt su menüüsse kuulub?
Vähemalt 6 söögikorda päevasse ja kõik ained kätte, küll siis massi ka tulema hakkab. Ega see pulber õiget toitu ei asenda.
K-star
MemberViimased 5×5 seeriad võiks 70kiloga keegi sul tagant näppudega õrnalt aidata ja üles lasta punnitada.
Nii arvan mina ja teen ka ise samamoodi.
Parandage kui eksin.
K-star
MemberKui palju sa osta sooviksid?
Olemas head mett Jõgevamaal, Tartusse saaks teinekord üksiti kaasa võtta.
K-star
MemberKuna kasutan tasuta kooli jõusaali siis see on vaid antud päevadel avatud.
Aja poolest jõuaks ma vabalt need harjutused läbi teha.
Aga miks ma ei võiks kõike ühel päeval teha, alakeha jätaks lõppu, sest juba väsinud ülakeha ju alakeha treeningut ei sega?
Loodan, see pole väga rumal küsimus. Aga kes ei küsi see rumalaks jääbki.
K-star
MemberSurumine lamades 5×5
Surumine negatiivse kaldega pingil hantlitega 3×8-10
Surumine kaldpingil hantlitega 3×8-10
Lendamine hantlitega seistes 3×8-10
Tõmme plokil kukla taha 3×8-10
Käte kõverdamine hantlitega seistes 3×8-10
Käte kõverdamine plokil 3×8-10
Triitsepsile alla surumine plokil peopesad ülespoole 3×8-10
Alaseljapink 3×8-10
Jõutõmme 5×5
Alatõmme trenazööril seljale 3×8-10
Kükk kang turjal 5×5
Jalgade kõverdamine plokil 3×8-10
Kõhupingil keretõsted 3xmax
Mis selles kavas on valesti? Proovisin ise midagi kokku panna.
Soojenduseks sõudeergomeeter ja võimlemine.
Jõusaali võimalik külastada vaid 2x nädalas, esmaspäev ja kolmapäev
Pühapäeviti ja neljapäiviti käin ujumas.
K-star
MemberTegelen parema kava otsingutega. Kuna tundub, et too ei paku mulle seda mis tarvis.
-
AutorPostitused