K-R
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
K-R
MemberAusalt öeldes ei ole mul probleemi nii või kui margariini välja jätmise osas menüüst.. pigem just need pihvid,pelmeenid ja kõiksugu muud asjad,mis saavad kiiresti valmis ja võtavad vähe raha … ma tean et seda vabandust toovad väga paljud kuid on raske,kui sa hetkel oled sellisel töökohal kus teenid 300 eur max ..
päevast päeva juurikaid süüa ju ka ei tohi.. ja igapäev endale riisi või tatart sisse sööta.. kui minu menüü koosneb 2/3 juurikatest ja 1/3 riisist/tatrast ja 1/3 siis mingist lihaollusest, nt pihvid .. siis kas see on liiga halb ? kui ma toidukogused hoian normaalsed? muidugi armastan ma väga ka kanafileed ja üldse kana aga jällegi igapäev seda ei sööks..
K-R
MemberSelge,tänan väga ja võtan soovitusi kuulda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>K-R
MemberMa sellepärast kirjutasingi siia et tunnen ennast juba mitmendat päeva väga väsinuna. täna sõitsin veel peale hommikusööki 20 km rattaga maha ja praegu hetkel on tunne et midagi on valesti. Koguaeg tahaks magada.. selleprast mul tekkiski kahtlus et äkki ma teen midagi valesti.. Tänud igaljuhul vastamise eest, sain targemaks:)
K-R
MemberKirjutan siis siia täpsed kogused mis täna olen söönud..
krõbe marjamüsli 60g
piim 2,5% 125g
kohv 320g
apelsin 360g
juust 25g
leiburi röst 60g
pelmeenid 102g
salat kodujuustu,kurgi,paprika ja rohelise sibulaga 150g
felixi kaste 15 g
kokku näitab see siis ühesõnaga täna 1050 kcal
K-R
MemberSelge.. mis ma nüüd siis peaksin tegema? Lollid küsimused vist,aga ma ei ole tõesti kursis selle kõigega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>K-R
MemberOlen paljudest kohtadest lugenud et trenniga peaks kuskil 200 kcal kulutama, olenevalt siis ajast.. mina jooksen kuskil 40 minutit ja 5 km ..
Ja et toitumisest peab siis maha võtma 300 kcal… et kaal langeks.. kas see siis on vale?
K-R
MemberTegin nüüd ka kasutaja endale.. vb tekib veel küsimusi .. kui täpsemalt veel koguseid vaja siis võin need ka kirjutada.. olen kõik ära kaalunud mis suust sisse panen.
-
AutorPostitused