jyrik
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jyrik
Memberno kui mees oli kursis, et naine abielus, siis ta konkreetselt irvitab su üle. Seda enam, et sinu enda voodis. Kui kohe pead lõhki ei löö, siis muigab veel tükk aega hiljem ka.kisub offtopicuks, minu meelest. aga kui sellega veidi kaasa minna siis normaalne mees ei mõtle naist vaadates seda kuidas tollele ligipääsemine teda teiste isaste “hierarhias” tõstaks. ei mõtle keda ta saab tolle naist karates naeruvääristada.
aga kui sinu jutt tähendas seda, et irvitavale konkurendile on vaja lõuga anda siis, noh, ma arvan, et oli kiviajal kuidas oli, aga praegu loeb see rohkem kes naistele meeldib kui see kes lamajat lüüa suudab. minu jutu mõte on selles, et kui lähed meest “karistama” siis oled kokkuvõttes veel hullem kaotaja, ka enda silmis. kui lööd tal pea lõhki siis naerab sind terve (globaal)küla – naist ei suuda rõõmustada ja ennast vaos hoida ka mitte…
jyrik
Memberok, sõnastasin halvasti. ta on tubli, aga kaugeltki mitte hiilgav. kui ta sancheze esimese raundi viimastel sekunditel maha viis siis jõudis ta välkkiirelt ühte subiüritusse sattuda, kust, kui õigesti mäletan, pääses ennekõike tänu kellale. ei ole ta kuskil vilets, muidugi.
jyrik
Membervaidleksin selles osas, et Kos ei ole maas suurem asi – küll aga on tema mahaviimised võrratud (kui ta julgeb neid kasutada). Võit Sanczhese vastu oli tõesti igav, aga esimene kord ikkagi mõnus vaadata – taktikaliselt küps ja vedas oma mängu otsuseni välja.
jyrik
Memberkurb, et nii hea ürituse puhul räägitakse ainult ühest matshist ja siis ka põhiliselt eelarvamustest.
noh, kneebar tuli ja oli väga ilus, aga ma tõesti arvan, et kümnest matshist võidaks Lesnar vähemalt kuus. Ta on lihtsalt liiga loom Miri jaoks. Väga hea, et tema debüüt ei osutunud hiilgavaks – mida varem ta saab korraliku põhjuse MMA terminitesse päriselt sisse elada, seda parem.
Lesnar on kiire ja tugev ja tema liikumist ning tegutsemist polnud üldse paha vaadata. Lesnari intekast libisesin kuidagi üle, aga Miri jutust jäi kõrvu midagi taolist, et mingil hetkel tunneb Lesnar kuidas ta enam ei jõua ja köhib kopsu ja mõtleb, et poleks kunagi pidanud ringi ronima jms. noh, bs. isegi kui Mir võidaks Lesnarit alati siis teda enne kägistust või lukku ära väsitada ei ole tal mingit võimalust. respect.
sõnaga, ehkki wrestlingust räägitud jutuga olen nõus siis ma ei möliseks hea mehe kallal ainult sellepärast, et ta enne teisel alal tegutses.
Tim Sylvia vs Antonio Rodrigo Nogueira – suurepärane sub ja uskumatu näide löögitaluvusest.
Jeremy Horn vs Nate Marquardt – Hornil üks väga lahe subiüritus, aga Marquardtil on võimu palju rohkem ja ta on ise ka väga hea tehnikaga.
Chris Lytle vs Kyle Bradley – agressiivne ja otsustav tegutsemine ning kiire lõpp.
häid matshe oli veel.
-
AutorPostitused