Juut
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Juut
MemberOmal on extreme chocklet maitse, mis on päris hea. Pulber lahustub samuti suhteliselt hästi ning kiiresti, tarbin 1kulbi peale trenni. Ning ainult nendel päevadel kui jõusaalis käin (3x nädalas) kas olen õigel teel?
“>Juut
MemberKas Whey Goldi oleks soovitatav enne trenni või peale trenni juua? Ning üldse, mitu korda päevas seda tarbida oleks soovitatav? Kui jõusaal 3korda nädalas, siis tarbida vaid nendel päevadel?
september 17, 2009 at 5:29 e.l. in reply to: Väsimus peale jõusaali, treenimine peale pikka joomis pausi. #220081Juut
MemberMa tean mida te tunnete.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
1. Päris hea töökoht- joomine ja pidutsemine.
2. Niigi olematud lihased kadusid ka mul, nõrkust ei tulnud (sõin liialt hästi)
3. Väsimus läheb nädal 2-3 üle, muutub väiksemaks, algus on s**t, ma tean. Ilmselt suitsetate ka.
4. Isiklikult tähendan ka peale trenni higistamis (mitmeid tunde hiljem)t; mitte laubalt; vaid kaenlaalt hakkavad nired jooksme (legend räägib, et siis pidavat süda läbi olema, kui nii juhtub).
5. Mis see 1 õlu nüüd parandab, parem on? Sittagi. Kui on teema muutus, siis on. Aga ok, pits konni või viuna* räägin enda eest, aitab lõdvestada küll.
6. Keegi sind muuta ei saa, kui arvad, et 1 õll päevas ja saal on õige, siis lööme käed! Aga kui õlut rohkem ja saali vähem…. mnjaaa, ma tean, ega see ka paha pole, kuid endal hiljem valus. Ma tean.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Alkoholi nädala sees enam ei tarvita ning suitsetanud pole kunagi. Higi pärast arvasin isegi, et ehk on süda liialt vatti saanud.september 16, 2009 at 8:04 p.l. in reply to: Väsimus peale jõusaali, treenimine peale pikka joomis pausi. #220048Juut
MemberSheike mõtlesin tarvitama hakata alates teisest kuust.Niisiis, kallid kaasvõitlejad. Jõusaalis käinud nüüdseks 3kuud, ning jõud hakkab tagasi tulema, samuti raskuste lisamine

Kuid nüüd on tekkinud nn.tagasiastumise effekt. Ei suuda enam tõsta raskusi mida suutsin nädal aega tagasi tõsta
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> jõudu ei tule justkui enam juurde
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tellin omale arvatavasti “Whey Gold’i” ära, alustan proteiinide tarvitamisega. Kellegil muid soovitusi, arvamusi?
Juut
MemberMõned esimesed lingid, mis guugeldades ette sattusid. Whey gold ka enamikes olemas.Tänud! Meilid on teele pandud, ning ootame vastust
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Juut
MemberKas tohiks küsida miks just “Fast’i” tooteid vaatad? Kas neil on mingi eelis teiste ees? Vaatasin, et HTR sobib vaid nendele, kellel on juba suur lihasmass. Seega Muscle+ sobiks paremini alakaalulistele inimestele..
Milline on erinevus Muscle+ ja Muscle+ UUS variandil? Ainult paki kaalus? 1.1kg vs 1.3kg.
juuli 28, 2009 at 5:08 e.l. in reply to: Väsimus peale jõusaali, treenimine peale pikka joomis pausi. #209723Juut
MemberTubli Juut
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Katsu peale trenni valku ka saada, ise teen proteiini-shake-i + puuvili.Sheike mõtlesin tarvitama hakata alates teisest kuust.
juuli 27, 2009 at 9:15 p.l. in reply to: Väsimus peale jõusaali, treenimine peale pikka joomis pausi. #209710Juut
MemberTubli oled, see tuli sulle ainult kasuks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üks nali ka asjale juurde…olin selle foorumi kasutaja juba selle saidi asutamis aegadest…kuid ei mäleta isegi oma kasutajanime ning emaili millega registreerusin. Kõik on mahajoodud..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 27, 2009 at 8:40 p.l. in reply to: Väsimus peale jõusaali, treenimine peale pikka joomis pausi. #209694Juut
MemberOlen sinuga paljuski saatusekaaslane
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> st. kaua liha suretanud, aastaid igal õhtul rohkelt õlut libistanud ja kunagist treeningtaset põletanud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Nüüd siis äsja alustasin jälle treeninguid ja jube hea tunne on. Nt. kui on jõutreeningu-vaba (taastus) päev siis olen mossis et peab nagu lihast puhkama.
Eile siis ei suutnud vastu panna ja läksin jooksin TAKU HIIT-i, sigaläbi võttis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pean tänama jrx-i selle promomise eest!Õlut joon ikkagi (ei propageeri!!!) aga alustan “joomist” alles peale trenni mitte poolest päevast
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Naerge aga see on minu jaoks progress
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja joon alkoholi (tarbin energiat) üldkokkuvõttes muidugi palju vähem. Mulle meeldib minu uus elustiil sest nii ma seda võtan – elustiil!
Nii et anna tuld, saatusekaaslane!
Niisiis!! Seltsimehed. Uus elustiil on kindlasti parem. Seega kõik noored ja niisama laaberdajad, aitab alkoholist ning suitsust. Trenni Trenni ning veelkord TRENNI!! Kunagi pole hilja alustada.
Täna enne trenni võtsin teid kuulda ning sõin ära tahvli KiteKat’i, jooksin nagu alati 10minti soojenduseks (~umb 2km) higistasin nagu loom..siis tegin umb 50min kergemate raskustega ja peale trenni õgisin banaani peale.
Enesetunne oli palju parem, peapööritust ei olnud ning isegi oli kuidagi mõnus tunne, nagu kaifi all oleks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> koju jõudes ei tahtnud isegi täis õlle kastist pudelit haarata, ning otsustasin viinamarja mahla kasuks!!juuli 26, 2009 at 5:31 p.l. in reply to: Väsimus peale jõusaali, treenimine peale pikka joomis pausi. #209272Juut
Memberkui palju sa nüüd peale joomist trenni oled teinud?trenni ajal kindlasti joo vett, palju inimene higistab on individuaalne ja oleneb ka treenitusest. peale trenni võiks kasvõi ühe banaani süüa, see aitab taastuda ja kindlasti peab korralikult puhkama (und ikka u 8h ja kindlasti enne südaööd magama, mitte 03:00 magama ja 11:00 üles)
Umbes 3nädalat.
Vett joon, und on nii 7h ööpäevas.
-
AutorPostitused