justice
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
justice
MemberKuni haav kinni pole kasvanud, ei või juua lahjat alkoholi ja gaseeritud jooke. 2 nädalat peale luumurdu võid rahuliku südamega õlle juua ma usun, vähemalt mina olen nii teinud ja midagi hullemaks küll ei läinud. Kas sulle siis arsti juures ei loetud sõnu peale?Arst ei öelnud midagi, aga ema luges küll sõnad peale, et EI alkoholile paar kuud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga loodame, et võib juua, sest hetkel veedan mõnusat õhtupoolikut õlle, tüdruku ja hea filmi seltsis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>justice
MemberPmst on 2 nädalat möödas, selle ajaga peaks ju enam-vähem korras olema ?
justice
MemberKeegi rääkis, et kui õlut juua, siis see võib põletikku tekitada vms ?
justice
MemberAga keegi teab, kuidas alkoholi tarbimisega luumurru korral on ?
Kas õlu võib juua ?
Jalg siis kipsis olnud juba 2 nädalat.
justice
MemberCissus aitab. Eestis on seda Eiselti Quadrolis.Proovisin küll googeldada, aga ei anna vastuseks midagi.
Kust seda muidu saada oleks ja mis hinnaks ?
justice
Memberjustice
Member…ja oma kohupiima pakikesega oma koolisööklasse ka ei taha eriti minna
…Klassivend näiteks võttis alati kooli kas kohupiima või riisi/kana kaasa, ning sõi neid vahetunnil klassis või klassi ukse taga, teised vaatasid küll natuke imelikult
september 3, 2007 at 1:15 p.l. in reply to: Nõu jõusaali valikul, ning treeningute alustamisega. #124227justice
MemberTekkis siis veel üks küsimus: Nimelt võtsin algajate kava esimese harjutuse: Lamades surumine kangiga 3 x 8 – 10
Kas see 8-10 tähendab kilogramme? Ning 3 korduseid? Või kuidas selle asjaga on?.
Kui kaua te soovitate algajate kava kasutada, et hiljem edasi minna edasijõudnute kavaga?
Peaeesmärk on algul ülakeha vormi ajada ja siis jalgade kallale asuda.
august 31, 2007 at 5:34 p.l. in reply to: Nõu jõusaali valikul, ning treeningute alustamisega. #124015justice
MemberMida te muidu Trummi jõusaalist arvate? Head ja vead.
Sest ma saaks sinna ema töö kaudu aastase liikmekaardi mingi 300eekuga
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .(ülejäänud osa maksab ema töö)august 28, 2007 at 6:34 p.l. in reply to: Nõu jõusaali valikul, ning treeningute alustamisega. #123732justice
MemberAga miks kohe saali ei lähe? 3 nädalat kodustrenni nagunii suurt miskit ei anna …
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Uuest kuust hakkangi saalis käima, aga samas tahaks ka kodus natuke tegeleda. On kellegil siis ideid varem esitatud küsimusele?
august 28, 2007 at 6:27 p.l. in reply to: Nõu jõusaali valikul, ning treeningute alustamisega. #123728justice
MemberOskab keegi mingeid ideid anda, kuidas koduste vahenditega/jõusaali vahenditega tuhara lihaseid treenida, ning üleliigne rasv ära põletada?
AutorPostitusedViewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)