Just
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Just
Memberäraütlemata tore, et mõni mees ka sellise eluterve suhtumisega on:) Enamus siiski hindab vist siresäärsust rohkem paraku..
Just
Memberno a´la sellised reied <http://www.ba-reps.com/artists/16/2107/bridget-lido.jpg>
eriti hästi on näha, kui vaadata paremat jalga.
Just
Memberno talje on vägagi olemas ja “ainuke rasv”, mis koguneb, kogunebki sinna “taskutele”. Aga kuna keskkoht on peenike, siis need taskud ajavad kogu keha ebaproportsionaalseks. Oleks siis lihtsalt sellised ümaramad reied, aga need pagana taskud ulatuvad kuidagi nurgeliselt sealt reiekülgedelt välja:(
Just
MemberMa arvan et teema autor mõtles “taskute” all nn sangasid – keha ise on sale, aga puusad laiad(tavalises laiemad) ja siis tuleb ettekujutus “sangadest”.Mu sõbrannal on just selline keha ja on kah sellega hädas, aga minumeelest see juba geenidega kaasa antud.
sangadeks vist nimetatakse kui vöö serval on mingid voldid.. puusadest jäävad need ikka tsipa allapoole, reie külgedel. Aga ikka peaks ju saama keha kuidagi vormida, kuigi on geneetiline.
Just
Memberno kui on sellised püksid, millel taskud külgedel ja siis need sisetaskud välja tõmmata:) või kujuta siis ette selliseid ülaosas ümaraid reisi, mis on ebaproportsionaalsed võrreldes ülejäänud jalgadega ja kehaga. Aga olen muide korra palunud treeningkava, aga siis sain kahjuks siiski tavalise algajate treeningkava, tahaks aga spetsiaalselt ühele probleemsele kehaosale tähelepanu pöörata. Treenituse tase? Selline keskmine ilmselt (oleneb muidugi kellega võrrelda ja mis kriteeriumite alusel hinnata).
Just
MemberKus on reiel “tasku” ?V6ibolla on tegemist lymfiringe h2iretega?
Aeroobset koormust peab ettevaatlikult doseerima. Olen n2inud ka ysna “t6sise” reieymberm66duga spinningutreenerit (jalg oli proportsioonist v2ljas).
Aeroobne+j6usaal t88tavad koos paremini.
no “taskud” on seal u. kus püksitaskud külgedel
Just
Memberkahjuks ei ole läheduses võimalik spinningut harrastada:( suvel ehk rattaga sõitmisest abi…
AutorPostitusedViewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)