jusskoss
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jusskoss
MemberTervist.Olen siin foorumis uustulnuk ning võib-olla ei postita seda teemat kahjuks õigesse kohta, kuid ehk antakse see mulle andeks.
Mure järgmine:
Mängin jalgpalli ning oleks vaja massi juurde, et olla füüsiliselt tugev. Ise olen 165 cm pikk ning kaalun 53 kg.
Äkki on Teil jagada mingeid kavasid või nippe, mida teha, et oma massi suurendada.
Tänud ette.
jusskoss
MemberSee on kindlasti hea investeering. Mul oli üks 8kg hantel nooruses (mitte-reguleeritav, mõlemad otsad olid tõukekuuli kujuga, see hantel on müügiks kui keegi soovib, pean sel juhul maale sõitma ja ta ära tooma), ja sai sellega pähkleid purustada, ja õlavarre (peamiselt triitsepsi ja õla arvelt) üsna jämedaks, kuna oskasin vaid kahte harjutust, aga pikemad seeriad ja käsi arenes, niiet head treenimist sulle:)

” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> T2NKS JA SULLE KAH
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jusskoss
MemberNiisiis kuna siia võib kirjutada kõike ja kõigest rääkida siis.Mida hetkel kuulad
Linking Park – What Ive Done
m&m-touchtown
jusskoss
Memberthx
jusskoss
Membernatukese liiga raske ostsid.oleksid võinud reguleeritava osta.
ei oskagi nagu soovitada midagi.
biitsa sa teha ei saa(kehanõksutamisel pole mõtet ja ei tea kas sa nõksutadesgi jõuaks), triitsa kah nagu väga pähe ei tule just. õla jaoks jääb kah vist natukese raskeks. rinnalt surumis hantliga vast ainult. ja ainult ühte lihasgruppi korraga ei tohiks teha. terve keha tuleks läbi teha.
sa ei tohiks jõuda IMO pea ühtegi harjutust korralikult 3×8-10 ära teha.
mõni targem äkki oskab soovitada midagi…
tglt ongi reguleeritav
AutorPostitusedViewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)