Skip to main content

Jus5

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 23 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Aeglased imenduvad valgud e ”viimane toidukord” #289431
    Jus5
    Member

Milline kodujuust või kohupiim oleks parim valik enne magamaminekut, kuna valik on suur siis ei tea mida võtta, kas peaksin otsustama rasvatu kasuks või on veel mõni valik.

in reply to: Kes veel sõjaväkke 30.06.2009 #197617
    Jus5
    Member

30 juuni kupejanovisse.

Jus5
    Member

Koovit võidab Kiivikat.

in reply to: Tsitaadid #182128
    Jus5
    Member

Nii igaks juhuks ütlen ka, et oleks hea kui on allikas ja selle tstitaadi autor ka.

in reply to: Hüppeliiges #181381
    Jus5
    Member

Sai siis arsti juures ära käidud, targemaks ei saanud, kipsile pandi uus side peale ja tõmmati kõvemini kinni ning kästi tagasi tulla siis kui aeg on. Lisaks öeldi ka veel, et kipsiga peale võin toetuda ja nii palju kõndida kui kips lubab.

in reply to: Hüppeliiges #181348
    Jus5
    Member

Eks lähen täna proovin õnne, kõigepealt lähen käin traumapunktis ja uurin kas siis on kipsist kasu kui mu jalg seal logiseb, ainuke kasu mis ma sellest näen on see, et ma eii toetu nii palju jalaa peale, kuid kindlalt fikseeritud jalg küll pole.

Kui õnnestub kips ära saada siis lähen ka ortopeedi juurde, kes annab edasist nõu.

in reply to: Hüppeliiges #181245
    Jus5
    Member

Mõned päevad tagasi juhtus siis selline asi, et kehalise kasvatuse tunnis suutsin vigastada hüppeliigese sidemeid. Jalg pandi kipsi ja nüüd on tekkinud mõningad küsimused.

Nimelt kui nähti ette, et lahas peab olema 2 nädalat, aga kas mul on mõtet lahas mõni päev varem ära võtta, kuna enam lihtsalt ei seedi seda karkudega kõndimist?

Kui kips tõesti ära võetakse, mida ma siis vältima peaks? Ja kas kükkimisest ka pean loobuma mõneks ajaks?

Ja kas on ette nähtud ka mingi taastusravi, et tugevndada neid sidemeid?

Ette tänades,

Johannes!

in reply to: Valu,mis kaasneb küki ja jõutõmbega. #137163
    Jus5
    Member

MInd vaevas ka mõni aeg tagasi probleem, aga nüüd on järgi andnud ning arstile ka ei jõudnud. Mina leidsin lahenduse, kui võtsin raskuse vähemaks ja hakkasin vähehaaval uuesti tõstma. Proovi, äkki aitab, aga kindlasti oleks ka vaja uurida mis arstid arvavad.

Kõike paremat!

in reply to: Jõuluturniir 2007 – Ennusta ja võida! #134863
    Jus5
    Member

Ma ei tea küll kui palju võistlejaid on, aga igaks juhuks pakun 8 koht.

in reply to: ENNUSTA JA VÕIDA! #132949
    Jus5
    Member

Isa 8 ja tütar 4

in reply to: Klassika MM……….. #131345
    Jus5
    Member

Vähi 8.

Vaible 12.

Kalmus 9.

Ader 16.

in reply to: 17.11 Elite Tour Marseille France ENNUSTA JA VÕIDA! #131341
    Jus5
    Member

Loota tuleb muidugi kõige paremat, kuid isiklikult arvan 6 koht.

in reply to: Eesti MV 2007- ENNUSTA JA VÕIDA! #130538
    Jus5
    Member

1. Ott Kiivikas

2. Imre vähi

3. Marek Kalmus

4. Valju Jagomäe

5. Marek Morozov

in reply to: Valu alakõhus #129098
    Jus5
    Member

Täitsa tean, mis tunne see olla võib. Ma puhkan hetkel trennist aga varem, kui ühe teatud kava järgi sai tehtud, siis kangiga kükke tehes üles tõustes pärast paari korda, kui väga raskeks hakkas minema, tekkis selline surisev kuum valu nagu mingi rebenemise tüüpi alakõhtu.

täpselt selline kuum surisev valu ongi, kas äkki sa leidsid mingi lahenduse sellele.

in reply to: Valu alakõhus #129076
    Jus5
    Member

Aga kas õigem oleks pöörduda spordiartsi või mingi muu arsti poole.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 23 total)