Jurok
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Jurok
MemberKui sobib, siisHomme – FitShop Sparta, kell 19-20, ma tulen! Nimi on Joonas Lindsalu, id on kaasas!
Jurok
MemberOksjoni võitja tereummikust 1120 Fitiga (280 eek)..
Jurok
MemberSoderzit :
Serving Size 235g
Servings Per Container 18
Energy 970 Cal
Protein 50 g
Fat 18 g
Carbohydrate 152 g
Ingredients:
Protein Blend Whey Protein Concentrate, Calcium Caseinate, Egg White Albumen, Maltodextrin, Crystalline, Fructose, Medium Chain Triglycerides, derived from Fractionated Coconut Oil, Tricalcium Phosphate, Enzyme Blend Portease I, Protease II, Lactase, Amylase, Natural and Artificial Flavours, Colour.
dlja nabora massi podhodit horosho… pljusi : soderzit neskolko tipov belka.
minusa: tak kak uglevodov v 3 raza bolshe 4em belka to pri postojannom potreblenii ego i nepravilnom pitanii mozet otkladivatsja zir…
sovetuju umenshit nemnogo dozirovku hotjabi do 200gr za raz. Tak kak 50gr belka za raz eto mnogovato.. obi4no potreblajut na odnu porciju 30-40 belka
Jurok
MemberOksjoni võitja on Capricorn 625Fitiga (156.25 eek)
Jurok
MemberJurok
MemberNo alghind on alghind ja seda ma pakkusingi. Ma ei pea pakkuma 26 fit, sest alghind seda tähendabki, et võin ka seda pakuda ja kui mind üle ei pakuta, saan asja alghinnaga.Praegu pakun aga 100 fit.
Ok!
Jurok
Member1 Fit!
Jurok
MemberVõitja CharlesRoos 1025 Fitiga.. (256,25 eeki)
Jurok
MemberNägin Tartu poes liibuvaid Better Bodies (ilma lukuta!) trennisärke, millest mõned olid väga hea hinnaga. Kas teil ka neid on?Jep! Paar tükki on ja vaga hea hinnaga.. sinist ja punast värvi…
Jurok
MemberJurok
MemberMis kuupäevaga need soodsad batoonid seal mudu on?28.08.09 Aga tuleb kiirustada neid juba vähe on jaanud
Jurok
MemberVõitja Capricorn 900Fitiga (225 eek)
Jurok
MemberJurok
Memberêàê îôîðìèòü êàðòó êëèåíòà?íàäî íà ìåñòå (â ëþáîì Fitshope)çàïîëíèòü áëàíê è âñå!
Jurok
Membermozhno eshe pridti i izmeritj procent zhira..da i skoljko stoit eto?Ìîæíî, â ëþáîì FITSHOPE , áåñïëàòíî…
AutorPostitused