junz
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
junz
MemberSeal pidev treenimine lööks mu küll pankrotti. Kuid ma usun et seal on hea treenida. Ega Võru nüüd “nii väike linn” ka ei ole.
junz
MemberSuur osa koormusest langeb õlalihastele.
Nagu ka vambola ütles peab tugev haare olema. Oleneb ka kidas sa seda sangpommi tõstad:kas rebid maast või surud õlapealt. Rebimisel on tehnika väga tähtis. Aga siis oleneb juba palju su keha üldisest tugevusest.
junz
MemberVerevalumid võivad tekkida ka siis(mitte igale poole) kui liiga külmalt peale minna ja kohe suurte raskustega alustades?
junz
MemberNaljamees….
Kas siin on mingi Panso kooli eksam käimas või.
See pole enam mingi foorum, vaid mingi suvaline pläkutamise koht.
Kõik korisevad, mida ise tahavad, kus on austus.
P.S mis kulturist see on, kes päevas paar õlut joob.
junz
MemberTere Tarts, kas kreatiini joomisel Isostariga on ka head tulemused?
junz
MemberJutt jummala õige.
Eestlased on vist juba kord sellised. Kui kedagi lõugade vahele haaratakse , siis ka haledalt räsitakse. Enamus siin kommenteerijatest (andke andeks) on ikka ju tavalised treenijad, kes ei käi võistlemas, ei ole asjaga päris kursis jne.
Keegi loeb lihtsalt kellegi kommentaari ja võtab seisukoha paugu pealt omaks.
Vean kihla, et ise ei tea asjast tegelt mitte sittagi. Kui teil midagi asjalikku öelda ei ole, nagi Ottki ütles, siis minge lindistage parem Teleturgu.
junz
MemberKas siin avaldatakse kõike mis sülg suhu toob?
junz
MemberMu eluunistus on osta endale kunagi kang, aga noh, on ka inimesi kes elavad vaesuses…….’
Äkki siis räägiksite hinnast.
junz
MembermIs te sellest arvate:
1. päev
rind, õlg, selg, (kõht)
2.päev
biitseps, triitseps, kõht
3. päev
jalad, kõht
junz
MemberTõepoolest tõeüoolest. Ma ei teadnudki et õrnem sugupool ka nii aktiivselt esineb….ärge saage valesti aru.
-
AutorPostitused