JungaTroll
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
JungaTroll
MemberLisan vahelduseks ka ühe pildi sellest ajast kui olin 19 aastane mehemürakas. Kurb, et sellest ajast nii vähe pildimaterjali alles on.Selle pildi peab panema igale poole viiteks, kus keegi küsib: olen juba 2 kuud trennis käinud, kas pean tõesti 3. kuu ka käima et saaks kõhulihased nagu Imre Vähil? Või, mitu päeva pean kreatiini sööma, et kasvaks triitseps nagu Imre Vähil?
JungaTroll
MemberSiililegi selge, et see on puhas lollus. Õlu annab jah rohkem erinevaid aineid kui vesi, aga ega alkohol seepärast veest parem ole. Kes krt siukse asja peale üldse tuleb? Alkohol viib veel rohkem kehast vett välja, pärast trenni oleks aga just vaja vedelikukaotus korvata. Ega keegi käsigi ainult vett taastumiseks juua, selline võrdlus on mõttetu. Pigem juua siis juba liiter piima või keefiri või kasvõi lihtsalt mahla taastumiseks, saab ka vajalikke toitaineid kuid ilma alkoholi laastava mõjuta.Aga noh: põhjuse leiab muidugi alati. Ma ütleks, et kui tahad juua, siis joo, aga ära mingeid õigustusi oma alkoholismile.
JungaTroll
MemberNii on. On inimesi, kes suudavad suht pikalt jälgida väga karmi toitumist. Imre peaks olema suht ekstremist selle koha pealt.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Imre on tõesti ekstremist. Kuid Imre foorumist saad muide ka vihje selle kohta, kuidas tal õnnestub nii karme dieete pidada. Alati on treeningu ja dieedi jutu juures ka paar lauset oma hobidest, kalad, mündid, joonistamine. Selle asemel, et pidevalt endas stressi tekitada ja näljendada võtab mees pliiatsi kätte ja joonistab. Või õnge ja läheb püüab kala. Nii ei tundu asi ehk nii hull. Eluviisi muutuses ongi suur osa sellel, millega asendada pidev söögitung ja söögi peale mõtlemine ja järgmise lõuna ootamine.
JungaTroll
Member-ma eriti ei usu, et nad nagu mungad elavad ja ennast iga päev piiravad – kas teevad mingeid perioode kus võtavad lõdvemalt? Või lubavad endale igapäevaselt niiöelda kahjulikke asju kuna on juba mingi taseme saavutanud? Kui internetist leitud materjale uskuda, siis lausa tipptasemel on suitsetajaid ja arvatavasti kuidagi organism sellega toime tuleb neil.Tõepoolest, pikapeale muutub tervislik eluviis ja enese mitte seaks söömine harjumuseks. Ja see, mis tundub kõrvaltvaatajale “munkade” eluviisina on täiesti normaalne. Sest tegelikult ei ole siis naudinguks vaja enam mitu kilo liha sisse ajada või kaussi kommidega ära krõbistada. Ühest lõigust piisab ja üks hea sokolaadikomm teeb terve päeva. Ja rohkem polegi vaja.
Kui dieedipidamine tundub vägistamisena, siis on elumuutus väga kiirelt ja radikaalselt ette võetud või tegemist tõesti vastiku või väära dieediga. Üldjuhul ei tohiks ka väga madala kalorsusega dieedi puhul tekkida väga ekstreemseid kõrvalnähte kui tasakaal paigas.
JungaTroll
Membermure on tagumikuga, liiga suur on. mida oleks kõige õigem teha? jooksmas käia? või hoopis kiirkõnd?ei tahaks, et mu sääred suuremaks ka läheksid… mõned on kurtnud seoses jooksmisega.
Jeh. Kust tulevad meeletult suureks paisunud sääred naistel? Esimene koht – kantakse tihedalt ümber kõrgeid saapaid. Ja juba 1 cm võrra toonusesse paisunud säär annab tunda. Teine koht – mõnel inimesel on tõesti hüppeliiges väga väikese õlaga ja säärelihas sellevõrra tugevam ja altim kasvama. Kuid sörkjooksu puhul on ka neil piir ees ja see piir ei ole kindlasti +5cm mille pärast kulturistidki verd, higi ja pisaraid valavad.
Kumba sa eelistad – 2cm paksemat säärt ja vormis keha või peenikest säärt, kuid muidu vormivaba keha?
mai 2, 2011 at 6:41 e.l. in reply to: I Eesti KV athletic fitness: galerii, tulemused, kommentaarid #300207JungaTroll
MemberJessas, kui ilus!Kes neid jõu ja ilunumbreid seal teevad? Nimesid ka paluks…
Oleg Anissimov ja Horre Saluste
mai 2, 2011 at 6:16 e.l. in reply to: I Eesti KV athletic fitness: galerii, tulemused, kommentaarid #300205JungaTroll
MemberVõistlus ja võimalus käia ja puhata Saaremaal oli tore. Kahjuks jõuvoor oli enesele täielik pettumus. Lootsin eelmise aasta tulemused tugevalt üle teha, kuid nädal tagasi põetud haigus ja kaalukaotus 48 tunniga 4 kilo olid ikka ilmselt liiast. Lõuatõmmetes ja pärast surumistes avastasin ehmatusega, et lihas on ikka täiesti tühi. Tavaliselt on tunda, et lihas läheb lõpuks “täis” ja surumised või tõmbed tuleb lõpetada tekkiva piimhappe ja pinge tõttu. Nüüd aga ei tekkinud mitte mingit täismineku tunnet vaid lihas lihtsalt “kustus” järsku. Kuna samas sprint ja tempovastupidavus on aga hea, siis sõude-ergomeeter õnnestus rahuldavalt. Alustasin 1 minutit rahuliku tempoga, mis kaasvõistlejate jaoks oli juba maksimum. Teise minuti tõstsin tempot. Kuid lootsin ka siin saavutada 500m ajanäiduks pigem lõpus 1:22-1:23 mitte 1:30. Samas, oli tunda et kolmanda minuti oleks saanud vabalt jätkata 1:35-ga.
Aga eks see ongi elu, alati tuleb miski vahele ja alati ei lähe hästi. Sügisel näeme
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 29, 2011 at 9:34 e.l. in reply to: Vaidlused soolise võrdõiguslikkuse, kunstrindade ja muu kunsti teemadel :) #299880JungaTroll
MemberMind häirivad kunstrinnad…Naise rind on õrn koht…ja kuidas minnakse sellele vabatahtlikult noaga kallale, aru ma ei saa.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tunnen naisi, kellel on kunstrinnad. Tunnen naisi, kellel on pidev mure kaaluga. Pidev mure mingi muu kehaosaga. Võin öelda, et asja olemus ei ole mitte kunstrindades või nende puudumises vaid teatud piiri ületanud pidevas mõtlemises enese välimusele. Ja sellele mõtlemine väljendub ka suhetes ja kõikjal muus.
Teiseks, enamik mehi ilmselt ei tea, kuid tänapäevased kunstrinnad tuleb asendada ca 20 aasta pärast. Ehk võtta ette uus operatsioon. Ja siis jälle 20 a. pärast jne. Mina sellist lõikumist ei poolda.
Väidan, et kahjuks on naised ise oma suguõdede suhtes kriitilisemad kui mehed. Ja just see paneb paljusid naisi pingutama.
Teiselt poolt, mingil määral on naiste soov näha parem välja siiski parem kui paljude meeste enesega rahulolu isegi siis kui kõht ees ripub. Valdav osa naisi on siiski tervislikumad ja sportlikumad kui hulk mehi.
JungaTroll
MemberEsiteks tahaksin tänada kõiki kes võtsid aja et probleemi veidi lahata ja katsuda mureõun üles leida.Tänase kaalumisega lisandusid kilod, ehk et uue info kohaselt on aasta algusest kaalu langenud 3.9 kg. Jah olen nõus et see pole paigalseis ja on küllaltki hea tulemus, ent kas kaine mõistus ei ütle et tulemus peaks olema ootuspäraselt pisut suurem?
Mulle tundub siiski, et kuskil on midagi valesti.
Kaloraazist niipalju, et tarbib päevas 2075 kalorit, selle on Kaaluabi keskkond tema eest välja arvutanud. Sööb mida soovib üldiselt, ent jälgib koguseid.
Eriti ei tarbi magusat ega saiakesi. Rmäpstoitu samuti ei armasta. Küll aga meeldib kartul ja liha nii nagu igale eestlasele.
Panen suvalise päeva näidismenüü:
Hommikusöök .
Kohupiimadessert 5%, Emma, Tere – rosina 200 g 302 kcal
Kohvijook, lahustuv 3-1 kohvijook, Nescafe 1 ports 250 g 74 kcal
Suhkur 1 tl 5 g 16 kcal
Rosinad 15 g 45 kcal
Kiirkaerahelbed, Helen 40 g 136 kcal
Kohvi piima ja suhruga 1 klaas 200 g 20 kcal
Lõunasöök .
Kapsa-porgandisalat, Mamma 100 g 135 kcal
Valge jahukaste 75 g 170 kcal
Klassikaline ahjukana, Tallegg 100 g 207 kcal
Kartul, keedetud, kooreta 200 g 154 kcal
Õhtusöök .
Peedi-küüslaugu majoneesisalat, Selveri Köök 50 g 116 kcal
Vitamiinisalat, Selver 100 g 52 kcal
Sealiha, Grillribi koore- ja sibulamarinaadis, Dagö 200 g 316 kcal
Vahepala .
Jogurt 2,6%, Valio, Alma jogurtimaius suurte kirssitükkidega 200 g 188 kcal
Karamell, apelsinitäidisega, Kalev 28 g 108 kcal
Kokku: 2041 kalorit
Esiteks, kõik kaloriarvutid annavad vaid umbkaudsed väärtused. Mõned sõltuvalt lähteandmete puudusest aga lausa väärad. Kõige õigem on lähtuda ikkagi reaalsest kaalust. Kaaluda iga päev, samal ajal. Panna kirja, lasta Excelisse joonistada graafik ja jälgida TRENDI, mitte aga kõikumisi 1-2 päeva jooksul (inimese soole sisu ainuüksi on 2-3 kg).
Kuid isiklikult tundub, et antud toitu on liialt palju. Kaalun ise 84 kg, lihasmassi protsent on 43, keharasv 9. Nädalas on 11 trenni. Kuid minu dieet alla võtmise perioodil:
1. Hommik: täisteraviljamüsli väike kauss, 3,5% piimaga (1 klaas)
2. 10:00: 1 pirn
3. Lõuna: 1 tops kodujuustu
4. 15:00: 1 õun
5. 17:00: 2 viilu täisteraleiba
6. 21:00: täisteravlijamüsli väike kauss, 3,5% piimaga
Sellega langeb kaal tasapisi kuus 3 kg.
Minu soovitused antud menüü kohta:
1. Viska välja suhkur hommikusöögist
2. Viska lõunast minema jahukaste ja kartul. Ahjukana võiks asendada osadel päevadel liha või kalaga.
3. Õhtusöögist: majonees minema. Kaota ära kas lõunast ahjukana või õhtul grillribi. Üks neist on liiast.
4. Kõik magusad jogurtid asenda mõne muu vähem suhkrut sisaldavaga.
5. Lisa rohkem rohelist, vahepaladena nt. porgand, õun, pirn vms. (vastavalt sellele, mida magu talub paremini)
Mõtle rohkem täisteratoodetele, täispiimatoodetele ja täisväärtuslikule lihale, ertiti kalale mis ei nõretaks praadimisrasvast.
JungaTroll
MemberDNP pidi päris vägev relv olema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõtled seda: http://en.wikipedia.org/wiki/2,4-Dinitrophenol
Ja päris kole kirjeldus: http://www.fitflex.com/dnpfacts.html vt. eriti lõiku The Ugly
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ühesõnaga, näib olevat tõesti reaalse burneriga kuid kõrvalefektid on ka vägevad.
JungaTroll
MemberMingi veregrupidieet mis siia lingiti oli täitsa ok – võta millne grupp tahes, kasu peaks ikka saama sest soovitati üsna häid naturaalseid asju.Jutumärkides “veregrupidieedi” all pidasin silmas kõiki nn. meeleheitedieete, kus proovitakse kõike ja meeleheitlikult. Tahtsin öelda seda, et mure esitajast paistab pigem läbi kannatamatus kuigi tegelikult 5kg 5 kuuga on sellises vanuses väga ok tulemus. Eriti esimesel poolel aastal. Edasi harjutakse ära toitumise ja eluviisi muutusega ja võib minna juba sügavamale. Nii et kui praegu söödavad toidud ei tekita tuntavaid kaebusi, siis mina soovitaks jätkata rahulikult ja kannatlikult. Kui langustempo püsib sama, on kõik hästi.
JungaTroll
MemberTere,Kas keegi oskab soovitada effektiivset rasvapõletajat, mida on võimalik ka praegu Eestist osta? Ehk on isegi isiklik kogemus mõnega…
Olen foorumi otsinguga läbi kamminud ja paljud teemad on nii vanad, et kõnealuseid tooteid enam meil müügil ei ole, samuti ei ole tarvis soovitada toitumis- või treeningkava, sest mõlemad on M.Kalmuse koostatud ja olen neid järginud juba üle aasta. Mureks on see nö. stressirasva kihikene kõhul ning loodan, et leidub mõni rasvapõletaja, mis aitaks sellest koera sabast veel üle saada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Unelmsoov on loomulikult, et raskelt tulnud lihas rasva põletades säiliks…
Kui keegi oskab midagi soovitada, siis kindlasti ei maksa sellest kirjutamata jätta, kuna hind ehk liiga soolane – tõhus toode on oma hinda ehk väärt

Tänud!
Kui naljaga pooleks öelda, siis parim rasvapõletaja on palavik. Seega mine nt. Kopli trammi, käperda läbi kõik käepidemed ja seejärel mine pesemata kätega sööma
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Kui organism on tugev ja saad hea nakkuse, siis põletab ta selle sinust paari päevaga välja, kuid sel ajal oled konstantses 38,5-39 palavikus ja higistad ööd läbi. Sööki sisse ei lähe ja pärast “sessiooni” oled 3-4 kg kaalust all paari ööga. Enamik sellest on vesi ja tühjenenud sooled, kuid ma olen nüüd tähele pannud, et iga kord kaobki jäädavalt nii 2 päevaga ca 1 kg rasva. Täiesti silmnähtavalt. See oli sissejuhatuseks sellele, et tõesti mõnedel burneritel mingi efekt on. Iseasi, kui mõnus on olla nende mõju all. Nii et kui keegi on tõesti proovinud midagi tõesti töötavat, võiks kogemusi jagada.
JungaTroll
Member5kg 5 kuuga on suht ok tulemus minu tähelepanekute järgi sellises vanuses naiste puhul. 42 aastaselt on ainevahetus juba tunduvalt aeglasem kui 20 aastasel. Samuti ei tohi 42 aastane naine väga sügavaid dieete kasutada, ainevahetus on väga kerge paigast minema.
5kg 5 kuuga on normaalne tulemus, arvestades, et:
– ilmselt trenniga alustades tõusis tegelikult kehakaal lihastoonuse arvelt ca 1kg
– seega jääb 6kg rasva arvelt langust.
– ühes trennis kaotab rasva ca 20-30g. 5 kuud 5p nädalas = 2000g trennist
– ülejäänud 4 kg kulutamiseks on tulnud olla kokku 32000 kcal negatiivses kaloraažis. Ehk keskmiselt täiendavalt päevas -200 kcal.
Täiesti ideaalne ju arvestades lähtekohta.
Ega tal ei ole ometi ootusi, et pikka aega kogutud 95 kilo kaoks paari kuuga? Ma arvan, et ta peaks tõsiselt üle vaatama oma ootused ja juurutama tervisliku toitumise ja trenni kui eluviisi mitte võtma seda kui enesepiinamise projekti.
Vastasel juhul langeb ta peagi tõesti mingi “veregrupi” vms. dieedi küüsi, kurnab end sellega 80 kg-seks inimvareks ja siis sööb masendusest kõik paari kuu jooksul tagasi.
Nii et tasapisi, samamoodi edasi minnes saavutab ta oma eesmärgi ju vaid paari aastaga. Ilma naljata. Elu ei ole projekt.
aprill 25, 2011 at 12:03 p.l. in reply to: I Eesti KV athletic fitness: galerii, tulemused, kommentaarid #299327JungaTroll
MemberOtt, kas Telliskivi Fitshopis on saada või kas saab toimetada Sparta Fitshopi ühe Jan Tana AF jaoks? Kohapeal kukub väga mäkerdamine välja ja värske grimm läheb ka higistades koledaks roheliseks. Viimases osas aga näed juba välja nagu teotööline turbarabast.
JungaTroll
MemberKodustes tingimustes vast kõige mugavam velo, kui ruumipuudust pole võtaksin sõudeergomeetri.Concept2 sõudeka saab ju ühe näpuliigutusega kokku klappida, siis ei võta ta palju rohkem ruumi kui velo. Igal juhul vähem kui jooksulint
AutorPostitused