JungaTroll
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
JungaTroll
MemberTervist, olen otsustanud end proovile panna kerge “dieediga” Nimelt võtta juurde 3kg ühe nädalaga.Kehatüübilt olen ektomorf, kaal 70kg vanus 19
Käin ka tööl, ehitusel, mis on suhteliselt füüsiline, ning ei karda rasva % tõusu.
Et kujutad ette, et oled inimnäoline proteiinimuundur? Kui see lihase kasvatamine oleks nii lihtne, et aja vaid valku näost sisse. Kui organismile pole põhjust antud lihast kasvatada (spetsiifiline koormus), siis lammutatakse see hera sheik ja kohupiim samuti sinna naha vahele valgeks rasvaks. Kuid seejärel vastupidine katse “nädalaga 3kg keharasva maha tagasi” on juba suurusjärk keerulisem.
JungaTroll
MemberKas keegi teab, milliseid venitusi oleks peale lõuatõmbeid kõige parem teha? Ise teen küll igasuguseid, aga tahaks teada, et mis just lõuatõmmetele kasulik on:DLasku neljakäpakile, pane käed ette kaugele maha. Veidi õlgadest laiemalt. Eriti peale lõuatõmbeid hea pidamine higiste kätega. Lasku alla ja taha, sarnaselt nn. child-pose’le. Keha põrandaga paralleelne st. ei suru õlgu väga maha. Põhiline on tõmme taha. Sellises asendis on käed küllalt hästi fikseeritud (higised) kuid samas vabalt. Küljelt-küljele kallutades tuleb ikka paratamatult ühe poolega kiskuda kui teist venitada.
Peale mõningat harjutamist on tugev venitus selja lailihases tuntav. Ära kätega samas kuskilt kinni hoia, see viib mõned lihased jällegi pingesse.
JungaTroll
MemberTere,kas kellegil on kogemusi selle toote kasutamisel FAST DIETMIX ?http://fitshop.fitness.ee/burnerid-ja-figuur/0/readmore/83/Dietmix/
Kuidas kasutasite kuidas on tulemus
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> oleksin huvitatud kasutama seda samuti treeningu juurde ühe toidupalana, et kaalu alandada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Päikest Kõigile,
Chris
Päris seda konkreetset pulbrit pole ise tarvitanud, kuid see on tavaline Fasti “no-brainer” – ohutu, kvaliteetne, mõistuspärase koostisega toidulisand või nagu nimigi ütleb, ühe toidukorra asendaja. Ei midagi sellist, mida ei saaks toidust kuid kui ei viitsi eriti mõelda-kombineerida-arvutada, siis võib vabalt süüa nagu iga teist toitugi. Kaalu alandamisel ja tõstmisel ja hoidmisel aitab nagu iga teinegi toit. St. ära mingit imet looda ja pärast pettu.
JungaTroll
MemberMinu arust sõi inime 11000 aastat tagasi hoopis tervislikumalt … ,
Ajaloolaste väitel algas väike jääaeg Euroopas aastal 1300 ja kestis eelmise sajandi alguseni. Toitu oli vähe üle terve Euroopa ja kord päevas söömine oli sund, mitte vaba valik. Inimesed olid saledad, sest süüa polnud, mitte et nad sõid vaid ideaalseid asju.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>JungaTroll
MemberMa kirjutasin just enda blogis päris pikalt sellel teemal: http://ristouuk.wordpress.com/2011/06/20/k…oki-peab-sooma/Aga ma tahtsin ka teie käest küsida, mis te arvate. Kui oluline on üks hommikusöök?
Püüa saada kätte ka raamat Maximum Muscle, Minimum Fat. Sealt samuti teooria, et vastupidi, päev otsa paastumist ja õhtul üle süües on võimalik saada häid tulemusi. Kuid paastumine ei tähenda täielikku nälgimist vaid alasöömist 20 tunni jooksul ja peale füüsilist koormust on vajalik söömine.
Igatahes huvitavalt kirjutatud.
JungaTroll
MemberHakkasin mõned nädalad tagasi jõusaalis käima. Pole ennem aktiivselt spordiga tegelenud. Parameetrid on 23a, 184cm ning 90kg. Sooviksin trennis käia 3x nädalas (E, K, R) ning ka kava on treeneri poolt vastavalt ära jaotatud erinevatele kehaoadele. Küll aga on mul esmaspäevasest rinna ja bitsepsi trennist kolmapäeval veel kõik lihased nii valusad ja läbi, et jõusaalis on lihtsalt kurnatud tunne ning ei jõua eriti ka teistele kehaosadele teha. Püüan järgida tellitud toitumiskava, mis on pigem kaalualandamisele suunatud. Kas peaksin tarbima mingit taastamist kiirendavat jooki peale trenni või pean lihtsalt käima edasi 3 päevaste vahedega ning lihtsalt harjuma?Mõned nädalad on tõesti vähene aeg. Seega kolmapäeval veel peale esmaspäevast rasket trenni on veel normaalne väsimust tunda. Kahtlemata mõningad toidulisandid aitavad, kuid lõppude lõpuks on kõik toidulisandid ikkagi vaid passiivsed algelemendid. Ehk justkui maja renoveerimiseks peale pommitamist selle kõrvale laotud valmis ehitusmaterjal. Kui aga töömehi pole, siis võib maja kõrvale laduda neid kasvõi mägedes.
Veidi aega läheb selleks, et organism suudaks aktiveerida kiiremini hormonaalse regulatsiooni, ensüümide tootmise jne. peale koormust. Ja siis on võimalik ka paremini kasutada kõikvõimalikke toidulisandeid.
juuni 16, 2011 at 1:57 p.l. in reply to: Minimaalne süsiv. päevane vajadus kui eesmärk rasvaprots. alandamine #305990JungaTroll
MemberVäga hea artikkel tõesti. Üldjoontes kattub suurest sellega mida 70ndatel tehti. High fat, high protein. Ning sama ka mida Marek Kalmus soovitab. Ilmselgelt on jutus iva. Ning kõik, kes niimoodi ka toituvad on minu andmete järgi vormi tunduvalt parandanud.Samas eks siin on ka terve posu mehi, kelle jaoks ei ole mingi probleem päevas 300-400g süskareid nahka pista ning ikka suhteliselt kuiv olla. Seega ainuõiget lähenemist kindlasti ei ole.
Lõpust: Simply, the question “How Many Carbohydrates Do You Need?” has no singular answer. The goals of the person, the amount and type of activity, their individual needs (e.g. insulin sensitive vs. resistant, whether or not they function well in ketosis or not), their individual goals all determine how many carbs are ideal in the diet.
Ehk, pikk jutt, mis on tõesti sisukas, kuid konkreetsed väärtused konkreetse persooni jaoks peab iga konkreetne persoon ise leidma

St. vastupidi, süsikate võimalikud piirid on 0-paar tuhat g/päev mis on veelgi laiem kui “vana kooli” dietoloogid soovitavad. Ehk, valiku tegemine on veelgi raskem ja individuaalsem
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 15, 2011 at 10:17 e.l. in reply to: Olen spordiriietes, higine ja haisen ning mingid mehed vahivad mind… #305891JungaTroll
MemberLiitun selle klubiga, kes väidab, et koos füüsilise vormi paranemisega on nad rohkem higistama hakanud.Ja seda eelkõige tavaelus. Trennis muutust nagu olnud polegi.
Vastupidi. Treenituse tõusuga talun erinevaid temperatuure paremini. Trenni tehes algab aga higistamine kiirelt ja on intensiivne. Samas on tõsi, higi ei sisalda palju elektrolüüte, on praktiliselt mage.
Küll aga räägivad enamik siinkirjutajatest jõusaalitrennist, kus aeroobne komponent ei ole eriti suur. Mina räägin intensiivsest lihasvastupidavuse treeningust, nt. BodyPump, kus korduste arvud on järjest 100 kandis. Või BodyCombat, mis on vastupidavus ja kiiruslik vastupidavus. BP-s saab esimesed tilgad põrandale soojenduse ajal, kükkide lõpuks on loik maas. Jõusaalis olles muidugi jääb särk selga kuivemaks.
Muide, mind on kogu aeg huvitanud Hollika filmides nähtud higistamise omapära. Joostes higistavad kõik sealt kaelast alates. Mul ei ole iial õnnestunud niimoodi higistada, jookse kuidas tahad.
juuni 14, 2011 at 8:41 e.l. in reply to: Olen spordiriietes, higine ja haisen ning mingid mehed vahivad mind… #305764JungaTroll
MemberHigistamisega on nii tõesti, et mida madalam rasva%, seda vähem higistate. Mida kõrgem treenituse aste, seda vähem higistate. Treenituse tõustes väheneb tugevalt ka higi soolasisaldus. Kaotate vähem elektrolüüte.Efektiivne jahutussüsteem ei tähenda tilkuvat veeeritust vaid pigem organism õpib ökonoomselt tekitama väikest jahutavat veekihti nahale. Edasi on juba puhas füüsika, mis seal toimuma hakkab.
Oot. Mu rasvaprotsent on pidevalt langenud. Hetkel 8%. Treenitus on tõusnud, VOmax tõusnud. Vastupidavus suurenenud. Ja vastupidi, ma higistan BodyPumpis ja BodyCombatis ikka nii, et ka poolpikad paksud püksi on sõna otseses mõttes läbimärjad. BodyCombatis särk lõpuks sõna otseses mõttes tilgub. Minu keha küll ei ole õppinud mingit veekihti tekitama, põrandal on ikka loik maas. Kui BodyPump oli ees ja kohe BodyCombat järgi, siis lendasin enda higiloigu tõttu põrandale selili
juuni 14, 2011 at 6:45 e.l. in reply to: Olen spordiriietes, higine ja haisen ning mingid mehed vahivad mind… #305755JungaTroll
MemberÜtleks , et teiste inimeste vaatamine on jõusaalis paramatu. Mehed vaatavad ka teisi mehi, kui mõni mees 200kg küki seeriaid teeb , siis tekib tahtmine küll seda elukat vaadata ja annab endalegi motivatsiooni juurde.Ja naised võivad ju ilusaid mehi vaadata
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii ,et vaatamisega tuleb ära harjuda.Teine lahendus on kodus trenni teha.
Mainiks ka seda ,et ilusa naise nägemine jõusaalis paneb tahes-tahmata suuremaid raskusi tõstma ja võib-olla on naistel samasugune efekt mehi vaadates
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Naised, see vaatamine on seega ju teil vastastikune siis. Sest kust sa tead, et sind vahitakse? Kui sa lähed hantlriiuli juurde ja silmad otsivad sobivat hantlit, seejärel astud pingi juurde, keskendud harjutusele. Seejärel järgmine, järgmine, järgmine. Kui sa sel ajal ringi ei vahiks, siis sa ju ei teaks, et sind vahitakse?
Teiseks, mul on kahju teid kurvastada, kuid enamik mehepoegi ei vahi teid, vaid ootab, et teie teda vahiksite kui nad oma harjutust teevad. Ehk, te ei ole vahtimise subjekt vaid teid vahitakse, et kindel olla et te teda vahite!

JungaTroll
MemberHuvitav kas selles on süüdi kilpnäärmehormoonid või leptiin – mille regulatsioon ekstreemsete dieetidega muutuda võib!? Või hoopis vanus?Üldistatult hormonaalse süsteemi töö muutumine – täiesti võimalik. Üks huvitav raamat antud teemal:
juuni 14, 2011 at 6:39 e.l. in reply to: Minimaalne süsiv. päevane vajadus kui eesmärk rasvaprots. alandamine #305751JungaTroll
MemberNeed on nüüd küll väga vana kooli füsioloogia algtõed
juuni 14, 2011 at 6:36 e.l. in reply to: Minimaalne süsiv. päevane vajadus kui eesmärk rasvaprots. alandamine #305750JungaTroll
MemberNatuke meelevaldne tõlgendamine, või kuidas? Kas need ürgsed jahimehed ei elanud sellepärast üle 30, et nad olid sunnitud sööma ainult liha ja rasva või hoopis haiguste, vigastuste, nälja jms. pärast? Pealegi on inimene koguaeg korilusega tegelenud, marju, juurikaid, pähkleid, seemneid jmt. toitu on koguaeg söödud, ka siis kui hakati küttima, ega siis küttimine alati edukas polnud.Ma ei räägi põhjustest miks või miks mitte elada 30-ks. Ma räägin sellest, et ei ole hetkel olemas laiapõhjalist uurimismaterjali inimeste näol, kes on selle mitmeid kordi läbi teinud ja on hetkel nt. 50-70 aastased. Ma ei räägi ketogeense dieedi ja vanuse vahelisest põhjuslikust seosest.
JungaTroll
MemberJust nimelt- maitse asi!!! Tavaliselt virisevad maitse üle need, kes ei ole tõelisi õuduseid (näiteks 90-datel Kopli liinides toodetud Bioton AS Vägilase toodang) proovinud. Kusjuures vanemad tegijad kiitsid Biotonit ka taevani, sest nemad olid oma noorusaastatel tavalist loomade jõusööta vaarikamoosiga sisse ajanud
juuni 14, 2011 at 6:25 e.l. in reply to: Olen spordiriietes, higine ja haisen ning mingid mehed vahivad mind… #305747JungaTroll
MemberMA OLEN HIGINE,HAISEN,SPORDIRIIETES JA mingid Mehed VAHIVAD MIND IGALT POOLT!!!—Selline on siis mitmete naiste arvamus mõte-kas minna või mitte minna jõusaali! ( NAISTE TÜDRUKUTE,KES KAALUVAD või on hiilimas käinud,kuid ei julge nagu ja imelik tundub) AIDAKE NEID- Ja lükake ümber need väiteid,mida on tohutult kuulda olnud naistelt/tüdrukutelt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Higine – jah! Kuid hais – ei. Igaks trenniks ju läheb ikka puhas riie selga. Vajadusel pesed enne trenni ka oma higistavamad kohad ära ja paned rexona peale. Ja värske higi ei haise. Kaasaegsetesse spordisärkidesse aga imbub higi nii sisse, et ei ole isegi siis aru saada kui särk isegi juba sõna otseses mõttes tilgub.
Paraku aga jah, leidub mehi kes hommikul hüppavad voodist riidesse, higipulka ei tunne, kaenla all on võsa ja tulevad siis õhtul jõusaali. Et pärast jõusaali on ainuke pesu päevas. Ja siis tõesti on hais s…st alukatest ja mädanevatest kaenlaaukudest tappev.
Olen näinud ka erilisi eksemplare oma väikeses kodulinnas, kes juba enne (!) jõusaali minekut jätavad riietusruumi sellise lebra maha, et olen läinud koju tagasi ja tulnud paari tunni pärast uuesti.
Mis aga naistesse puutub, siis see enamasti ei kehti. Nii et NO EXCUSES. Ma olen ise mitu korda öelnud ka oma rühmatrennides, et tänapäeva spordiriided on nii ilusad, et naised, te näete neis väga head välja. Ja pesete end ka hommikul ja õhtul. Ja antiperspirant on teie sõber. Nii et unustage vabandused
AutorPostitused