Skip to main content

Jumal666

Forum Replies Created

Viewing 5 posts - 106 through 110 (of 110 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Metal #167594
    Jumal666
    Member

Inflames,Turisas,Sabaton

in reply to: Mure #167548
    Jumal666
    Member

Puhkeoleku kõrge pulss viitab ületreeningule. Millal trenn lõppes? Torked ja valud südame piirkonnas viitavad stressile.

trenn l6ppes 8 l2bi 10 minti midagi umbes!!!aga kuidas stressist lahti saab !!!?oma muredest ma ei saa niipealahti aga kuidas ma muud moodi leevendada seda saax?koormust ka maha ei taha v6tta,kuna ma tunnen ,et treenin isegi liiga lahjalt.Pigem lisada tahax!!!!

in reply to: Kuhu oleks veel MMA klubi vaja? #167366
    Jumal666
    Member

Rakvere v6ix kindlasti.Siis ma hakkax kohe k2ima,MMA yx mu lemmikuid ja youtubes vahin ja telekast seda UFC-d pingsalt. Ja siis m6tlesin ,et mis ma pean nyyd kuskile v2lismaale minema sellex ,et sellega tegelda.Aga tuli v2lja hoopis ,et tallinnas, tartus ja p2rnus on.V2ga 5+ olex kui rakveresse ka tulex siis ei peax 2ra kolima!!!!!!Ja ma arvan ,et rakveres ma ei ole ainuke huviline kes sellega tegeleda tahax!!!!raudselt tasub 2ra!!!!!
    in reply to: Kuhu oleks veel MMA klubi vaja? #167365
    Jumal666
    Member

Hela tõsimeelsed treenijad.

Tekkis mõte uurida, et kuidas on lood üldse MMA huviga erinevates linnades. St olen erinevaid signaale saanud kuhu võiks tulla treenereid välja õpetama, et ka Eesti väiksemates linnades oleks võimalik seda võimast sporti harrastada.

Linna nime kirjutades võiks paari sõnaga põhjendada ka.

Arutelu on avatud, niiet filosofeerida võib ka.

MEE

Rakvere v6ix kindlasti.Siis ma hakkax kohe k2ima,MMA yx mu lemmikuid ja youtubes vahin ja telekast seda UFC-d pingsalt. Ja siis m6tlesin ,et mis ma pean nyyd kuskile v2lismaale minema sellex ,et sellega tegelda.Aga tuli v2lja hoopis ,et tallinnas, tartus ja p2rnus on.V2ga 5+ olex kui rakveresse ka tulex siis ei peax 2ra kolima!!!!!!Ja ma arvan ,et rakveres ma ei ole ainuke huviline kes sellega tegeleda tahax!!!!raudselt tasub 2ra!!!!!

in reply to: poksikotiga võhma? #167364
    Jumal666
    Member

Hmm…ega minu arvamused nende kahe spordiala kooskõla kohta polnudki siis väga mööda. Tänud selle teabe eest
    Autor
    Postitused
Viewing 5 posts - 106 through 110 (of 110 total)