Jumal666
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Jumal666
MemberInflames,Turisas,Sabaton
Jumal666
MemberPuhkeoleku kõrge pulss viitab ületreeningule. Millal trenn lõppes? Torked ja valud südame piirkonnas viitavad stressile.trenn l6ppes 8 l2bi 10 minti midagi umbes!!!aga kuidas stressist lahti saab !!!?oma muredest ma ei saa niipealahti aga kuidas ma muud moodi leevendada seda saax?koormust ka maha ei taha v6tta,kuna ma tunnen ,et treenin isegi liiga lahjalt.Pigem lisada tahax!!!!
Jumal666
MemberRakvere v6ix kindlasti.Siis ma hakkax kohe k2ima,MMA yx mu lemmikuid ja youtubes vahin ja telekast seda UFC-d pingsalt. Ja siis m6tlesin ,et mis ma pean nyyd kuskile v2lismaale minema sellex ,et sellega tegelda.Aga tuli v2lja hoopis ,et tallinnas, tartus ja p2rnus on.V2ga 5+ olex kui rakveresse ka tulex siis ei peax 2ra kolima!!!!!!Ja ma arvan ,et rakveres ma ei ole ainuke huviline kes sellega tegeleda tahax!!!!raudselt tasub 2ra!!!!!
Jumal666
MemberHela tõsimeelsed treenijad.Tekkis mõte uurida, et kuidas on lood üldse MMA huviga erinevates linnades. St olen erinevaid signaale saanud kuhu võiks tulla treenereid välja õpetama, et ka Eesti väiksemates linnades oleks võimalik seda võimast sporti harrastada.
Linna nime kirjutades võiks paari sõnaga põhjendada ka.
Arutelu on avatud, niiet filosofeerida võib ka.
MEE
Rakvere v6ix kindlasti.Siis ma hakkax kohe k2ima,MMA yx mu lemmikuid ja youtubes vahin ja telekast seda UFC-d pingsalt. Ja siis m6tlesin ,et mis ma pean nyyd kuskile v2lismaale minema sellex ,et sellega tegelda.Aga tuli v2lja hoopis ,et tallinnas, tartus ja p2rnus on.V2ga 5+ olex kui rakveresse ka tulex siis ei peax 2ra kolima!!!!!!Ja ma arvan ,et rakveres ma ei ole ainuke huviline kes sellega tegeleda tahax!!!!raudselt tasub 2ra!!!!!