Jumal666
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Jumal666
Membereminem
Jumal666
MemberJumal666
MemberAlkohol kuidagi jh tegi t2is kiiresti,kuid eile oli ikkagi enesetunne p2ris hea.Kuigi ma ei pand alkoholi joomisele nii suurt r6hku kui tavaliselt.
Jumal666
MemberSee et uus aasta tuleb,ei tähenda et kohe alkoholiga peaks tähistama.Või peab?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>narko,suitsuga tegin l6pparve,sellest juba poolteist aastat.p2ris karsklasex ka ei julge hakata,p2rast ei pea vastu ja hakkan vanemast peas tarbima uuesti,kui elu raskex juhtub minema.
Jumal666
MemberEi ole küll youtube. Päris valus.njhm
Jumal666
MemberBA on hea:D
Jumal666
MemberIgaljuhul uurisin yhelt Tai-boxerilt kes 7 a tegelenud.
reede oli j6up2ev ja tegid: Hantlitega löögid, ketastega heited, kangi loopimine ja siis nende pehmete raskete pallide loopimine jne. ytles tema.
Jumal666
Membert2is sbagaatidega l2heb r2igelt kaua,oleneb inimesest ka muidugi,m6ni on 9 a TKD trennis k2ind ja ikka t2is spagaati 2ra ei tee.igap2ev ja v6imalikult kaua.nii peax vast k6ige kiiremini saama.TKD trennis igaljuhul 20 min j2rjest painutavad.
Jumal666
Memberyle 150 2ra lase
Jumal666
MemberMina andsin ka sinna hääle
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ja kuskil Hiinas või seal kandis süüakse ju ka rotiliha. Nägin kunagi dokumentaali, kuidas rotid elusalt kuuma vette pistetakse, et nahk maha tuleks. Nad on ka ju tegelt koduloomad paljudele inimestele.
Minu jaoks vahet tegelt pole, kas koduloomad v mitte, kui nendega julmalt käitutakse siis hakkab kõigist kahju.
N2gid kunagi?ma n2gin hiljuti dokumentaali kuidas kassid elusalt kuuma vette pistetaxe.
hiinlased need pistavad k6ik nahka,varsti pole midagi syya siis hakkavad yxteist s66ma vist.Paljunevad ka nagu ma ei tea mis asjad,pool venemaad juba neid t2is.2ki neid kloonitaxe:D
Jumal666
Membersiga n2itex on moslemite pyha loom.Lääne maailm j2lle s66b sealiha meelsasti.
Jumal666
MemberSelline küsimus, et vahel tekib hull magusaisu, et kas see on tingitud mingi aine puudusest või miks ta nii on?Hetkel olen küll kasvueas, aga kas kuidagi vältida ei saa seda?
Mina just rahuldasin oma suure magusaisu 2ra 0,5l hapukoort suhkru ja kakaoga.
august 12, 2009 at 6:07 p.l. in reply to: Ennusta Eesti – Brasiilia jalgpallimatši tulemust ja võida auhind #212932Jumal666
Membereesti-0 brasil-1
juuli 14, 2009 at 1:26 p.l. in reply to: Maailmamängud 2009 ennusta ja võida Fit Massi ning Fat Burnerit (Võitjad on väljakuulutatud) #207274Jumal666
Memberott 4
natalja 2
Jumal666
Membersu meheraas on kahtlane vend siis:D
-
AutorPostitused