Jumal666
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Jumal666
MemberAlgaja kava lahkan.
2xn2dalas on trenn.
Esimesed 2 n2dalat on see rinnale v6tt ja rebimine ilma milleta???
Power clean with no dip???
Power snatch with no dip???
Jumal666
MemberAga palun http://www.qwa.org/programs/content.aspk t2nud
Jumal666
MemberEi ole kehvem. Alpenrose peaks seetõttu odavam olema, et ei raisata reklaamile/pakendi välimusele.Võrdled MMA fightereid ja tavalist jõusaali külastajat ?
Kui Mariusz Pudzianowski rammumehega tõsiselt veel tegeles siis sõi ta ka palju kommi. Kui tahan rammumeheks saada siis peaksin ka kommi sööma ?
peale trenni kohe hakkas kommi pugima v2??????
Jumal666
MemberMMA fighterid peale r2iget HIIT treeningut,s66vad ka friikaid ja purgereid.
aprill 9, 2010 at 8:04 e.l. in reply to: Treeningujärgne lihasvalu, delayed-onset muscle soreness, DOMS #264482Jumal666
Memberl2heb natuke teemast m66da aga kunagi kui ma koolis k2isin veel,kehalise tunnis tegime 16kg sangaga korduste peale t6ukamist.Ma vist ei teinud korralikult soojax aga lappasin p2ris heasti seda.J2rgmine p2ev k2si hoidis 90 kraadise nurga all.Veits sai sirutada aga ilget valu tegi.
Jumal666
MemberSangpommi heitmised(yle pea selja taha) ja t6ukamised(nagu tavalist kuuli) on ka head
Jumal666
MemberTim Silva saab nii haledalt kotti paar sekki ja korras.
Jumal666
MemberPole olemas kahjulikku või halba harjutust, on olemas vaid halvasti valitud tehnika.2ra aja pl2ma palun
Jumal666
Membertäitsa õige jutt, loomsed ja taimsed valgud tuleks üldse eraldi süüa et seedimine parem oleksise sellist dieet juba 2-3 a teinud ja muutused on ikka tohutud, aga nojah see liiga pikk arutelu ja ei viitsi diskusseerida…
eks sinna dieedini leiavad tee kellel vaja on,
kas siis põhjuseks ülekaalulisus või allergiad
Valgud(taimsed,loomsed)+T2rkliserikkad süsivesikud ei sobi kokku
Valgud+rasvad ja 6lid ei sobi kokku
loomsed+taimsed valgus koos syya peax sobima kyll
Jumal666
MemberMis ajast nad kokku ei sobi?Aga muidu enne trenni see mahl küll kohustuslik pole ja kohupiim samuti mitte kui mitte rohkem kui 2 tundi enne trenni oli korralik eine… kui pikem vahe sees siis tasub jah kohupiim hingealla tõmmata. Küll aga peale trenni mahl+kohupiim hea valik.
vahet pole kas on puuvili v6i puuviljast pressitud mahl,igaljuhul puuvilju koos teiste todiainetega ei ole hea,siis ei seedi korralikult 2ra ju?
Jumal666
Membermahl ja kohupiim ei sobi kokku ka ju
Jumal666
Membermingi nali?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 4, 2010 at 9:18 p.l. in reply to: Kas oled teinud midagi sellist, mida (Eestis) keegi pole senini järgi teinud #259802Jumal666
MemberLaseb kuuli varbasse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Varbasse on isegi reaalsem.Lehes just hiljuti oli ,et jahimees lasi pihku endale.
Jumal666
MemberValk on ka ajutoit ,mitte ainult musklite kasvatamisex
Jumal666
Memberv2ldi joomist suitsetamist ja toitu tervislikult siis peax jume normaalne olema.Ma olen isalt p2rind veits t6mmuma naha ja kui j2tsin joomise suitsu maha siis nyyd on m6nus jume j22nd suvest siiani.
-
AutorPostitused