Juku88
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Juku88
Member*Umbes 9 aastasena sõitsin põlve peal, teise jalaga hoogu lükates, rulaga. Siis järsku jäi mingi väike takistus(kivi) ette ja lendasin lõuaga vastu asfaldit. Siit moraal – ärge sõitke rulaga, kui sõita ei oska!Esiteks tegjal ikka juhtub ja kui ei õpi siis ei saagi oskama
Juku88
MemberMinu jaoks oli maitse liiga magus. Jään siiski fatburnerit edasi jooma.Mida see Fat Burner endast kujutab? Kas sellega saab ka lihaste massi juurde?
Juku88
MemberSee flood control ongi sellep. pandud , et ära hoida mõttetuid kiiruga tehtud postitusiaga iga üks saab ju pärast enda tehtud kirja ju uuesti oma mõtetud postitused uuesti mõtekaks muuta nii, et mis vahet seal on.
Juku88
MemberPäris kõiki ta vaevalt treenib aga paljusid kindlasti
Juku88
MemberAitäh kõigile kes siin vastata on vaevunud kindlasti proovin siit nõnda versiooni. Katsi sa küsisid kelle rinnalt ma tõstan ja mis surnud??? sellest ei saanud ma aru kas see on mingi vaimu hakatis või ei ole sa eriti haritud. Ma ei tulnud solvama aga lihtsalt jäi arusaamatuks. Tänud selle “Whey Lemon Super” eest proovin kindlasti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Juku88
MemberOtsisin juba aga sellist mis oleks odavamas klassis ja soodasm ei ole leidnud.
Juku88
MemberMul oli sama jama algul olid vaid käed olid väsinud aga nüüd on juba rinnad väsima hakanud eriline õpetaja ma kyl ei ole aga lihtsalt minu kogemusest.
Juku88
MemberMa ei tea ma ise kyl seda süüa ei saa aga mu õde ajab seda kyl tihti näost sisse aga kilosid tal kyl juurde ei tule on nagu piitsavars teine
-
AutorPostitused