JT
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
JT
MemberMa ei tea, kui huumorikas see on, kuid mind ajavad naerma need tegelased, kes oma sõpradele esinemiseks lahmivad hullud raskused kangile peale ning mõne korduse järel kangi alla jäävad.
Üks olukord oli alles hiljuti, kui üks tegelane tegi mingeid ebamääraseid poolkükke ja iga seeria järel ladus aga julgelt juurde kettaid. Lõpuks oli kangi peal vist mingised 130kg ja kangi all olev jõudis sellega vist kaks kuni kolm kolmveerand-pool-veerand vms kükki teha, kui lõpuks täiskükki vajus ja sinna jäigi. Siis aga saabus abivägi semu näol, kes natsa eemal vaatas, kuidas teine kükke vihtus teha. Too siis üritas kangi nagu natuke üles tõsta, kaaludes ise heal juhul pool sellest kangi kaalust. Hakkas seda siis tõstma kuid samal ajal vist kangi all oleval sai ka ramm otsa ja üritas vist aidata lükates kangi seljataha. Palju puudu ei jäänud, et see abistav sell selle kangi alla ei jäänud.
JT
MemberJah vot just sedalaadi vöö ongi, ja sedal ukustit seal otsas pole, seal jõusaalis kus ma käin.Aga ma proovin kasutada neid lukusteid, mis on ristiveo/plokkseadmete trossi otsas, neid lukusteid saab ära võtta plokkseadme trossi otsast, siis peaks toimima.
Aitüma siis kõigile, asi selge nüüd.
Ilma lukustita on jah see nö vöö suht mõtetu jõusaalis, vähemalt minu arvates
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>JT
MemberSedalaadi vist jah toimiks, sellepeale ma ei tulnud.Et esmalt panna kett läbi silmusest mis on vöö teises otsas, siis järgi jääva keti otsa raskused panna, siis tõmbavad raskused vöö keha ümber korralikult. Nii tunduks sobivat jah, proovin.
Ja võimalik, et sul on puudu selline väike lukusti!
JT
MemberMa saan aru, et see vöö tuleb ikka ümber panna omale, ja nii et ta seisaks ümber, mitte ei kukuks maha, kuidas see kinni panna keha ümber, seal pole mingit pannalt ega midagi.nii:
ja nii:
JT
MemberMul on selleks pisike lauakaal.
JT
MemberNagu mõned eespool vastanud inimesed juba kirjutanud on, häirivad mindki inimesed, kes enda istmikku jõusaali laiaks istuma tulevad. Samuti on pisut segavad ka inimesed, kes oma liigpikkade puhkepauside tõttu teatud pinke kinni hoiavad, seda küll õnneks suht vähe esinenud. Mingil määral häirib see, et treeningkaaslast ei ole, kuna väga hea oleks, kui keegi viimaste korduste ajal veidi motiveetriks ja vajadusel pisut aitaks. Aga see viimane ehk mu enda probleem, samas mine tea.
JT
Memberkui vana see juunior Lesukov on?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Google ütleb, et 20.
JT
Memberet kuidas see teisi foorumist puudutab? mis me nüüd selle infoga peale hakkame?sa oled suvaline X anonüümne tüüp. sa uurid telefoni… ja mis teistel sellest?
kas kellelegi ütleb midagi kui ma kirjutan, et hakkan nüüd sööma ja siis keeran magama? mai saa teema pointile pihta!
Sa oled suvaline X anonüümne tüüp. sa avaldad oma arvamust teemas, mille pointile sa pihta ei saa… ja mis teistel sellest?
JT
MemberSain just asendustelefoni (töö), üritan sellest telefonist aru saada. Ja olen vist pisut tõbine ka, kuigi väga ei taha olla.
JT
MemberKui sa sellele samale lingile klikid ja sealt altpool sõnale Arvamus klikid, siis saad natuke tagasisidet kasutajatelt.
JT
MemberSamti on siin ülemises ribas selline asi nagu TÖÖRIISTAD, kust vali treeningkavad ja eeldades, et oled algaja, soovitan ka sealt vastavate kavade vahelt valida.
JT
MemberKas oskad öelda, et kuidas neid teha saab?Ma kuulen suht esimest korda, et nimodi saab kah kõhulihaseid teha.
Veelparem oleks kui oleks mingi videoklipp vms.
JT
MemberTervisex on koht, kus mina käin.
JT
MemberTrenni hakkan minema.
-
AutorPostitused