jrx
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jrx
MemberMina olin kenasti kaalus, isegi pool kilo varuks. Teised võistlejad minu klubist ka. Hetkel autosõit taas Viljandi poole ja tuju kõigil hea. Järgmine postitus juba tulemustega!
jrx
MemberVõtan saunas kaalust alla nagu Keedu-Vähk
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See kas vann või saun on maitse ja harjumuse asi. Lahtisteid ja muud sellist ei vaja – hoian kõhu toitumisega korras. Nüüd peaks igatahes korras olema. Eks kell 19 Viljandis paistab.jrx
MemberNatuke läksid ikka asjad nihu ja nüüd on 2 tundi aega 1 kilo minna ja saun abiks. 8 minuti kaupa nagu muna kõvaks keetes
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jrx
MemberÜhe pildistamise või võistluse jaoks saab üsna kuivaks ka mitte väga tervist rikkudes. Seda vormi hoida on muidugi võimatu.
jrx
MemberMAADLUS

Mõned võistlusplaanid las olla veel natuke aega kalevi all. Aga hetkel kihelen ja kuivan samaaegselt. Nimelt doseerisin natuke üle FAST Intra (NB! Proovisin uut mustsõstramaitset – täitsa joodav, aga apelsinile minu meelest ei saa vastu) selles mõttes, et beeta-alaniini liiga palju. Kuivan sellepärast, et tänane vedelikukogus on küll igati mõistuse piirides aga pisut väiksem kui viimasel ajal harjunud.
Mis värk on siis?
Laupäeval Viljandis on Eesti Meistrivõistlused vabamaadluses. Minu debüüt eestikatel maadluses. Jama on natuke see, et olin pea 2 nädalat haige ja sellel ajal võtsin vastu põhimõttelise otsuse mitte kaloridefitsiidis olla vaid süüa isu järgi. Seega kaalureguleerimine jäi viimasele minutile (reaalselt nädalale) ja tuleb ikka natuke vee ja toiduga trikitada. Kaalukategooria -70 kg, kaalumine reede õhtul. Sauna minna korraks oleks kõige kiirem variant, aga hoian kodus tütrekest päev läbi ja seega tuleb muud moodi hakkama saada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Martin Plaseri kombel täna toorest maksa süüa pole plaanis, kuigi praetud maks isutaks küll. jrx
MemberPole see kuivus ka nüüd nii keeruline
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Men’s Physique… noh… mida kategooria edasi seda vähem spordiks sellised alad kipuvad… aga see on lihtsalt minu arvamus. jrx
MemberJap, aga selles suhtes, et Holgeril on tõesti keskmise treenija unekeha
MemberKitarri õppimiseks / meeldetuletamiseks on praegu PARIM asi Rockmith 2014! FUNFUNFUN! Nagu “Guitar Hero”, aga mängid päris kitarriga
MemberNonii… peale pikka pausi tagasi Fitnessi foorumis. Minu siinset blogi ootavad ees väikesed muudatused ja spordiplaanidest on ka ühtteist olulist rääkida… omal ajal.
Praegu aga tõmban tähelepanu paarile avalikule asjale:
1) Värskes Psühholoogia Sinule ajakirjast kirjutan lihtsustatult natuke sellest, kuidas teadlikult oma mõistusega sooritust suunata. Tartu Maratoni fookusega (paluti) aga maraton jääb ju hoopis ära – vaat kus lops. Panen selle ilmselt lähiajal netti ka üles.
2) Hakkas saate “Kaalul on rohkem kui elu” teine hooaeg. Teadliktreening.com tegijad küsisid minult esimese osa kohta kommentaari ja selle nad ka said. Lugeda saab siit. Asja korjas koguni üles kvaliteetajakirjandusportaal Naine24 – artikkel siin.
3) Homme peale kella 10seid uudiseid olen Ring FM eestris! Oma nohuse häälega (jah olen nädala algusest peale haige juba kahjuks… kuid õnneks sel talvel alles esimest korda!) räägin spordipsühholoogiast, motivatsiooni hoidmisest ja eks paistab, millest veel küsitakse.
Kuidas söön?
Täitsa juhuslikult. Võrreldes oma lapsega, kes on eeskujulikud liha+aedviljad toidul (täna hommikul kõrvits ja peet lambalihaga, lõunaks ahjuporgand ja kaalikas suvikõrvitsa ja veiselihaga, õhtul pirnipüree, lisaks kõvasti piima muidugi) on minu toitumine üsna vaba. Olen saanud ära proovida uued FAST Puddingud – piparkook üllatas positiivselt ja on mõni päev keefiriga täitsa menüüs. Ahjuõuna aga see-eest üllatas negatiivselt – mulle eriti ei meeldi ka “hapuõuna” maitsega kummikommid ja muu selline ja just seda see puding meenutas, selle asemel, et olla tõesti kaneeline ahjuõun nagu jogurtid ja jäätised näiteks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuidas treenin?
Sellest järgmises postituses.
Püsige terved ja järgige järgnevat nõuannet:

jrx
MemberOluline küsimus – mis perioodi vältel praegu oled kaalu jälginud ja kas siis on seisnud paigal?
jrx
Member. Ok, ma lükkan kohe kerge BLOCK ja RECOVERY sisse ning lähen ajan tööasju ka.
Mis eesmärgiga neid kahte segad, maitse asi või mingi muu kaval mõte ka seal taga?
jrx
MemberTreeningkava ei ole parim. Maht väike, miks max lõuad jne?
veebruar 2, 2014 at 6:11 p.l. in reply to: Mõtteid treeneritele – kliendi rahulolu oma kehaga #358704jrx
MemberAitäh. Hea mõtteavaldus olulisel teemal.