jrx
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jrx
MemberKas sa sööd ikka üks kord päevas? Võibolla nüüd tasuks proovida vahelduse mõttes 5x päevas söömist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jrx
MemberKiired uudisuuendused:
1) uut panni pole ikka saanud
2) oi oi, tegelikult on olulisemaid uudiseid. Uudiseid, millega seoses ehk ka selle blogi jaoks rohkem aega jääb:Eesti meedia: http://sport.err.ee/v/voitlussport/4be6e5fb-9af9-420e-85fe-c3cfceae2051
Rahvusvaheline meedia: http://www.mmaviking.com/estonian-vet-jorgen-matsi-my-career-competing-in-pro-mma-is-over/
Pikemalt minu eestikeelses blogis wordpressis: http://jorks.wordpress.com
Aitäh kõigile, kes on olnud minuga.
Meenutus viimaselt 3D Liigalt… tõestus sellest, et kogu oma hääle ja hinge jätan ringi ka siis kui ise ringi kõrval olen…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 19, 2014 at 1:33 p.l. in reply to: FIGHT KLUBID PÄRNUS – Mixed Martial Arts MMA sportlik vabavõitlus #372436jrx
MemberKes seda asja teevad? Külla võib tulla?
MemberKogemus ütleb, et ringtreeningu moodi intensiivne plüomeetrika
1) ei kandu hästi plahvatusse võitlusalal üle
2) lõikavad jubedalt sisse taastumisse
Seega:
Soovitaksin teemaalgajale alustuseks põhijõudu koos lihastasakaalu korrigeeriva treeninguga.
Siis lisada aeroobne (mida ka jungatroll soovitas).
Kui siis veel aega üle jääb, saab mõelda spetsiifilise plahvatustreeningu peale.
jrx
MemberNohnoh… seda ma arvasin, et ühekordne postitus ja kogu lugu.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pärnus, muide, on kogenud treenijate MMA klubi (MMAces) ka olemas. Sellest aastast teevad nad koostööd ka Hilti BJJ organisatsiooniga, mille must vöö Robert Tomingas maasvõitlust õpetab.
jrx
MemberJungatroll – sa unustad, et tegemist on algajaga. Las kõigepealt laob põhja alla.
jrx
MemberKes teil teeb seda seal?
jrx
MemberMa soovitan, küsi oma klubi Jass Murutalu käest nõu.
Aga üldiselt ma soovitaks kõik erialased treeningud kohal käia – see arendab seda spetsiifilist vastupidavust kõige paremini.
Sellele lisaks sõltub palju võimalustest ning sellest mida eelistad – esialgu nt 2x nädalas jõusaalis … siis alustaja jõukava kahese splitiga.
jrx
MemberMina olen nõus martinkink’iga – süsivesikuid saad sõjaväe toidust niigi piisavalt. Ööseks kaseiinvalk. Näiteks Fast Protein Block.
jrx
MemberKas pardid kalu toiduks ei tarvita?
Vaadates mis seal tiigis toimub, siis võiks pigem vastupidi tunduda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jrx
MemberKuulge foorumlased. Mul on teile kaks küsimust:
Esiteks: mis kurat siin videos toimub (minu enda filmitud) ja mis sellest nüüd sügisel saab?
(Video on seotud kaladega ja on filmitud Tartu Botaanikaaias augustis)
Teiseks: Milline on parim pann tänapäeval asjade praadimiseks vähese rasvaga? Endal on positiivne kogemus keraamilise kattega pannidega, aga see on vist mul oma aja ära elanud, sest viimane kord läksid proteiinipannkoogid ikka räigelt kõrbema.
jrx
MemberMmm… võistlustel tõsisemaid vigastusi mina saanud ei ole. Murdudest võistlustel ongi ainult viimase kaotuse väike mõra ninaluus ja mõra pöidlas.
Suurematest mõõdetavatest vigastustest minu 10-aastase trennikarjääri juures lisandub sellele veel üks mõrastatud kämblaluu mingi 7 aastat tagasi ja siis veel 1x tõsisemalt murtud nina ja siis veel 2x mõra ninaluus.
Mitte-pidil-nähtavatest asjadest:
Paar korda olen väänanud põlve ni, et 1-2 kuud tõsisest trennist eemal. Hetkel kõige segavam asi on õlad – just judot ja maadlust tehes olen mõlema õla peale väga vastikult kukkunud ühele 2 ja teisele 3 korda ja nende liikuvus on piiratud ja valulik natuke (võrreldes “normaalse” inimesega).
Mingeid väikseid sõrme ja varbaväljaväänamisi jne on ikka aja jooksul olnud.
Nagu ütlesin – BJJ ja MMAga olen tegelenud 11 aastat. Enne seda veel Aikido ka. Nii et ma olen suht vigastustevaba olnud
MemberEks see sõltiub spordialast. Profireeglitega MMA-s tavaliselt mingi nädal ikka puhkust peale võistlust. Kuskilt ikka midagi valutab. Aga pikemalt tavaliselt pole vaja – kõige hullemad on mul olnud kõige esimene ja kõige viimane matš. Mõlemas ilmselt kerge peapõrutus ja nüüd viimases pöidlamurd kah. Vahepealsed olid okaa.
jrx
MemberAga miks peaks võile alternatiiv olema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ehe või ikka kõige parem.jrx
MemberSee on siuke anekdootlik värk (ja korrelatsioon-kausatsioon kõik vead sees), aga mulle on jäänud mulje, et nendel naistel, kes raseduse ajal korralikult füüsilist teevad, kipuvad tulema ka sellised aktiivsed ja füüsilised lapsed (just väikelapseeas teistest erinevalt – seal ca 1-4 eluaasta vahel)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused