jrx
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jrx
MemberVõid ka joosta või sõuda või mis iganes (hüppenööriga hüpata). Aga kuna sul ratas olemas, ja see on alustuseks kergem ka nac, siis jah.
Soojendus ka ette ja jahutus järgi vastavalt sellele kuidas seal õpetati ja läheb.
Näide:
Esimene nädal:
Soojendus 5 minutit kerget sõitu, siis 5 minutit sellist keskmist sõitu, mis viiendaks minutiks juba raskeks hakkab muutuma, siis uuesti 5 minutit kerget sõitu. Siis kohe 90 sekundit uhad nii kuidas torust tuleb, siis 90 sekundit puhkust – kasvõi väga kerge ja aeglane sõit aga seisma jääda ei tohi, uuesti 90 sekundit uhad täiega, 90 sek puhkust, 90 sek täiega, 90 sek puhkust, 90 sek täiega, paned veel viimase väljat, 90 sekundit puhkusesõitu ja siis veel vähemalt 5 minutit kerget sõitu.
Kui pole head kella /ratta taimerit siis on abi sellest kui keegi kõrval kasvõi mobiilistopperi pealt vaatab neid 90 sekundi faase või kasuta köögitaimereid või seinakellalt sekundite lugemist.
Anna teada kuidas edeneb.
jrx
MemberSee 4kg ei ole kindlasti 4kg rasva. Vesi kindlasti ja võibola lihased ka. Palju sa kaalud?
jrx
MemberMa olen ka seda kuulnud ja intuitiivselt on endal ka mugavam niiviisi teha.
Kui tahta jõutõmmet teha, ja seljavigatuse hirm on sees, siis võib ju tõsta kõrgemale AGA teha paralleelselt ka maast ja väiksema raskusega.
jrx
MemberValk ja muna aktiveerivad seda asja nac
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nii et kui lahti tahta saada siis tuleks nendega pisut alla tõmmata.jrx
Membermul on suurem kui sul… sul on suurem kui mul
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga kui nüüd tõsiselt rääkida, siis jõutreeningu vastu huvi olen tundnud ja sellealaseid materjale uurinud juba aasta-paar. Regulaarsemalt jõudu hakkasin tegema aga täpselt selle aasta esimesel jaanuaril. Massi muutust on raske hinnata, sest ma ei tohi mingi hinna eest “kasvada”
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, aga loodan, et ikka pekk väheneb ja muskel kasvab:lol: Aga tõstetavad numbrid on küll päris kenasti suuremaks läinud ja erialatrennis tunnen ka et nac jõudu on juurde tulnud.
Ideoloogiline plaan ütleb, et aprilliks peaksin olema võrreldes 1. jaanuariga kaotanud 4 kilo rasva ja lihasmass jääma samaks või kasvu maksimum 1 kilo, sealjuures olemasolevaid lihaseid usinasti aktiveerides, ümber “programmeerides” ja neuromuskulaarseid teid “õlitades”.
jrx
Member2g on igati piisav.
Ise hakkasin kahe nädalaga tulemusi nägema. Tugevalt individuaalne on see asi ikka ja üks ütlus on, et kui sa tahad mingit harjutust paremaks saada, siis ära tee seda harjutust. Kui tahad rinnalt rohkem suruda, siis tee vahepeal kätekõverdusi, jalad seinal kätekõverdusi, rööbaspuudel surumisi jms harjutusi. Muuda raskusi, muuda harjutusi.
jrx
MemberTegelikult on kõige õigem lasta spordiarstil määrata, aga sinna on rämedad järjekorrad ja see maksab.
jrx
MemberKui peale kaalu võtmist alkoholi juua siis see on veider kogemus
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jrx
Memberca 80-90. Mina võtan ühe päevas – nendes mis mul on, on päevanorm ühes kapslis. Seda tuleb vaadata. Võiks ka kaks päevas võtta, aga ka mina olen kitsa rahakoti peal. Samas. Sealt kokku ei hoia.
jrx
MemberViska ?okiks ja vahelduseks aegajalt sisse ka keharaskusharjutusi. Jalad seinal kätekõverdused, ühe käe peal kätekõverdused, ühel jalal kükid.
jrx
MemberHehe süüa sai sõjaväes ikka päris kobedalt
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma magan pagana ebaregulaarselt, peaks korrigeerima seda. Vahel 10-12 tundi jutti, aga täna näiteks läksin 01 magama ja kell 07 oli klõps silm lahti.
Aga mida arutada tahaks on just see, et mina olen kuulnud, et päeval väike uinak teha pidi JUST kasulik olema. Kas kellelgi mingeid uuringuid on tuua?
jrx
MemberSee pidavat ka konkreetsest harjutusest sõltuma. Et näiteks jõutõmmet ei soovitata väga pikalt järjest teha kavas vaid üldse mõneks ajaks kõrvale panna aegajalt.
Aga noh miida mina kavadest tean, ma olen “kavatu” ju
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> s.t. treenin (kui treenin
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) sellise kava järgi, mis pidevalt muutub ja TÄPSELT samasugune päev on võibolla iga kahe kuu tagant… (kui puhkepäevad välja arvata muidugi).jrx
MemberMiks kõhulihaseid soovitate teha? “Spot reduction” ehk mingi kindla koha pealt (ntx kõht) peki ära saamine selle koha harjutusi tehes (kõhulihaseid) on müüt ju!
Samuti ei ole kogu tõde see, et “pead tarbima vähem kui kulutad”. Otsige need “case study´d” üles mis ma ühte teemasse panin kui näiteid tahate näha.
Lisaks on lihtsalt “aeroobse” tegemine natuke mõttetu, sesmõttes et saab paremini. Eriti veel “30 minutit hommikul 30 õhtul rahulikus tempos” kammoon… mõtlete ka kui vähe see tegelikult kaloreid kulutab ning lihaste areng on minimaalne?
LIHTNE vastus oleks selline:
Kohe alguses vaheldumisi aeroobset ja anaaerbooset võhmatrenni (näiteks hommikul aeroobset (vähemalt tund aega), õhtul tee seda, mis link posti lõpus. Kui mõlemat ei saa teha, siis tee ainult seda, mis lingi panin. Loodan, et oskad inglise keelt piisavalt, et kogu tekstist aru saada). Siis juurde jõutreening, et kasvatada lihasmassi, mis seda pekki paremini põletab kui lihtsalt aeroobses tiksumine. See on treeningu kohta. Toitumine paika KOHE! Süsivesikute hulka toidus piirata, täielikult loobuda lihtsalt suhkrut sisaldavatest asjadest (maiustused, karastusjoogid), piirata tärklisel põhinevaid asju (pasta, riis, kartul leib), täielikult loobuda kõigest, mis sisaldab margariine, tõsta valgukogust toidus… neid toitumisteemasid on siin foorumis küll ju…
Üks anaeroobne võhmatreening: http://www.trainforstrength.com/Endurance1.shtml -> seda kava saad ka oma rattaga teha. Võid KOHE alustada. Ainus asi mis märkida selle kohta on see, et see on NORMAALNE, et sul seda tehes paha hakkab AGA käi kontrolli arsti juures süda ka ikka igaks juhuks ära nii tavalise kui koormustestiga. Mul avastati kerge südamekala alles siis kui ma 21 olin ja sõjaväes käidud ja mõnda aega juba korralikult trenni tehtudki
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jrx
MemberNo eks ma ikka tean, kes Ronnie Coleman on.
Kuna ta on seltskonnas, kus number tulemusena ei ole nagu eriti oluline, siis pani mind ka originaalne küsimus imestama.
Ja ma olen suht kindel, et isegi “selles seltskonnas” on kindlasti ka sama raskeid mehi, kes rohkem suruvad kehakaalu suhtes, rääkimata kergematest.
jrx
Member136 kg ja 270 kg. 2x kehamass. Nii suure mehe kohta loomulikult hea aga ei midagi sensatsioonilist vist…
-
AutorPostitused