jrx
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jrx
MemberOeh. Kõhulihaste treenimine ei tee sind peenikeseks.
Tee korralikult muud trenni, söö korralikult (4-5 korda päevas) ja säilitad/saad hea vormi. Ära söö kogu seda jama – karastusjooke, burgereid, saiakesi, magusat vaid puuvilju, juurvilju, liha, kohupiima, kodujuustu ja selliseid asju.
jrx
MemberMõlemad piirid, mis sa “lugenud” oled on liiga kitsad!
Meestele on norm 8-18, naistele 15-25 on vähe õigem.
jrx
MemberÕige dieet on 80% võitu.
jrx
MemberJutud käivad, et kõige parem on selline asi nagu versa climber.
Kas eestis on kuskil sellist asja?
Sõltub alati aeroobne “mille jaoks”?
Ma ütleks, et jooksmine on kaloripõletajana üks halvemaid, aga samas on tal ka eeliseid (hea funktsionaalne tegevus jne.)
jrx
MemberKes ütles et ta kasvada tahab?
Tugevaks kiireks ja sitkeks saab küll.
Ja tegelikult saab ka kasvada kui õigesti teha kõike, aga kang kulub ka siis ikka väga marjaks ära.
jrx
MemberEi tea palju kaloreid annab, aga suht mõttetu toiduga on tegemist küll.
jrx
MemberMulle tundub, et sa sööd liiga vähe toitu
jrx
MemberKas just kõige olulisem, aga suht oluline jah

Vähemalt olen nii mina sellest aru saanud

Ise ei tegele ekstreemspordiga – liiga ohtlik ja vigastusterikas minu jaoks. Jään turvaliste alada nagu näiteks reegliteta võitlus juurde.
jrx
MemberMulle meeldib mõelda, et ca pooled ikka ei kasuta. Võibolla olen naiivne. Sõltub hästi palju ka aladest. Kahevõitlusaladel on dopingust saadav kasu suhteliselt väiksem seega, ka ilmselt kasutajaid vähem. Aga neid on vahele jäänud küll. Peamiselt raskemates kaaludes.
jrx
MemberSee teema on läinud liiga kaugele…
/me vangutab pead…
jrx
MemberVibulaskjatel on muud asjad. Steroidi jah ei pane, aga igasugused ärevustleevendavad droogid ja värgid, mis neil keelatud ainete nimekirjas on ja millega vahele ka jäädakse.
jrx
MemberKas sul nüüd on põlved korras, et jooksmine sobib?
Kas sul ligipääsu mingile muule masinale on näiteks sõudmisergomeetrile?
jrx
MemberKame: see oli NÄIDIS, et aegajalt võiks ka jõuvastupidavuse kava teha (harjutused mis sinna valid on juba maitse asi) mitte metoodika.
Hantlid on olemas, siis saab teha hantlitega kahes käes tõukamist ja rebimist kükiga ja ilma.
Sääri isoleeritavult mina üldse eraldi ei treeniks (ja ei treenigi) kui just sport seda ei nõua (kulturism musklipunnitamise koha pealt… funktsionaalsetest spordialadest vajavad seda võibolla… kaljuronimine, jääronimine jms). Piisab asjadest, mis sisaldavad sääri – näiteks hüpped poole meetri kõrguse kasti peale raskusega või ilma, liiva sees jooksmine, ülesmäkke jooksmine.
Üks hästi lihtne võimalus treenida sääri on panna kükkidele lisaks päkkadeletõus.
Näiteks teed sedasama Tabata intervalli kükkidega, aga iga küki lõpus tõused päkkadele üles.
20 sekundit kükke 10 sekundit puhkust
Skooriks on terve neljaminutilise tsükli ajal ühes 20sekundilises intervallis tehtud kõige väiksem kükkide arv.
Panin sangpommi ühe ketta peale ja istmiku alla, et mitte kükiga viilima hakata (minu pikkuse juures tähendas see just parajat sügavust kui tagumikuga pommi sanga puudutasin, samas kõva sang tähendab seda, et alla pead laskma ka kontrollitult ja ei saa “kukkuda” muidu on valus:)
Minu rekord seni on vist 21. Ja seda loomulikult ILMA päkkadeletõusudeta:)
jrx
MemberSiis tuleb appi võtta rööbaspuud ja seina abist loobuda.
jrx
MemberKaiv is the man!
Kui minul “garaazhijõusaal” oleks, siis ma veel riputaks kuskile nurka köie ka ja kui joosta ei viitsi siis mingit cardiomasinat oleks ka vaja ja siis olekski juba perfekto!
Igatahes sa SAAD teha selle varustusega päris palju. Hakka lõuatõmmete ajal hantlit jalge vahel hoidma. Hakka lõuatõmmete ajal jalgu keha suhtes 90 kraadise nurga all hoidma. Kätekõverdusi tee tõstetud jalgadega kuni kätelseisust kätekõverduseni välja. Ülakeha saab päris hästi treenida jalgadega on raske… hantlid käes pead kükke tegema ja ühe jala peal kükke. Ja veel on igasuguseid harjutusi… Kavaks tuleks ka vormida asi kuidagi, ilmselt on mõtet jaotada jõutreenigu päevi ja osadel päevadel teha näiteks nii:
Kava:
20 minuti jooksul tee nii palju ringe kui suudad
5 lõuatõmmet
10 kätekõverdust
15 kükki
anaeroobne piimhappekehamõrv missugune:)
AutorPostitused