Skip to main content

jrx

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 4,756 through 4,770 (of 4,915 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: salat #71221
    jrx
    Member

Mõttetu selles suhtes, et annab leida toitu, millel on täpselt samad head omadused, aga pole kahjulikke.

edit: lahmisin viitsimata fakte üle kontrollida. OldMan pwned me.

in reply to: Jämeda raske kondiga :rolleyes: #71219
    jrx
    Member

Undionu: on küll. Kui rääkida sama suurtest inimestest, siis kõikumine nende luumassis on minimaalne. Samuti on treenitusega saavutatav muutus luudes peale kasvuiga minimaalne.

in reply to: probleem #71217
    jrx
    Member

Kas sul on personaalne juhendaja? Kui ei, siis on jõusaaliga liiga vara sinu jaoks! Võid midagi terveks eluks tuksi panna. Seda esiteks.

Teiseks 171 cm ja 62 kilo EI OLE PALJU! Sa oled kasvueas, murdeiga läbides kui oled füüsiliselt lihtsalt aktiivne (mitte ei tapa ennast trenniga) asendub see rasv tõenäoliselt lihasega nigu naksti.

Sööki piirata ei ole mõtet muud kui et võid loobuda saiakestest, kommidest ja muust mõttetust, aga “päris toitu” – liha, kohupiima, kodujuustu, porgandeid-kaalikaid, õunu, makarone, kartulit riisi, leiba söö nii palju kui isu on! Ja soovitatavalt just ROHKEM kordi päevas – hoiad ainevahetuse kiiremana ja rasv kaob kergemini.

Kuhu maailm jõudnud on… teadsin, et juba noortel tüdrukutel on toitumishäireid ja väärat kehataju aga nüüd ka poisid

in reply to: raskused #71214
    jrx
    Member

Ma ei tea… piirini, nii et enam ei jõua (to failure) tõstmine on nagu väga vastunäidustatud igal pool, kus mina olen lugenud.

Hea tsitaat selle kohta on, et “Lift to failure and you are teaching your body to fail.”

in reply to: Kumb on mõtekam? #71178
    jrx
    Member

Mitte midagi pole muutunud?

in reply to: reljeefsus #71172
    jrx
    Member

Ma arvan, et Andreaze obsessioon suurusega saaks diagnoosi. Ausalt. Selles mõttes, et see pole mõeldud solvanguna vaid ma tõesti arvan nii.

See öeldud, siis kuna ta ise ja tema lähedased on asjaga rahul, siis ei ole põhjust arsti/psühholoogi juurde minna ja diagnoos jääb panemata. Ja selles pole midagi halba.

Lihtsalt ülejäänud foorumikülastajad peaksid alati tema postide puhul arvestama, et ta teab väga hästi kõike, mis jõudu ja massi ja mahu lisamisse puutub, aga sellest isiklikust kiiksust peaksid nad lihtsalt mööda vaatama ja filtreerima nendest postidest seda mis NENDE jaoks hea ja vajalik on.

in reply to: reljeefsus #71159
    jrx
    Member

Intervalltreening!

Nii kergete jõuharjutustega kui “cardio” masinatega.

in reply to: Jämeda raske kondiga :rolleyes: #71157
    jrx
    Member

word @ xero

Väljanägemine ja funktsioneerimine on lõpmatu arv kordi olulisemad kui mingid numbrid.

in reply to: Moderaatorid #71153
    jrx
    Member

Mis foorumid need on kus 12 aastasi moderaatoriteks võetakse?

in reply to: Väljamõeldud pärast trenni sheik #71151
    jrx
    Member

Kui ta just väga ranges dieedis ei ole siis ikka 2,5%ist. Piimarasvaga imendub paremini nii piimas olev kaltsium kui ka valgud.

in reply to: Kõhulihased? #71122
    jrx
    Member

Ei no lase käia:D vaata ainult, et õigesti teed ja endale häda ei tee nendega.

Aga “kõhulihas väljas” on esmalt tingitud geneetikast, siis tuleb dieet ja alles siis trenn.

in reply to: Jämeda raske kondiga :rolleyes: #71121
    jrx
    Member

Vahue kallike, BMI on IGANENUD näitaja, mis välja töötatud mitmeid mitmeid aastakümneid tagasi. Suht haige, et mõned inimesed ja isegi arstid, kes asja üle rohkem järgi ei mõtle seda siiamaani tõsiselt võtavad

Ma ei öelnud, et 70 kg ja 178 cm on ebanormaalne. Ma ütlesin et ENAMUS inimesi (meestest käib jutt tegelikult) kaalub normaalses füüsilises konditsioonis olles rohkem kui 70 kg KUI nad on 178 pikad.

in reply to: Kõhulihased? #71110
    jrx
    Member

Ja mina ütlen et selles vanuses on sul väga raske saada neid ja pigem oleks tähtis muud asjad ilusasti kontrolli all hoida ja konkreetselt lihast kasvatama hakata paari aasta pärast.

in reply to: Jämeda raske kondiga :rolleyes: #71107
    jrx
    Member

Puhtalt luustiku raskuse osas pidi ühesuurustel inimestel ikka väga väha vahet olema. Seega on “raske kont” müüt.

Kustotsast see 70 ja 178 ideaalilähedane on? Kui ta 16 aastat vana on siis võibolla tõesti aga üle 20 eluaasta enamus inimesi “normaalsetena” kaaluvad ikka rohkem.

Kui sa selle 70 kilo ja 178 cm juures end tugeva ja kiirena tunned, siis see annaks sulle eelise mõnes kaaluklassides tehtavas kahevõitlusalas:)

in reply to: Jämeda raske kondiga :rolleyes: #71101
    jrx
    Member

70 kg on vähe ju. Sa võiks vabalt 80 kilo kaaluda. Sõltub ka vanusest kõik muidugi. “Raske kont” on üldiselt müüt, aga kehatüüp ja isegi keha absoluutne tihedus on geneetiliselt varieeruvad päris palju.

Või ma ei tea… ma ei saagi päris hästi aru milles siin see küsimus on… 70 kg on ikka pagana vähe ju 178 cm kohta:) Mina olen 170 ja 72 kg hetkel.

Viewing 15 posts - 4,756 through 4,770 (of 4,915 total)