jrx
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jrx
MemberIga viies jätta? Sa oled küll väga optimistlik ikka (eesti) naissoo suhtes
jrx
MemberKeegi rääkis, et need maas jalatõsted ja hoidmised pidid hakkama selga rikkuma miskitmoodi. Kas keegi teadjam oskab kommenteerida?
jrx
MemberMulle meeldib teha “kodukootud” pasta bologneset, aga mitte hakklihaga vaid kalkunifileetükkidega.
Kui delikatessidest rääkida siis mu special on punase veini ja mee marinaadis tehtud kanafileesoust pähklite ja rosinatega.
Maksasousti meeldib mulle teha…
Tavaline “snäkk” on pool pakki kohupiima, selle peale natuke porgandi-ananassisalatit ja natuke ise kokku segatud müslit ja tilk jogurtit. Sellest ma vist ei tüdine kunagi ära. Igast kodujuustud ja asjad ja muna ja tuunikala viskavad küll vahel kopa ette, aga see kohupiimaasi ei tüüta mind kunagi.
jrx
MemberUus postitus selle jaoks, et õnnistan seda teemat järgnevate piltidega
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edit: Ei suutnud panna pilte ilmuma, seetõttu tegin ka korralikud lingid.

BEHOLD THE BEAUTY OF NATURE!
Tänage mind hiljem

P.S. Kõikidel piltidel on NAISED suhteliselt nappides kuid siiski igati sündsas riietuses, nii et pildid on nii “work safe” kui ka “alla 18 safe”… mmm sõltuvalt sellest muidugi, kus te töötate

jrx
MemberAedvilju-juurvilju sööd vähe. Valku sööd vähe. Liiga palju sööd mingeid kiirtoite-töödeldud toite. Õhtul sööd üldse kasutut jama. Natuke vajab kohendamist jah.
Ja need “torud” sialdavad tavaliselt 8-9 g valku 100 g kohta. Nii et 300 g on okei.
jrx
MemberÜks Eesti respekimaid (jah tahtlik kirjaviga) Mihkel Zilmer oma toitmusiraamatus kirjutas, et normaalne noor liikuv inimene võib päevas vabalt ühe muna süüa.
Seda esiteks.
Teiseks seda, et munakollane sisaldab paljusid hästiomistuvaid mineraale ja ka häid rasvasid.
Kolmandaks, et see pikk jutt, mis kolesteroolist oli oli enam vähem ok, aga soovitus TAIMEMARGARIINE kasutada on küll KURJAST ja vale ja halb igaühele, kes tervislikult toituda tahab.
Ja virgin olive oili võib kuumutada ka. Samuti rapsiõli (mis on üldse ka üks hea õli, lihtsalt läänes vähelevinud ja sellepärast räägitakse sellest vähe). Jamamad õlid on päevalill ja ja palm ja kookos selles suhtes.
jrx
Memberjrx
MemberSohne sul vist rahakott puuga seljas
jrx
MemberJa kui lõuatõmme on liiga kerge, siis hantel jalgevahele või pikk kett/rihm ümber vöö ja hantel sinna sisse keerata.
jrx
MemberBohemian – aga kas oled kindel, et saab öelda, mis on põhjus ja mis tagajärg? Sesmõttes, et võin oma sõnu süüa, aga tahaks allikaid näha…
Harri: kaalud suht vähe ikka oma pikkuse kohta. Aga noh… lootust on et ajateenistuses see muutub
jrx
MemberSest tunne, et sa ei jõua kordust või seeriat lõpuni teha võib olla eesmärgile vastupidist efekti andev.
jrx
Member5×5
3×5
3×6
Selles joones peaks need seeriad olema. 5-6 kordust seerias teevad jõutahtjad perioodidel kui tahavad lisada ka massi.
Ning ALATI peavad raskused olema sellised, et viimase seeria lõpus jõuaks veel üks-kaks korda kindlalt üles lükata raskuse kui tahaks.
Ja raskusi tuleb muuta iga päev. Hea isegi kui seeriate vahepeal.
jrx
MemberMul on ta pärast hea meel tõsiselt! Pingutusele järgneb vääriline tasu!
jrx
MemberOkei. My bad.
Aga sa ei saa eitada, et näiteks täisteraleival on kõik samad kasulikud omadused ja veel ühtteist võrreldes pastaga. Samuti näiteks tatral jne jne jne. Rääkimata sellest kui üldse juurviljade peale minna. Ja kuna mul on kooli kiire, siis ma ikka ei saa GI tabelit üles otsima hakata, aga meeles on, et kuskile ülespoole isegi nende mõõdukate sees see pasta igaljuhul jääb.
jrx
MemberMida peegel, sõbrad ja jõusaalis liigutatavate raskuste numbrid ütlevad?
Nii palju saali tehes peakski olema suht raske NUMBRIGA kaalust alla võtta. Küll aga rasva kaotada ja lihast kasvatada aga see ongi ju veel parem.
AutorPostitused