jrx
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jrx
MemberLihtne:
Kodujuust ketshupiga, salsaga, sojakastmega, tsillikastmega, tuunikalaga jne jne jne
jrx
MemberMis teeb ühe spordiala mõttekaks ja teise mittemõttekaks? Väga keeruline öelda, sest kõik normaalsed kriteeriumid on minu arvates juba ületatud (funktsionaalsus näiteks.)
Raha jagatakse vaatajate hulga ja populaarsuse järgi. See aga on suht moeasi ja muutuv nagu muu moodki:)
jrx
MemberKuna tõstmiskindaid pole, tõstan rattakinnastega. Ajavad asja väga hästi ära. Kujutan, ette, et tõstmiskinnastel on need paksendused vähe teise koha peal.
jrx
MemberMinu arvates peaks meid – inimesi – huvitama meie – inimeste – saavutused.
jrx
MemberTervetest normaalsetest inimestest räägin ma tavaliselt loomulikult.
jrx
MemberSoovitan kana juures just marinaadideks proovida veine! Nii punast kui valget. Võivad olla odavad mõttetud veinid. Pärast koos sellesama marinaadiga pannile ja nämmunämmu!
Ma ei saa aru, MIKS peaks keegi tahtma süüa SAIA kui me elame eestis ja meil on kümneid erinevaid häid rukkileivavariante
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jrx
MemberJa me kõik oskame solvukat rebida kui tegelt hea nali oli aga me kohe aru ei saanud ja see meie pihta käis
jrx
MemberNo sellisel juhul kohe peale jõutrenni üks kohupiima ja banaan. Aga ma ei tea… minu seedimine pole nii kiire et tund pärast sellist asja jalkat mängida, samas mõnel on.
Jalkatrenni ajal spordijoogi joomine jääb ikka…
jrx
Memberjrx
MemberJajah, me teeme trennis kogu aeg neid
jrx
Member
@ BULDOOSER. Viimase peal huumor, eriti mitmetasandiline, arvestades ka jõutreeningust tulenevat lisatähendust.Ning
, et illuh aru ei saanud.Mis su konkreetne eesmärk oli? Suuremaks saada või tugevamaks? Lõuga tõmba, küll siis võrdseks lähevad need “tiivad”.
jrx
MemberButterfly absi müük ja reklaam pidi Austraalias keelatud olema, sest nad kaotasid paari kohtukeissi, kus konkreetselt näidati, et sellel mingit reklaamis lubatud efekti ei olnud.
jrx
MemberPeale trenni ja enne jalkat kindlasti sheik (valku ja süsivesikuid) vms. Jalgpall pidi jalgade glükogeenivarud jõhkralt tühjaks tõmbama. Kogu jalgpallitrenni aja vaikselt mingit süsivesikujooki libistada ei teeks ka ilmselt paha.
jrx
MemberAitäh faktide eest!
Ausalt ei kujuta ette, kes tahakski nii palju maksa süüa, aga välja jätta toidust pole seda küll mõtet!
Ise söön tavaliselt üle 2-3-4 nädala 2 päeva järjest 100-150 g.
Huvitav palju varieeruvad need näitajad linnu-sea ja veisemaksa võrdluses. Ise eelistan soustitegemisel linnumaksa puhtpraktilistel kokanduslikel kaalutlustel. Samas selliselt rohke sibulaga kõvaks praetuna on vist veisemaks parim
jrx
MemberAga rapsiõli on üks väheseid (söödavaid) taimeõlisid, milles ka polüküllastumata rasvhapped. Ja nende õlidega (kookos, palm, päevalill) juhtub kuumutamise ajal halvemaid asju kui külmpressoliivi ja rapsiga.
Ja väga mõttetu on piirata selliste asjade nagu MAKS ja SÜDA söömist seni kuni kolesteroolitase murettekitavalt kõrge pole. Süda on lihtsalt väga hea liha, maks on üks paremaid ja väherasvasemaid valguallikaid, milles kõvasti rauda ja olulisi vitamiine. Tõsi, tõesti nädalas üle paari korra maksa süüa vast pole mõtet, aga kes tahakski
AutorPostitused