jrx
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jrx
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sa ei saa 300 krooni kokku ja loodad toituda nii tervislikult, et suudad alla võtta? Raskeks läheb… valguallikad maksavad…jrx
MemberKindlasti soovitan ka õhtul enne magamaminekut väherasvast kohupiima või kodujuustu.
jrx
MemberSamas on ju ka vedeliku imendumine ajas piiratud…
jrx
MemberOtsi raamat “Mälutreening” ja hakka treenima.
Pöördu arsti poole.
Imerohtu pole.
jrx
MemberMa olen päris palju kirjutanud muudesse teemadesse.
Soovitan tarbida rohkem valku. Kui kardad, et kaloraazh läheb liiga suureks, siis alla tõmmata süsivesikuid aga mitte valku. Joo rohelist teed. Ka hilja õhtul võid süüa mingit väherasvast aeglaseltimenduvat valku (lahja kohupiim, kodujuust, munavalge). Kui rhakott lubab, tarbi ka kalaõlikapsleid.
Ja kohuke on kurjast:) Ega ta hommikul ja üksikuna häda ei tee, aga kui sa koostist vaatad, siis ega see hea ei ole. Ise olen praegu loobunud kuigi hullupööra maitsevad.
jrx
MemberKus müüakse seda lehtpeeti ja palju see maksab on pigem küsimus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jrx
MemberMa ausaltöelda arvasin seda, kuigi kena oleks ka seda enda esimeses postis mainida.
Nüüd tagasi küsimuste juurde, et palju sa kaalud ja mis kell magama lähed?
jrx
MemberIkka alla rippu ja ikka üles. Käte asendeid baasiks võid võtta pealthaarde õlgade laiuselt, aga üldiselt on soovitatav varieerida. Pealthaare, althaare, kitsas, lai jne.
jrx
MemberJah peaks teisiti tegema. Esimene asi mis kohe silma torkab on see, et ei “hommikul” ega “ootel” ei tarbi sa praegu peaaegu üldse valku.
Palju sa praegu kaalud? Mis kell magama lähed?
jrx
MemberVanus: ühe kuu pärast 23.
Kaal: 70-72 kg
Max. lõutõmbed pealthaardega ja ilma mingi jõnksuta: 15
Max. lõuatõmbed pealthaardega ja jõnkusga: 20
jrx
MemberLisaks sellele, sellise treeninguga nagu sa praegu teed ongi päris raske massi lisada.
Kasvamiseks peaksid harjutused olema raskemad ja seeriad lühemad.
jrx
MemberSiis sa ei ole viimase aja teadusel põhinevat infot kuulnud.
Kiiresti imenduva (fast acting protein) valgujoogi tarvitamine enne trenni ja väikestes kogustes trenni ajal (süsivesikutega koos muidugi) pidi andma parema efekti kui selle asemel valgu tarbimine ainult pärast trenni. Positiivne efekt sisaldab paremat aminohapete transporti lihastesse, GH suuremat mõju jne jne.
Üldiselt kui võimalik (loomulikult täpsetest eesmärkidest sõltub see natuke) tarbida korralik söök 1-2 tundi enne trenni, 0-30 min enne trenni natuke valku, trenni ajal natuke valku ja süsivesikuid, peale trenni valku ja süsivesikuid, korralik söök 1-2 tundi pärast trenni.
jrx
MemberNämmu!
Kui keegi mulle seda teeks, siis sööks küll
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jrx
MemberMaitse asi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina seda ei sööks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…aga võibolla kui kunagi igav on, siis proovin.
jrx
MemberSellise avatariga sa küll sõbralikule abikäe osutamisele ei kutsu.
-
AutorPostitused