jrx
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jrx
MemberKui ei taha kaotada lihasmassi ja jõudu, tee sprinte ka.
jrx
MemberSellisel juhul on 7 kilo kahe kuuga natuke liiga kiire kaotus.
Peaksid suurendama söögikordi ja sööma 5-6 korda päevas. Iga einega sööma juurvilju ja valku. Vaatama et toidus oleksid rasvad tasakaalus. Jooma palju vedelikku (ca 2-3 liitrit päevas LISAKS sellele, mis toidust saad). Eelistatud vedelikud siis mineraalvesi ja roheline tee. Need on esimesed asjad, mis kohe pähe tulevad.
jrx
MemberMille jaoks sul see eesmärk on? Kas tahad võistelda kuskil madalamas kaaluklassis või niisama enda jaoks? Kui niisama enda jaoks, siis kas tahad kaotada põhiliselt ikka rasva jah?
Nendest küsimustest saab edasi töötada…
jrx
MemberKuidas kõhulihaseid välja saada jookseb ka siit kogu aeg läbi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Välismaa foorumites sisaldavad need postid ka tavaliselt sõnu “Brad Pitt” ja “Fight Club”
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jrx
MemberEi maksa üldse teha to failure!
jrx
MemberProovi seda meetodit, et läbi terve nädala teed biitsepsile iga päev mitu “juhuslikku” suhteliselt suure raskusega, aga kordustega tugevalt alla maksimumi seeriat.
Saad aru või seletan täpsemalt?
jrx
Memberbarbell. Palju jama oli selles postituses, aga mul on liiga kiire hetkel. Pärast võtan punktikaupa läbi.
jrx
MemberAnaeroobsel intervalltreeningul (hea näide siin: http://www.trainforstrength.com/Endurance1.shtml) on pea kõik sama aega kestva aeroobse treeningu plussid. Lisaks ei kaota sellist trenni tehes lihast ning rasvapõletusefekt kestab pikemalt peale trenni lõppu kui lihtsalt 45 minutit “tiksudes”. Toitumises on erinevus selles, et kui aeroobset rasvapõletuseks soovitatakse teha tühja kõhu peale, siis anaeroobset intervalltreeningut peaks tegema nii, et enne on väike aeglane süsivesik sees…
jrx
MemberÜks VÄGA hea tsitaat mida kuulsin ja mida visata kõigile neile naistele, kes nälgivad selle asemel, et korralikult süüa ja trenni teha:
“Lahja lehm ei ole veel hirv!”
…puhas kuld.
jrx
MemberAndreaz… ära nüüd ütle, et kõigele lisaks oled sa rassist ka veel
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ilusad inimesed on ilusad. Sõltumata värvist.
jrx
MemberAga mulle meeldivad just sellised foorumid, et mida vähem kelli ja vilesid seda parem.
Maitse asi. Ühenduse ka loomulikult
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jrx
MemberSu omad kogemused nii antidepressantidega kui psühhiaatriaga ei tähenda sugugi, et kõigil peaks nii olema või et kõigil nii on.
Antidepressandid on teatud juhul täiesti omal kohal ning “lamenenud afekt” on vaid üks võimalus. On ka juhtumeid, kus inimesed on just eriti rõõmsad, on juhtumeid, kus nad lähevad “normaalseks” tagasi ja just depressiooni ajal oli emotsioonitu olemine jne jne jne.
Aga see pole muidugi see teema.
jrx
MemberKui vana sa üldse oled ja kui pikk?
Vanemad ostavad poest süüa jah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jrx
Membertume vend, ma kahtlustan, et sa ikka üldse ei tea, millest räägid. Anna märku, kui ma eksin.
jrx
MemberKiired süsivesikud enne teevad aeglaseks. Olen ise ühe võistluse endal nii tuksi pannud, et lasin liiga hilja liiga palju glükoosi. Või noh… osaliselt sellest oli tingitud eriti kehv vorm reaalses matshis, muud asjad olid ka muidugi mis kokku langesid…
Olen viimasel ajal järginud seda, et enne esimest matshi tund poolteist joon ainult puhast vett, ei söö-joo midagi. Võistluspäeva hommikul natuke valku ja aeglast süsivesikut. Laadimine eelmisel päeval. Ja siis peale esimest matshi natuke kiiret ja aeglast süsivesikut ja nii kuni võistluse lõpuni.
-
AutorPostitused