jrx
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jrx
MemberNo 100 meetrit ikka puhtad raualükkajad niiväga kiiresti enam ei jookse.
Olümpiatõstjad on kõige kiiremad, aga seda distantsil kuni 25 meetrit.
jrx
MemberVõitlemine loomulikult trenni ja spordi kontekstis. Molli panemine mind ei koti:) Ja jõusaal on lihtsalt väike abivahend. Naljakas on vaadata neid tüüpe kes kõigepealt kangi lükkavad usinasti ja siis nagu pooleldi moepärast ka minut aega kotti löövad.
jrx
MemberNetis on muidu Tõnu Aava sisseloetud audiod olemas. Puhas kuld.
jrx
MemberEt olla kiire, vastupidav ja tugev ja selle tulemusena võimalikult hästi ja efektiivselt võidelda.
Füüsiline ilu ja hea proportsionaalsus on meeldiv kõrvalnähe.
jrx
MemberAndreaz, aga mis sa siis teed, kui sinu last paari aasta pärast hoopis kirjandus, kunst ja muusika huvitavad?
jrx
MemberMinul on üsna madal hemoglobiin mehe (ja sportlase) kohta – kõigub 120 ja 150 vahel sõltuvalt perioodist. Samas võhma puudumise üle kurta ei saa.
Täpselt sama asi ühel mu sõbrannal, kes ka teeb aktiivselt sporti ja tema hemoglobiin koguni olnud 106! Praegu küll 115-125 vahel.
Kas koormus-EKG lasti teha?
jrx
Memberkirp2 postitus oli nüüd küll suht vale.
jrx
MemberLiiga ebatäpne. Kui tahad korralikult aeroobset teha, siis pulsikell kulub ikka marjaks ära. Teine variant on see, et südamega mingid väiksed jamad, siis kah hea jälgida.
Mida sa vööanduri all mõtled? Rihm ümber kere saadab pulsikellale signaale ju…
jrx
MemberVeloergomeeter meenutab veits ilma ratasteta jalgratast. S.t. sellel on pedaalid ja lenkstang.
jrx
MemberTuunikala on ookeanikala. Tuunikala on toiduahela lõpus. Ehk siis need raskemetallid mis ei lagune, mis kogunevad alates planktonist kogunevad lõpuks ja kõige rohkem sinna toiduahela lõpus olevasse olendisse ehk siis tuunikalasse. Ja kui inimene sööb tuunikala siis… koguneb see temasse. Ja erinevalt mõnest teisest raskemetallist (tsink) ei ole elavhõbedal vist kehas üldse mingit funtksiooni. Mis tähendab, et kogunedes põhjustab see mürgitust. Olen ise elavhõbedamürgitust oma silmaga näinud (tõsi mitte tuunikalast) ja see on saatus, mida ma kellelegi ei sooviks.
Alustage näiteks siit:
http://www.nrdc.org/health/effects/mercury/tuna.asp
Ja siin on üks kulturisti kirjutatud lihtne artikkel:
http://www.nrdc.org/health/effects/mercury/tuna.asp
Mööda linke ja google abiga saate veel kui vajalikuks peate.
[edited for typo]
jrx
MemberSõltub mis spordiala jaoks ja nii… Kui ikka maratooner oled, siis selle kõrvalt jõudu teha on päris raske
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jrx
MemberPuhh… ma vist põhimõtteliselt ei suudaks BP’d teha. Liialt melomaan olen.
jrx
MemberArvan ka et 1,8ga. Väga palju ärge ahmige seda tuunikala. Elavhõbe ladestub inimesse päris kobedalt.
jrx
MemberKrt 1.28 on päris kobe aeg juba
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jrx
MemberRohelise tee teed loomulikult kraaniveest:) Ja ega kogu aeg mineraalvett jooma ei pea. Pigem vihjasin sellele, et igasugustest magusatest jookidest ja isegi mahladest peaks loobuma.
-
AutorPostitused