Skip to main content

jrx

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 4,636 through 4,650 (of 4,915 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: reljeefsus #73756
    jrx
    Member

Ma ei saa siiamaani aru, mis su eesmärk on nii suur olemiseks? Suur koormus liigestele ja nii edasi. Sesmõttes, et minu biitseps on 35 cm, aga mina kaalun 70 kilo. Niigi olen üsna kandiline, ilmselt võiks lisada lihasmassi ja natuke rasva kuni 80ni, aga sealt edasi ei näeks küll mingit mõtet. Arvan, et 80 kilo peal oleks minu biitseps ka vähemalt 40 cm – selleks ei peaks vähemalt mina 95 kilo kaaluma. Ja mis tähtsus on üldse biitsepsi ümbermõõdul kui eesmärgiks ei ole kulturism?

Muudetud: lugesin teisest teemast, et ei tea kas kulturismi või jõutõstmise vahel valida. Kui need kaks ala eesmärgiks, siis võibolla tõesti anna minna. Ära ainult unusta korralikke venitamisi (peale trenni + kaks-kolm korda nädalas eraldi tunnised sessioonid) ning aeroobset, et keha funktsionaalsus ei kaoks.

Palju su jõutõstmistulemused on siis?

in reply to: Peenikest vöökohta tahaks #73718
    jrx
    Member

Sellest on hästi palju kirjutatud, kasuta otsingut.

Eeldusel, et oled füüsiliselt aktiivne siis peaks väga üldiselt vastama see dieet järgnevatele nõuetele (esimesed asjad mis pähe tulevad):

1. kaloraazh peaks olema väiksem, aga mitte meeletult väiksem, kui sa päeva jooksul kulutad

2. toidukordi peaks olema vähemalt 4, aga parem kui 5-6

3. igas toidukorras tarbida väherasvast valku ja juurvilju (ja siis mõnes toidukorras nendele lisaks muid asju ka)

4. loomulike rasvade tasakaal peab olema õige (küllastunud, polüküllastumata ja küllastumata)

5. täielikult vältida hüdrolüüsitud taimerasvu e. trans-rasvu

6. täielikult vältida puhtaid/valgeid suhkruid ja kõike, mis neid sisaldab

On seni mõistetav või on küsimusi/kommentaare?

in reply to: nina verejooks #73711
    jrx
    Member

Ja eriti kui sul kõrge vererõhk probleemiks, tuleks suurendada rahuliku aeroobse treeningu osakaalu ja vähendada suurte raskustega intensiivset tegemist.

Mul keska ajal jooksis kogu aeg nina verd. Lambist näiteks tunnis hakkas tilkuma. Aga vererõhk oli mul hoopis madalapoolne. Nüüd ei ole juba mitu aastat seda probleemi olnud ja isegi kui trennis vastu nina saan siis ei tule.

Lihtsalt näiteks, et asi EI PRUUGI olla kõrges vererõhus, kuid jah, see on esimene asi mis pähe torkab.

in reply to: reljeefsus #73709
    jrx
    Member

Aga miks mitte praegu? Sa oled 15 nagu ma aru sain – praegu on seda lihtsam teha. Kui sa 5 aasta pärast oled 100 kilo, siis see on juba palju raskem. Pole sind küll näinud, aga raske uskuda (avalikku pilti pole netis?), et su optimaalkaal võiks olla rohkem kui 80 kilo praegusel hetkel.

in reply to: reljeefsus #73706
    jrx
    Member

olli ja su postituse mõte antud teemas oli täpselt mis?

Ausalt öeldes ma ei suuda uskuda, et keegi kes on 170 cm pikk ja 95 kilo on selline, et talle ei kuluks ära olla natuke kõhnem v.a. juhul kui ta just täis musklimägi ei ole. Eriti noores vanuses. Arvan, et peaksid suunama oma jõupingutused ainevahetuse kiirendamisele… Eriti arvestades seda, et (teisest teemast lugesin) su eesmärgiks ei ole ei kulturism ega rammumehe võistlused vms.

in reply to: Eesti mees on tantsulõvi. #73163
    jrx
    Member

Eestlastele tundub üldse väga meeldivat endast lollimate/koledamate leidmine ja siis näpuga näitamine. Ilmselt aitab leevendada ängi, et äkki hoopis mina olen see, kes teiste tähelepanu alla võib jääda…

in reply to: Teie-foorumlaste vanus #73616
    jrx
    Member

Küll võib raske elu olla kui kõik sellelaadsed asjad pinda käivad

in reply to: sõrmed #73611
    jrx
    Member

Kas sa minu pandud linki ÜLDSE vaatasid?

in reply to: sõrmed #73574
    jrx
    Member

Eee… miks see oluline on? Raske ülesanne, sest sõrmedes ei ole neid lihaseid nagu eriti http://www.grapplearts.com/Grip-Strength-Training.htm

in reply to: kükid ja alaselg #73527
    jrx
    Member

Üldiselt olen ka mina aru saanud, et selja puhul on operatsioon tõepoolest absoluutselt viimane abivahend, mille poole pöörduda alles siis, kui KÕIK muu on tõesti läbi proovitud.

in reply to: Surumine rööbaspuudel #73506
    jrx
    Member

Peaks ju saama hantli jalge vahele võtta?

Tegelikult on muidugi üks kehaga tehtavate harjutuste kuningaid “muscle-up” (ei tea kuidas eesti keeles), mis on siis kas rõngastel või lõuatõmbamispuul kõigepealt enese üles tõmbamine ja seejärel üles sirgetele kätele surumine. Mina veel seda teha ei suuda aga loodan, et varsti ehk suudan

in reply to: Kohupiim #73502
    jrx
    Member

Kui ma seda kohupiima, milles 15-16 g valku on 100 g kohta terve paki (250g) korraga ära söön, siis tunnen, et see läheb kõhus käärima. Samas sellega, millel 10-12 g valku või kreemil, millel vähem seda probleemi ei ole. Seega tavaliselt söön pool pakki korraga ja panen natuke müslit ja jogurtit maitseks. Vahel ka porgandi-ananassisalatit.

in reply to: Uus tiitel #73497
    jrx
    Member

Tegelikult oleks hästi hea kui see valdkond, milles küsimus oleks ka märgitud. Kellel kulturism, kellel bodypump, kellel toitumine, kellel füsioloogia.

in reply to: tuunikala soolvees #73479
    jrx
    Member

Mis loom sind hammustas :???:”> Ma söön seda. Mulle maitseb see – eriti erinevates salatites.

Üritan ENDA jaoks leida kompromisse tervisliku ja samas huvitava / sündmusterikka elu vahel. Teen seda selle põhjal, mida tean. Mida rohkem tean, seda efektiivsemaksd see protsess muutub. Loodan, et oma tegemistega saan natuke ehk teisigi sarnaseid radu käijaid aidata.

in reply to: Uus tiitel #73477
    jrx
    Member

professor.

guru meeldis mulle

meister.

teadjamees

Viewing 15 posts - 4,636 through 4,650 (of 4,915 total)